Spirituális Ember Vagy? Tudod Milyen Hatással Van A Szerencsejáték Az Életedre?

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról lesz szó, hogy a szerencsejátékok, és az olyan üzletek amelyek virtuális jellegűek miért vannak negatív hatással az emberekre, és milyen üzletbe fektesd be a pénzedet, hogy nyereséges legyél. Ugorjunk neki frankó téma vár ránk! 🙂

Úgy gondolom, hogy Te útkereső vagy, és szeretnél kérdéseidre választ kapni, nem?  Első kérdésem az lenne hozzád kipróbáltad a szerencsejátéknak valamilyen formáját? Nyereséges volt számodra? Ha “igen” a válaszod akkor örülök neki, és gratulálok. Azonban úgy gondolom, hogy a legtöbb ember a szerencsejátékokon csak veszített. Ismerek olyan úriembert  aki nyert( mondhatom, hogy nem is kis összeget), és mégsem látszott meg az illetőn. ismered a mondást: “Könnyen jött pénz, könnyen vész.”  Ez egy régi nagy igazság, mert az illető aki nagyobb összeghez jut, itt most ebben az esetben a szerencsejáték által, azok nem tudják megbecsülni, és hamar ” eltapsolják.”  Nem beszélve arról, hogy ezt mások kárára teszik meg. Mit értek ez alatt, pontosan ,ha valaki nyer, ahhoz megszámlálhatatlan mennyiségű embernek veszítenie kell.

Ismerek olyan embert aki függő lett, és az egész családi élete ráment erre a dologra,   megállapítható hogy a szerencsejáték igenis negatív energia. Az illető képes az ennivalónak az árát is szerencsejátékra költeni, hiszen ő ” szenvedélybeteg” , és minden alkalommal azt hiszi, hogy most fogja megnyerni a főnyereményt. Melegen ajánlom számodra, hogy a pénzkeresetnek ne ezt a módját válaszd, mert garantálom,  ha nagyon belemerülsz a dologba akkor mindenedet elveszítheted. Tudtad, hogy akik az öttalálatost megnyerték, néhány év múlva szegényebbek lettek mint azt megelőzően? Vajon miért van ez így? Elárulom, elsőként nem dolgoztak meg azért a pénzért, tehát értékelni sem tudták, nem “nőttek fel”  arra a szintre, hogy ilyen összeget egyáltalán tudjanak kezelni, és a legfontosabb, hogy olyan pénz került hozzájuk amit csak negatív energiák uraltak. Miért mondom ezt? Éppenséggel azért, mert nem gondolod, hogy az a pénz amit ő megnyert azon számottevő ember veszített? Pontosan olyan vagyonhoz jutott, amiből más embereknek kára, vesztesége származott, na ezért negatív energia. Összességében a szerencsejátékot nem ajánlom senkinek pénzszerzésre.

        A másik ilyen hely a tőzsde, amit szintén lehet egy fajta szerencsejátéknak nevezni, hiszen emberek ” spekulatív üzletekben”  gondolkodnak, ahol kis munkával jelentős haszonra tesznek szert. Ez mind szép, és jó csak ” kisemberek”  akik befektetnek pénzt egy ilyen üzletbe a ” nagy nyereség reményében”,  ki lehet mondani, hogy hoppon maradnak, és elveszítik a befektetett pénzüket. Természetesen a tőzsdét is negatív energia veszi körül, hiszen itt is elmondható, hogy vannak emberek, akik egy üzleten piszkosul meggazdagodnak,és a másik része viszont veszít. Azok  akik a tőzsdén vagyonosodnak, bátran kimondható, hogy ezt más embereknek a kárára teszik meg. Nem szeretnék a helyükben lenni amit a sorstól kapnak, nem biztos hogy anyagi téren, de nem lesznek boldog emberek az életben, ebben viszont biztos vagyok.

Említhetem harmadik ilyen “rulett játéknak”  a virtuális pénzeket.  Nem tudom hallottál valamit róluk, ha igen, akkor nem lesz számodra új amit mesélek, ha nem akkor viszont a jövőre nézve egy jó tanácsként is használhatod. Kitaláltak emberek virtuális pénzeket (virtuális azt jelenti, hogy nem létezik, nem kézzelfogható), és elhitetik emberekkel, hogy ez a “semmi”  ez valójában milyen sokat is ér, illetve rövid idő alatt, nagy mennyiségű hasznot fog nekik termelni, és mindig olyan embereket mutogattak akik kis befektetéssel, nagy pénzhez jutottak. A könnyű pénzszerzési lehetőség miatt emberek beszálltak ilyen üzletekbe, ki kevesebb, ki pedig több pénzel. Ezeknek a virtuális pénzeknek addig emelkedett az értékük, míg el tudták hitetni az emberekkel, hogy érdemes ide befektetni, és erre az útra lépni. Csakhogy mikor már rengeteg embernek bent volt a pénze, hirtelen ezeknek  virtuális pénzeknek drasztikusan lecsökkent az értéke. Miért történt ez? Mert az aki az elején kis összeggel rengeteg ” virtuális pénzt” vett, mikor magasan volt az értéke eladta, és ezáltal ahogy ők kiszálltak, és “kiemelték” amit lehetett, a virtuális pénz értéke “padlót fogott.” Embereknek ezen a területen, már megszámlálhatatlan veszteségük volt, és sajnos még lesz is.

    Nélkülözhetetlen, hogy olyan dologgal foglalkozzunk ami mögött van kézzel fogható érték, termék, vagy  szolgáltatás. Máshogy nem működik csak így érhetjük el, hogy  pozitív energiákat, tápláljunk emberek felé, ha olyan dolgot nyújtunk nekik amely az életüket elősegíti, és nem pedig a kárukra van.Tudni akarod milyen hatása van a szerencsejátéknak az ember életére? Akarod tudni, hogy milyen büntetésre számíthatsz ha olyan tevékenységet végzel ami az emberek kárára van? Ha IGEN, akkor iratkozz fel hírlevelemre ITT. Olyan információkat fogsz kapni, amely megmutatja számodra az ember, és az élet működését. Ha feliratkozol, kapsz egy INGYENES videót, amely bemutatja neked, hogy a szerencsejáték miért negatív energia, és aki szerencsejátékkal foglakozik, mire számíthat az életben.  

Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

 

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.