Spirituális Ember Vagy? Hogyan Tudod Az Anyagi Biztonságot Megteremteni Magadnak?

Szia, üdvözöllek, Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben arról lesz szó hogyan tudod Anyagi természetű problémáidat rendezni, úgy, hogy ne napi két műszak vállalása járjon a fejedben. Miért lényeges téma a mai? Mert, ha a pénzkeresés miatt hosszú ideig távol vagy a családtól, azt a családi kapcsolat hosszú távon megsínyli.  Tarts velem a mai blog bejegyzésben!

Ha már a barátaidat sem tudod magadhoz meghívni hétvégére, mert szinte minden nap dolgozol, hogy anyagilag biztosítsd a családod számára a megélhetést. Ha már a pároddal, és a gyerekekkel is csak este találkozol, és rengeteg alkalommal akkor érsz haza mikor már a gyerekek alszanak . Ha már annyira idegesít,hogy a sok munka miatt az otthoni feladatokkal nem tudsz haladni, és hónap végén a sárga csekkekkel kell sakkoznod, hogy minden számla rendes időre be legyen fizetve.  AKKOR EZ AZ ÜZENET MOST NEKED SZÓL!

      Igen,te is tudsz anyagi biztonságot elérni, anélkül hogy halálra dolgoznád magad!

 

Van egy rossz hírem amit szerintem a szíved mélyén te is érzel! TE IS TUDOD EZ A PROBLÉMA OLYAN MINT A GAZ, HA NEM GYÖKERESTÜL TÉPED KI AKKOR CSAK EGYRE TOVÁBB FOG NŐNI! A legtöbb ember ilyenkor csak annyit tesz, hogy két állást vállal, és napi 14-16 órát dolgozik beleértve a hétvégéket is. Vannak olyanok szép számmal akik külföldre mennek dolgozni, és csak havonta egyszer jönnek haza, vagy van aki ennél még hosszabb időt is távol tölt a családjától.  Vannak akik veszélyes munkát vállalnak ami jobban fizet, de mindennap kockáztatja az életét, és nem biztos hogy épségben hazatér a családjához. Elég nyomorult kilátások igaz? De végig gondoltad már mi ennek a valódi problémának a gyökere? Az a baj ezekkel a megoldásokkal, hogy nem irtják ki a problémának a gyökerét! Van egy anyagi természetű probléma  az emberek túl könnyedén veszik, és azt gondolják hogy minden automatikusan működik.

Úgy gondolja többet dolgozik, és akkor megfelelő mennyiségű pénzt fog keresni.  Megszámlálhatatlan ember az anyagban hisz, és a szellemiség erejében nem. Ahhoz hogy anyagi biztonságot tudjon teremteni valaki, ahhoz kemény munka kevés, fejben is oda kell magát tennie az embernek, képeznie kell magát. Hiszen a fent felsoroltak csak probléma felszínét kapargatják, és gyökerestül nem szüntetik meg, valójában ezek csak félmegoldások. Hova vezet ez? Mi lesz a végeredmény?  Napi 14-16 óra munkának az  eredménye hogy szinte nem látja az illető a családját. Egyre több, és hevesebb vita fog kialakulni a férfi, és a nő között,a távollétek miatt aminek válás lesz a vége. Belegondoltál ebbe? Ha elváltok a gyerek az egyik szülő nélkül nő fel, és csak két hetente láthatja a másik szülőt. Gondoltál arra, hogy ez milyen traumát okoz a gyerek számára? És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot? Oda hogy a végén már a gyerekkel is rossz lesz a kapcsolatod, és látni sem akar többet, és később mikor már neki lesz gyereke, és nem engedi hogy lásd az unokádat. Nyugdíjas éveidben egyedül lenni távol a gyerekedtől, és az unokádtól Belegondoltál abba hogy milyen elképesztően szar érzés lesz?

NEKEM MÁR SIKERÜLT MOST RAJTAD A SOR! HOGYAN TALÁLTAM MEG AZ ANYAGI BIZTONSÁGOT MAGAMNAK!

 

Elmesélem neked ehhez kapcsolódó történetemet. Korábban nekem is voltak anyagi természetű problémáim, nem kerestem elég pénzt. Félre ne érts, nem milliókról van szó, csak amit havi szinten kerestem annál többet szerettem volna. Kezdetben vállaltam több munkát távol voltam a családomtól napi szinten 12-14 órát, de hosszú távon nem tűnt sikeres ötletnek. Hiányzott a családom, hiszen keveset láttam őket, ha otthon voltam akkor is pihenésre volt szükségem, hogy bírjam a 12-14 órás munkatempót. Kicsit később egészségügyi problémák is felléptek nálam, illetve a párkapcsolatom is a sok munkának köszönhetően gyengülni látszott. Akkor úgy döntöttem ezen változtatnom kell. Rájöttem hogy nincs elég tudásom, ahhoz hogy elég pénzt tudjak keresni úgy hogy ne kelljen megszakadnom a munkába, illetve ne legyen egészségügyi vagy párkapcsolati gondom. Kerestem azt a helyet ahol ennek a tudásnak a birtokába kerülhetek. Keresésemnek köszönhetően rátaláltam egy fantasztikus szervezetre, és vezetőjére .Tanítások eredményeképpen óriási változások léptek az életembe.

    A tudásnak köszönhetően ma már más a pénzel való viszonyom, anyagilag biztonságban vagyok, és minőségi időt tudok tölteni a családommal, és ez nekem mindennél többet jelent. Felbecsülhetetlen az a tudás amit ennél a szervezetnél kapnak az embereknek mert ez az útvonal ahhoz, hogy  anyagi biztonságot tudjanak  elérni, és a családjukkal boldog perceket  eltölteni. Akarsz ennek a tudásnak a birtokába kerülni? Szeretnél első lépésben annyi pénzt keresni, hogy a sárga csekkeket ki tud fizetni, és ne kelljen ezért az összegért a családi kasszába nyúlni? 

    Szeretnék idézni neked egy hölgyet, aki szintén megváltoztatta az életét a tudás által: Ezzel a tevékenységgel felvállaltam a „Tudat Forradalmát”. Minél több embernek szeretném azt, a komplett, tudást átadni, ami egy „Élhetőbb, Boldog Élethez” szükséges itt a jelen világunkba. Nem csak a magán emberek számára tudunk segítséget adni a boldoguláshoz, hanem cégek, nagyobb vállalatok számára költségcsökkentő és bevételnövelő megoldásokat tudunk nyújtani. Így, a magyar emberek életét tudjuk élhetőbbé tenni itthon és határainkon túl is. Kiváló vezetőnk, oktatónk  szavaival élve; „A boldogság, azaz a szeretet, az egészség, az elismerés, a szabadság és a pénz, tartós együttléte, az élet célja. Ha nincs hozzá tudásod, nem éred el.” : Klein Gabriella

MOST RAJTAD A SOR!

Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz,és szeretnél hozzájutni ahhoz a tudáshoz amivel elég pénzt tudj teremteni magad számára, akkor iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista

Telefonszám:+36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.