Vigyázz Miben Hiszel! Akarod Tudni Mi A Különbség Hittel Élni Vagy Hit Nélkül?

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretnék  ízelítőt adni Neked abból , hogy hittel mit lehet az életben elérni, és miért van szükségünk rá, hogy úgy haladjunk ahogy kell, illetve elérjük azokat a dolgokat amit igazán szeretnénk.  Vágjunk is bele, nem húzom tovább az időt! 🙂

 

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. A legfontosabb az élet bármely területén  a HIT. Hit nélkül elindulni az élet ösvényein nem érdemes. Fontos, hogy higgyünk valamiben, és természetesen annak a dolognak pozitívnak kell lennie. Biztosan te is hallottad már emberektől, hogy “hiszem ha látom“, én pedig azt javaslom neked, hidd el és meglátod. Beszéljünk egy kicsit a hitről, volt egy ismerősöm aki  odajött hozzám ,és elmondta nekem őszintén a véleményét. Mi az életpályánkat egyszerre kezdtük el, ugyanazon a területen, és személy szerint többet tudtam elérni, mint ő, és egy idő után bevallotta hogy talán a hite volt ami megakadályozta abban sikeresebb legyen azon a területen. Nem bízott magában , voltak helyzetek, szituációk amikor úgy érezte nem képes azt a feladatot elvégezni. Megingott a hite saját magában. Mikor felismerte ezt a dolgot, és változtatott rajta, a sikerek nem maradtak el, elkezdett szárnyalni, és sugárzott az illető a megelégedettségtől, és a büszkeségtől.

Szeretnék mesélni magamról mikor, fiatalabb voltam,hasonlóképpen az ismerősömhöz nem rendelkeztem, sem elég önbizalommal, és hittel, nem bíztam magamban, nem volt hitem. Elmentem a buliba, nem néztem ki jól, nem voltam az a fajta fickó akitől a csajoknak tágra nyílt volna a pupillájuk. Alacsonyabb voltam mint a többiek, nem pörgettem  a BMW kulcsot, és nem volt hitem, hogy én egy klassz férfi vagyok. Nem tudtam közeledni a nőkhöz, és amikor megláttam a későbbi barátnőmet, képzelheted, mint az öregembernek mikor folyik a nyála. Gondold el, nem én mentem oda hozzá, nem volt hozzá hitem, hogy én egy ilyen nőnek  kellek. Ha valaki, én tudom milyen érzés mikor nincs önbizalom és hit.

        Megmondom neked őszintén a legtöbb ember azért nem tud haladni az életben, mert nincs hitük. A hit a legfontosabb , hogy higgy magadban ha százan mondják, hogy meg  tudod csinálni, de te magadban kérdés ez a dolog akkor nem fogod tudni megcsinálni, bármit is tervezel az életben. Hogyan lehet hitet szerezni? Jó kérdés, két dologgal, munka, és a  személyiséged fejlesztésével. A munka részéhez tartozik, hogy olyan küldetést, életfeladatot válasz magadnak amiben örömödet leled, imádsz csinálni, és az emberek jövőjét szolgálod vele. A lelked nyugodt lesz, tele leszel önbizalommal, és akkora hited lesz, hogy az aktív templomba járók meg fogják irigyelni J  A másik része pedig a személyiségfejlődés.  Ha tanulsz, és képzed magad ezen a téren, és itt egy életen át tartó dologról beszélek, hiszen az ember feladta tanulni, alkalmazni a megszerzett tudást, és tanítani. Olyan emberré kell válni, akit  követnek, felnéznek rá, és vezetőnek tekintenek.

Mesélek neked még egy történetet , sokan hamar átlendülnek a hitnek a kérdésén pedig többet kellene vele foglalkozni, hiszen a jövőnket nagyban meghatározza miben hiszünk, és miben nem. Egy régi ismerősömről szól ez a történet, egy olyan emberről aki az elektronika területén, iszonyú penge volt. Olyan dolgokat tudott alkotni, hogy sok ember a csodájára járt, és hozzáteszem imádta ezt a szakterületet. Viszont, ő mindig azt hitte magáról, hogy nem elég tehetséges, és sajnos a szüleitől sem támogatást kapott, hanem leértékelést. Ez az illető ma már nem egy feltaláló (én azt láttam benne annak idején), hanem egy lezüllött alkoholista. Véleményem szerint, ha annak idején több önbizalommal, és hittel rendelkezett volna, ma lehet, hogy egy Nobel-díjas feltalálóként említhetnénk meg a nevét.

Szervezetünknél a PPH-nál  adott ahhoz, hogy a hitedet a legmagasabb szintre tudd hozni,olyan munkát végezhetsz amivel az emberek jövőjét elősegíted, és kiváló személyiséget alakíthatsz ki amivel sok ember vezetőjévé válhatsz. Személy szerint mikor rátaláltam a PPH szervezetre, és vezetőjére Szedlacsik Miklósra, ő volt akinek a tanításai által, a hitem sokkal magasabb szintre emelkedett, jobban haladok az életben a célom felé, úgy hogy emberek életét meg tudom változtatni pozitív irányba. Most pedig az alábbi videóban Szedlacsik Miklós bemutató előadásából megtudhatod mi a különbség ha hittel, vagy ha hit nélkül éled az életed.

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.