3.Probléma sajnálatos balszerencse, vagy megoldandó feladat? A problémamentes, és etikus élet!

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok. Harmadik hírlevelemet olvasod, ami azt jelenti, hogy  kíváncsi vagy a valódi megoldásokat tartalmazó tudásra.

Úgy gondolom, hogy Te is útkereső vagy és szeretnél kérdéseidre választ kapni, nem? Én pedig örülök, amikor hozzám hasonló gondolkodású emberek találnak rám. Régebben többször gondolkodtam azon, hogy vajon lehetnek még emberek, akik ugyanígy gondolkodnak mint én, vagy talán ezzel teljesen egyedül vagyok? Aztán ahogy telt múlt az idő, egyre több ilyen emberrel találkoztam, akiket ugyanez a kérdés foglalkoztatta – és megnyugodtam, hogy nem vagyok teljesen egyedül a világon.

Mi is a mai témánk? Etika és problémák . Na, ez a két dolog így együtt nekem először teljesen „kínainak” hangzott, ugyanis csak halvány elképzelésem volt arról, mi is az etika; arról pedig fogalmam sem volt, mik az Én valódi, gyökerekben rejtőző problémáim, amik legtöbb esetben tudatalattimból irányítják mindennapjaimat.

Problémák az életünk részét  képezik. Nap mint nap különböző kihívásokkal kell szembe néznünk. Mit gondolsz a problémák sajnálatos “balesetek”, vagy megoldandó feladatok? Régen azt hittem, hogy szerencsétlen balesetek történnek velem, ma már ezeket megoldandó feladatként fogom fel, és tudatosan sokkal könnyebben oldok meg, illetve előzök meg problémákat.

Azt gondoltam korábban, hogy majd jól kitűzöm céljaimat, azokat sokszor mondogatom magamban és ezzel meg is van oldva minden – hát sejtheted, hogy nem így történt .A jó hír, hogy van MEGOLDÁS! Emlékszel az első hírlevelemben mit írtam? Csak olyan információkat osztok meg, amiket már megtapasztaltam és ami nálam működik!
Mit gondolsz, jó lenne Neked a meglévő problémáidat gyökereiben felismerni és végérvényesen megoldani? Tarts velem továbbra is,és megmutatom.

Ebbe a témába bevezetésképp 2 fontos dolog. Egyik, hogy szinte minden gondunk – bajunk lelki okokra vezethető vissza, amit mindenki saját magának egy nem túl könnyű, de a jó hír, hogy megtanulható módszerek segítségével felszínre hozhat és meg tud oldani. Erre utal Szedlacsik Miklós  mostani hírlevelem végén megtalálható – A problémáid megoldása – videójának 26.percétől.

A másik pedig, hogy az etikának van 7 égi alaptörvénye – amit nem emberek találtak ki – és amiket, ha valaki megfogad és e szerint él akkor boldogságban, szeretetben, békességben fog élni. Két példa:
1. Soha ne tegyél olyat, amit nem szeretnéd, ha veled valaki más megtenne!
4. Soha ne tegyél olyat amivel saját magad ártalmára vagy.

Mikor megismertem mindegyiket, óriási felismeréseim lettek és most már tudom, mik azok a területek, amikben fejlesztenem kell magamat.

Ha szeretnéd a többit is megismerni, kattints az alábbi – Miért fontos az erkölcsösség – videóra és nézz meg egy ezzel kapcsolatos részletet Szedlacsik Miklós ember- és életjobbító mester coach előadásából.

Ha velem szeretnél egy nagyszerű csapat része lenni, akiknek segítségével elérheted, hogy boldogságban, szeretetben és békességben élhess, akkor kattints IDE, regisztrálj kötelezettség – és díjmentesen és vegyél részt az ingyenes tudatosságfejlesztő előadásokon.
Amennyiben pedig szeretnéd az egész tudást elsajátítani, arra is van lehetőség – persze az már nem tartozik az ingyenes részhez -, ehhez várunk közénk tanulónak egy mindenki által vállalható tandíjért, egy befektetés személyes fejlődésedért. Ennek módját a regisztrációt követően a megjelenő weboldalon találod.

 

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista