Spirituális Ember Vagy? Tudod Miért Kell Alkalmazkodni A Világ Változásaihoz?

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról fogok írni,mi különbség,egy sikeres,és egy átlag ember gondolkodása, és szokásai között. Miért képesek a sikeres emberek minden helyzethez alkalmazkodni, az átlagos emberek pedig csak sodródnak az árral. Érdekes téma vár ma is ránk, ne hagyd ki tarts velem!

Csíkszentmihályi Mihály professzor, a nemzetközi hírű Magyar tudós Flow című könyvének kilencedik fejezetében olvastam egy különösen szomorú történetet. A sztori egy ejtőernyős gyakorlatról szólt, melynek során felfedezték, hogy nincs elegendő hagyományos ejtőernyő. Az ejtőernyők zsinórja ugyanis – mivel az emberek túlnyomó része jobbkezes – természetesen a jobb oldalon van, azonban mivel a jobbkezes ejtőernyők elfogytak, ennél az ugrásnál egyvalakinek már csak balkezes jutott.

Ez is tökéletesen ugyanúgy működik, azt a különbséget leszámítva, hogy itt a zsinór a másik oldalon van. Az ugrást levezénylő tiszt mindezt pontosan el is magyarázta annak a férfinak, akinek a balkezes ernyő jutott. Minden simán is ment, azonban az ejtőernyős ugrást mégis egy halálos balesettel zárták. Annak a férfinak, akinek másfajta ernyője volt, nem nyílt ki az ejtőernyője, és belehalt az ugrásba.

Hogy miért?

A utólagos vizsgálat végül kiderítette, hogy az ejtőernyő egyáltalán nem volt hibás, tökéletesen működött – volna. Amikor átvizsgálták a holttestet akkor az ernyőt kioldó zsinór kihúzatlan állapotban, érintetlenül volt. Az ejtőernyő hámjának jobb oldala azonban teljesen szét volt kaparva. A férfi annak ellenére ott kereste a kioldózsinórt, hogy tájékoztatták őt arról, hogy a másik oldalon fogja találni. Eszébe sem jutott, hogy a helyén keresse.

A rossz döntések ugyanúgy fejben születnek, mint a jó döntések, így valószínű, hogy a balesetet a férfi gondolkodása idézte elő. Annak ellenére, hogy elmondták neki, hol találja a zsinórt mégsem húzta meg. Az élete múlt rajta pedig. Sokan vagyunk így. Tudjuk mit kellene tennünk, de mégsem tesszük meg. Tudjuk ugyan valahol a tudatunk mélyén, hol a „zsinór” – és mégsem rántjuk meg. A szokásaink rabjai vagyunk, és a kezünk még mindig máshol keresi. Túl kényelmesek vagyunk, akkor is, ha hosszú távon ezzel nagyobb sérelmet szenvedünk.

A sikeres emberek ezzel szemben képesek alkalmazkodni, és ha változás áll be a környezetükben azonnal tudják, hogy innentől kezdve a „zsinór” már a másik oldalon keresendő. Látnod kell, hogy az alkalmazkodás szokása ugyanolyan szokás, mint a kényelemé! A sikeres emberek mindössze annyiban másak, hogy az ő szokásaik támogatják őket, míg az átlagos embereket szokásaik inkább hátráltatják.

Nyilván azért olvasod még mindig ezt a blogbejegyzést, mert szeretnél változtatni az életeden. Ehhez azonban változtatnod kell a szokásaidon. Ha szeretnéd megismerni azokat a szokásokat, melyek
-Rendbe tehetik a pénzügyeidet,
-Megszüntethetik körülötted a konfliktusokat,

akkor első lépében iratkozz fel boldogságteremtő hírlevelemre itt! Olyan információk birtokába jutsz az élet, és az emberismerettel kapcsolatban amivel az emberek 99 százaléka nem rendelkezik. Viszont ehhez az kell, hogy fejben is eldöntsd, hogy változni szeretnél, mert ha nem, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL!Olyan embereknek szól ez a tanagyag akik, hoztak egy döntést az életükkel kapcsolatban, és szellemileg fejlődni szeretnének. Ha te közéjük tartozol,akkor kattints ide!

Bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista

Telefonszám:+36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.