Spirituális Ember Vagy? Hallottál A Csónakos Fiú Tanulságos Történetéről?

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról fogok írni, hogy mi az oka annak ha egy pillanat alatt hangulatból, veszedelmesen rossz állapotba tudunk kerülni. Mi az oka ennek, milyen hatással van az életünkre, és hogyan  tudunk kilábalni belőle. Tarts velem, érdemes lesz ma is!

Mai blog bejegyzésemet egy sztorival kezdeném. A csónakos fiú történetével. Volt egyszer egy fiú aki a csónakjával haladt a folyón, teljesen nyugodtan evezett, és bámulta a tájat. Az idő remek volt, és a fiú is elképesztően jól érezte magát, hiszen a barátnőjéhez tartott akit nagyon szeretett. Egyszer a srác észrevette, hogy a távolból egy másik csónak közeledik. Messze volt, és nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget, evezett tovább, és jókedvében vígan fütyörészett.

Kicsit később  hátrapillantott érzékelte, hogy a csónak amit már korábban észrevett egyre jobban megközelítette őt, és látta, hogy nyílegyenesen felé tart. Ekkor elkiáltotta magát: ” Kerülj ki mert különben összeütközünk!”  A fiú még mindig nem gondolt semmi rosszra, jókedvűen dudorászott magában. A csónak csak közeledett a fiú felé, pontosan az ő csónakja irányába. Ekkor a fiú, újra kiáltott egyet: ” Az előbb már mondtam, kerülj ki mert különben összeütközünk!”

    A kiáltás ellenére a csónak nem változtatott irányt, és meg is történt az ütközés. A fiú felugrott a csónakban, és elkiáltotta magát: “Te idióta, már kétszer szóltam, hogy kerülj ki, és te mégis olyan ökör vagy hogy nekem jössz?”  Ahogy a fiú megfordult, és rápillantott a csónakra ami az ő csónakjának ütközött, akkor látta, hogy nem ül benne senki, egy elszabadult csónak volt, amit valószínűleg nem rögzítettek a parton megfelelően, és ezáltal  ” életre kelt.”

      Vajon milyen tanulsága van ennek a kis történetnek?  Érzékelted, hogy a történet elején a fiúnak iszonyú jó kedve volt, hiszen a barátnőjéhez tartott, és mikor az ütközés megtörtént akkor ez a hangulat egy ideges felkiáltásba, szó szerint haragba ment át, egy üres csónak miatt. A fiú nem tudta, de egész végig egy üres csónakhoz beszélt.

Hogyan kapcsolódik ez a kis történet mégis az élethez? Mi az amit tanulhatunk belőle? Biztosan veled is volt már olyan szituáció, hogy bementél egy hivatalba, és az ügyedet intéző hölgy ,vagy úr nem volt éppen a legbarátságosabb veled. Lehet, hogy egy ilyen szituációban felhúztad magad, és még össze is vesztél az illetővel. Elárulom neked ez egy olyan szituáció, mint a fent említett kis történet, egyszerűen üres csónak.

Miért mondom én ezt?  A hivatalban dolgozó illetőnek nem veled volt baja, hanem lehet hogy a gyereke éppen beteg, és azon járt az agya, vagy tele volt a töke az egész nappal, és nálad borult ki a bili, és jól összevesztetek. Te pedig dühösen mentél ki a hivatalból, és az járt a fejedbe: ” Hogy lehet ilyen köcsögöket alkalmazni? “  Ez a méreg hatással volt az egész napodra, és lehetséges hogy órákkal később is ezen a szituáción rágódtál, és a vérnyomásod az egekbe volt.

Az a helyzet is hasonló, mikor a munkahelyeden rendesen, és tisztességesen elvégzed a munkádat, és a főnököd odamegy hozzád, és egy olyan dologgal vádol meg amit nem követtél el. Mivel a főnök azt állítja, hogy: ” Hallottam attól, hogy te ezt meg azt csináltál.”  Ismerős a helyzet? Te pedig elkezdtél védekezni, és próbáltad elmagyarázni a főnöknek, hogy az információ amit rólad hallott az nem fedi a valóságot. A végeredmény az lett, hogy jól összevesztetek, mert mindenki erősítette a maga igazát, lehet hogy kiabáltál is a főnökkel. A szituáció nem más mint üres csónak.

    Volt már olyan eset, hogy a gyereked nem fogadott szót neked, szóltál neki, és vártad, hogy csinálja azt amit szeretnél, és nem történt semmi. Kialakult  köztetek egy kiabálás, a hangulatod padlóra zuhant egy másodperc alatt, mert nem az történt amit szerettél volna. Pedig a gyereked sincs ellened, és nem azért nem teljesítette amit kértél, hogy kicsesszen veled. Neki is más gondolatok jártak a fejében, és volt egy lényegesebb dolog számára mint, hogy neked ugorjon első szóra. Tehát egy ilyen szituáció is nem más mint üres csónak.

Személy szerint, én is megszámlálhatatlan ” üres csónakba”  futottam bele az évek folyamán. Rengeteg  vitán, és veszekedésen vagyok túl, és ma ár azt látom, hogy teljesen értelmetlen volt. Mikor kerestem a megoldást arra, hogyan tudnák minden helyzetben, higgadt, és nyugodt maradni, rátaláltam egy olyan helyre, ahol megtaníttatták velem hogyan működik az élet, és az ember. Elkezdtem tanulni, és képezni magam, és idővel egyre világosabbá vált, hogy miért működnek úgy az emberek ahogy.

Személy szerint arra is kíváncsi voltam, hogyan tudom minden szituációból a legjobbat kihozni, és kiváló viszonyt kialakítani emberekkel. Tanulásnak, és képzésnek köszönhetően, bátran állíthatom, hogy ma már ” nincs üres csónak”, tehát egy olyan helyzetben amiben más ember kiakadna, teljesen nyugodt tudok maradni, és a legjobbat tudom abból a szituációból kihozni.

A tudás az egyetlen megoldás arra, hogy idegeskedés nélkül éljük az életünket, illetve tudjuk azt hogy a másik ember mit gondol, milyen problémája van, és miért viselkedik velünk úgy, ahogy éppen abban a helyzetben teszi. Meg akarod ismerni, hogy az emberek hogyan működnek? Miért viselkednek veled ellenségesen, pedig tudod, hogy te nem ártottál nekik semmit? Akarsz jó viszonyt kialakítani az emberekkel? Ha a válaszod a kérdésekre IGEN akkor  IRATKOZZ FEL INGYENES  hírlevél csatornámra, hogy bővebb információkat kapj az élet, és az ember működéséről!

Mi az amit még kapni fogsz ha feliratkozol? Napi szintű információkat az élet, és az ember működéséről. Információkkal  javíthatsz élethelyzeteiden, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Ezek nem nagy szavak, hanem TÉNYEK! Hogy meggyőződj róla IRATKOZZ FEL ITT!

     Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN! Ha meghoztál egy pozitív döntést az életeddel kapcsolatban, akkor IRATKOZZ FEL ITT!

 

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.