Spirituális Ember Vagy? Minden Célodat Képes Vagy Megvalósítani?

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról fogok írni, miért lényeges célokat kitűzni az életben, és elindulni a megvalósításuk útján úgy hogy sikeres is legyen. Miért sarkalatosak a célok? Jó kérdés igaz? Mert ha nem tudsz célokat megvalósítani akkor nem lépsz előre az életben az biztos! Gondolom haladni akarsz az utadon, és nem visszafejlődni, igaz? Érdekes téma vár ma is ránk, ne hagyd ki tarts velem!

Ha te is szenvedsz nap mint nap mert, azok a dolgok amiket rendszerint elterveztél kudarcba fulladnak, vagy egyáltalán nem úgy sikerülnek ahogy szeretnéd. Ha már régóta küzdesz, egy tervnek a megvalósításán, ami egy nagy álmod lenne, mégis rendszerint falakba ütközöl. Frusztrált, és ideges vagy szinte minden egyes nap, mert azt látod hogy az álmod amit szeretnél elérni, csak távolodik tőled, és ez miatt az idegroham kerülget. AKKOR EZ AZ ÜZENET MOST NEKED SZÓL!

Igen te is valóra tudod váltani az álmaidat, anélkül hogy az idegeid felmondanák a szolgálatot!

     Van egy rossz hírem amit szerintem a szíved mélyén te is érzel! TE IS TUDOD EZ A PROBLÉMA OLYAN MINT A GAZ, HA NEM GYÖKERESTÜL TÉPED KI AKKOR CSAK EGYRE TOVÁBB FOG NŐNI! A legtöbb ember ilyenkor csak annyit tesz, hogy struccpolitikát folytat, és belenyugszik ebbe a helyzetbe. Annyit mond: “Hát most nem sikerült, majd megpróbálom következő alkalommal.” Vannak akik, a haveroktól kérnek  tanácsot, hogy mit csináljanak ilyen helyzetben. A ötletek persze jönnek, csak az a baj hogy egyik barátod sincs a helyedben. Rengeteg ember még több munkát vállal annak érdekében, hogy elérje a céljait, és előbb-utóbb fizikai, és idegi kimerültség keríti hatalmába őket. Elég nyomorult kilátások igaz?

De végig gondoltad már mi ennek a valódi problémának a gyökere? Az a baj ezekkel a megoldásokkal, hogy nem irtják ki a problémának a gyökerét. Az emberek jelentős része beletörődik ebbe a helyzetbe,pedig van MEGOLDÁS a célok elérésére. Tudásra van szükség ahhoz, hogy a terveinket meg tudjuk valósítani. Ismerni kell hogy indíts el egy tervet, és azt lépésenként a végéig hogyan lehet tökéletesen megvalósítani. Nem csoda hogy a különböző  felületes megoldások nem hoznak eredményt. Hiszen ezek csak a probléma felszínét kapargatják, és gyökerestül nem szüntetik meg, valójában ezek csak félmegoldások. Hova vezet ez? Mi lesz a végeredmény? Csak elvesztegetett idő és pénz lesz, és haverok nem fognak olyan tanácsot adni amivel te előrébb fogsz lépni az életben. Ha többet dolgozol, kimerült leszel, eljön az idő mikor a szervezeted “megálljt  parancsol.”

    Idegileg nem fogod bírni a fizikai,és a mentális terhelést. Eljön az idő amikor már lemondasz az álmaidról. Ha pedig nincsenek álmaid, akkor szerinted milyen élet vár rád? Elmondom neked gyógyszerekhez, nyugtatókhoz fogsz nyúlni, hogy jobban érezd magad. Az idegrendszered egy idő után kezdi felmondani a szolgálatot, és csak azt veszed észre, hogy már az idegosztályon fekszel, infúzióval a karodban. Hová vezet ez a folyamat, ha nem állítod meg? Oda, hogy egyre jobban leépülsz, és az öngyilkosság gondolata fordul meg a fejedben, mert eljutsz arra a pontra hogy nincs értelme az életednek, és a családod a gyerekeid is idegileg tönkremennek, mert látják hogy te hova jutottál. Belegondoltál abba hogy milyen szar érzés ez? Valóban ilyen életet akarsz magadnak?

NEKEM MÁR SIKERÜLT MOST RAJTAD A SOR! HOGYAN TUDOM MEGVALÓSÍTANI AZOKAT A CÉLOKAT AMIKET KITŰZÖK MAGAMNAK!

     Elmesélem neked a személyes történetemet.  Olyan ember voltam képzeld el aki nem volt képes igazán nagy eredményekre. Kisebb célokat persze el tudtam érni, de mindig felnéztem az olyan emberekre akik  nagy dolgokat tudtak alkotni. Vágytam rá hogy hozzájuk hasonlóan én is eredményes legyek. Kerestem a lehetőséget, és találtam egy olyan helyet ahol megtaníttatták  velem hogyan tudok lépésről lépésre igazi nagy célokat megvalósítani. Ma már elmondhatom neked, hogy egy régen dédelgetett álmomat ennek a szisztémának köszönhetően véghez vittem, ami óriási örömmel, és boldogsággal töltött el. Most már tudom hogyan kell, igazi nagy célokat véghez vinni, hála a tanításnak.

   FIGYELJ EGY PILLANATRA! Nem csak nekem sikerült ehhez a tudáshoz jutnom, hanem az egyik kollégám élete is hasonló volt az enyémhez. Igen rossz körülmények között élt, mondhatom sokan nem cseréltek volna vele. Mikor látta, hogy az én életem mennyire megváltozott beszélgetni kezdtünk, és meséltem neki milyen tudás segítségével lettem képes nagy dolgokat véghez vinni. Annyit mondott akkor nekem, mivel nincs ötlete amivel jobbá tehetné az életét, ezért szeretné látni ezt a dolgot. Képzeld el az embernek néhány hónap alatt kezdett rendeződni az élete, ma egy sokkal boldogabb, és kiegyensúlyozottabb embert látni az ő személyében. Állítása szerint a tudás rengeteget segített az életében.

MOST RAJTAD A SOR!

    Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz,tudni akarod hogyan kell azokat a célokat elérni amire vágysz, és egy olyan útvonalat akarsz kapni hozzá ami lépésről-lépésre elvisz oda ahová szeretnél eljutni, akkor iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista

Telefonszám:+36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.