Tőled Függ Milyen Hosszú Lesz Az Életutad!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogy miért, és meddig élsz ezen a föld nevű bolygón, nem mindegy milyen feladatokat csinálsz meg, és az mennyi örömöt okoz neked , illetve a körülötted élő embereknek. A mai téma is nagyon frankó lesz vágjunk hát bele! 🙂

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. A mai témánk, miért, és meddig élsz, erre a mai tudásommal azt tudom mondani addig ameddig jó állapotban vagy, és míg teremtesz. Bővebben ki fogom fejteni ezt a mondatomat, lendüljünk vissza a múltba egy kicsit. Mikor gyerekként láttam a szüleimet mennyit dolgoznak, tudni kell róluk, hogy szegény családból indultak mindketten, és arra törekedtek, hogy többet tudjanak nyújtani a családjuknak, mint amit ők kaptak. Tehát azt láttam rajtuk, hogy mint a “faltörő kos” mennek előre az életben, megállíthatatlanok voltak.  Célokkal rendelkeztek, és ez nyilván minden napra energiát adott nekik . Megfeszített tempó mellett amit produkáltak nekem, és más embereknek is feltűnt milyen jó bírják a “gyűrődést” Kérdeztem is őket, hogyan tudják tartani ezt a őrült tempót, erre ők csak annyit mondtak: “Ha valamit szeretsz csinálni, az nem lesz munka számodra, és alkoss olyat ami az emberek hasznára van”  Láttam édesapámon, hogy ő bármit elkészített( géplakatos volt, fantasztikus fémes dolgokat tudott alkotni, kazánok, kerítések, kapuk) az öröm látszott az arcán, mikor valakinek jó dolgot tudott kiadni a kezéből.

Ezt a filozófiát kezdtem alkalmazni, az életemben, bármi amit elkezdtem csinálni azt precízen végeztem el, mindig a tudásom legjavát adtam hozzá. Alkalmazotti létben kezdtem el dolgozni, és kemény fizikai munkát vállaltam, viszont láttam, hogy ezzel  a munkával nem nagyon tudom az emberiséget szolgálni, és nem is okozott nagy boldogságot számomra. Apám azt mondta: ” Találd meg az örömöt az életben, és olyan munkát végezz amit igazából nem is tartasz munkának”  Megfogadtam a tanácsát, és olyan helyen kezdtem el tevékenykedni amely a szívemhez közel állt. Láttam, hogy ezen a területen, ha többre akarom vinni tanulnom kell. Így is lett, sokat dolgoztam, és szabadidőmben rengeteg képzésen vettem részt. Tapasztaltam azt, hogy nem vagyok fáradt pedig napi szinten 12-14 órát dolgoztam, és eszembe jutott apám gondolata, “ha olyan tevékenységet végzel amit szeretsz, az nem lesz munka számodra” .  Sikereket tudtam elérni ezen a területen, tíz év kemény munka gyümölcse beérett, mert nemzetközi szinten is elismerték ebben a szakmában a tudásomat, és az díj amit akkor kaptam, számomra felejthetetlen volt.

Bátran tudom mondani, az apámnak igaza volt abban, hogy olyan munkát kell végezni amit nagyon szeretünk, mert az nem lesz munka számunkra. Sikeres ember voltam, és jól esett mikor kikérték a tanácsomat, és tanítottam is embereket,  jó volt látni rajtuk az előrelépést, a fejlődést. Annak ellenére, hogy sikeres voltam ezen a területen, mégis hiányérzettel küzdöttem, figyeltem az embereket, és voltak olyanok akinek az életét nem tudtam előre mozdítani, hiszen le voltam korlátozva egy szakterületre. Kerestem a megoldást, hiszen ha magamra vetítettem ki a dolgot, sikeres voltam a szakmámban, és azon a területen tudtam fejleszteni az embereket akik nyitottak voltak rá, mégis akadtak az életemben olyan területek ahol segítségre szorultam. Keresésem eredményeképpen ma már hálát adok a teremtőmnek, hogy megtaláltam a PPH szervezetet, és vezetőjét Szedlacsik Miklóst. Tanításoknak köszönhetően az életem minden területét, rendbe tudtam tenni, és a PPH szervezetnél olyan munkát végzek, amelyben örömömet lelem, és segíteni tudok embereknek, hogy az életüket rendbe tegyék, és szeretetben boldog életet tudjanak élni.

        Szedlacsik Miklós elmondta, hogy addig fogsz élni, míg teremtesz, és természetesen fontos, hogy olyan munkát végezz mely örömmel tölt el, mert akkor úgy fogsz haladni az életben, mint egy “faltörő kos.  Azt gondolom annál szebb feladat nincs, mint mikor át tudod adni az embereknek azt a tudást, hogy szeretetben, békében, és boldogságban éljenek, rendezni tudják az életük minden területét. Mesteremnek Szedlacsik Miklósnak ez a küldetése, és bátran állíthatom már az enyém is! Most pedig nézd meg Szedlacsik Miklós videóját amelynek címe  Miért, és meddig élsz”

 

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                             Boldogság teremtő specialista

Telefonszám:+36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.