Spirituális Ember Vagy? Felismered A Jeleit Ha Irányítani Akarnak Téged?

Szia, üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben arról lesz szó, a hatalom hogyan manipulálja az embereket, és alakítja át olyan személyekké aki az ő számára megfelelő. Miért bír kiemelkedő jelentőséggel ez a téma? Mert a manipulált ember nem képes  célokat elérni, és folyamatos  irányításra van szüksége. Ne hagyd ki ezt a blog bejegyzést, érdemes lesz ma is velem tartanod!

     Ha olvastál tőlem már blog bejegyzést, akkor biztosan emlékszel, ha nem akkor most mondom, hogy már gyerekkoromban szerettem megfigyelni az embereket,a viselkedésüket, és különböző szituációkra hogyan reagálnak. Jómagam a 80-as években voltam gyerek, és éltem abban a bizonyos sokak által nevezett „átkos rendszerben.” Biztosan emlékszel mindenkinek volt munkája, dolgozni kellet mert aki nem járt be a munkahelyére azt „közveszélyes munkakerülőnek hívták” , és annak összeütközése támadt a törvénnyel. A régi rendszer természetesen alkalmazta a manipulációt, biztosan vannak emlékeid arról hogy a „ nyugati világot” nem a legszebb színben tüntették fel. Korlátozták a szabadságot, nem utazhatott nyugatra egyszerű állampolgár, csak politikusok, híres sportolók és művészek. Gondolom emlékszel rá, hogy közülük is volt olyan aki azután haza sem jött kint maradt nyugaton, és ott folytatta az életét. Meg voltak vezetve az emberek, a sajtó, és a média csak azt közvetíthette amit rendszer jóvá hagyott, aki „ szembe ment a hatalommal”  annak a problémái adódtak belőle. Csak egy példa a régen a manipulációra, emlékszel 1986-ban a Csernobili katasztrófára.  Gyerekként éltem meg a szituációt nyolc éves voltam, a televízió,  rádió azt hangoztatta: „Nincs semmi baj, urai vagyunk a helyzetnek, pánikra semmi ok.”  Ma már tudjuk, hogy az atomerőmű felrobbanása igenis óriási probléma volt, és elég nagy radioaktív szennyeződés érte Magyarországot.

Miután véget ért a „csúnya világ”  azt gondolhatnák hogy napjainkban, mikor már „ oda megyünk ahová akarunk”, senki sem szab ebben nekünk gátat, hogy a manipuláció csökkent, az emberek boldogabbak, és jobban élnek. Gondolom tapasztalod, a saját bőrödön hogy ez közel sincs így. Miért mondom ezt? Látsz az emberek többségének arcán boldogságot, és megelégedettséget? Ha beszélgetsz egy emberrel akkor örömmel közli veled hogy: Boldog vagyok, és egyenesben van az életem.”  Nyilván van , és személy szerint nekem is öröm ha találkozom ilyen emberrel, de ez a kis százaléka a társadalomnak. Az emberek jelentős része savanyú képpel jár az utcán, és nem látszik rajta a megelégedettség, és a kiegyensúlyozottság.

    Feltehetjük a kérdést vajon mi az oka annak, hogy az emberek rossz hangulatban vannak? Elárulom neked a manipuláció. Igen a manipuláció, amely sokkal erőteljesebb mint bármikor.  Be is bizonyítom neked hogy így van. Ma a legerőteljesebb manipulációs eszköz a média (televízió, rádió, internet). Miért mondom ezt, és mi köze az emberek rossz hangulatának a médiához? Hallottál például a televízióból olyan dolgot sugározni ami pozitív tartalommal bír? Elmondom mire gondolok, a híradóban semmi más dologról nem hallani, csak robbantásokról, gyilkosságról, erőszakról.

Gondolom egyetértesz ezekkel, mert nap mint nap ilyen hírek „ szárnyalnak”  felénk. Szerinted ha egy ember folyamatosan ilyen negatív információkat hall, nem kezd félni? Ha félelemben van valaki annak milyen lesz a hangulata? Gondolom nem kell említeni, biztosan tapasztaltad már. Személyes példa, mikor édesanyám nézte a híradót, és ezek a negatív  információk “röppentek ki” a televízióból, emlékszem csak annyit mondott: ” Istenem mennyi szörnyűség van a világban.”  Jó híreket hallasz a médiából? Elképesztően kevés ” csodáról számolnak be.”  Legutóbb a csodahírnek az számított, hogy oroszlánkölyök született az állatkertben. Ha véleményemet elmondhatom erről, “ugráltam örömömben”   gondolhatod, mert ez a kis jó hír az én életemre, és szerintem máséra sincs pozitív hatással. Magyarul örülök a kis oroszlánkölöknek hogy egészséges, és megszületett, de attól az én életem nem indul meg egy jobb irányba.

A manipulációt a hatalom alkalmazza. Miért mondom ezt? Bizonyára tudod, ha nem akkor most elmondom a világot a multinacionális cégek tulajdonosai irányítják. Nekik dolgozó ” robotokra” van szükségük, de ezt csak úgy tudják elérni, ha irányítható emberek dolgoznak ezeknél a cégeknél. Hogy irányíthatóvá váljon egy ember ahhoz félelemben kell tartani, mert csak félelemben lévő ember irányítható, és manipulálható. A média a napi negatív hírekkel ( biztosan emlékszel, robbantás, erőszak), és a munkahelyeken különböző fenyegetésekkel ( ha még egyszer előfordul akkor kirúgnak, és akkor hogyan tartod el a családodat) címszóval elérik, hogy az emberek manipulálhatók legyenek, és ezáltal multinacionális cégek rabszolgájává  váljanak.

   Valaki kitörjön a manipuláció fogságából tudásra van szükség. Fel kell ismerni, hogy a mai társadalom egy modern kori rabszolgatartásban van. Mit értek ez alatt? Mikor megkérdezem tőled, hogy szabad ember vagy? Nyilván azt fogod válaszolni  persze,természetesen. Megkérdezném tőled, ha szabad vagy akkor te oda mész ahová, akarsz, azzal akivel akarsz, és addig maradsz ott ameddig akarsz? Mert ha erre NEM a válaszod ,akkor nem vagy szabad. Mert a munkahelyed megszabja mikor kell bemenned dolgozni, ott meddig kell maradnod, és ha elmész szabadságra megszabja, hogy egy évben mennyi napot vehetsz ki. Őszintén nézd meg ezt lehet szabad létnek nevezni?  

    Mikor találkoztam a PPH szervezettel, és vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, és tanításainak köszönhetően szembesültem azzal, hogyan manipulálják az embereket a médián keresztül, és a munkahelyek sokaságán.  Felbecsülhetetlen az a tudás, és tapasztalat amelyet tanításai során Miklós átad az embereknek hiszen ez az útvonal ahhoz, hogy kiszabaduljanak a manipuláció fogságából, és SZABADOK tudjanak lenni. Nekem kiugrási lehetőség volt, hiszen az életem nem úgy alakult ahogy szerettem volna. Nem voltam képben azzal kapcsolatban hogyan működik az élet, és az ember, viszont a PPH-nál szerzett tudásnak köszönhetően, egy olyan élet van kialakulóban nálam amelyről az emberek jelentős része csak álmodik. Akarsz ennek a tudásnak a birtokába kerülni? Akarod az életedet  a saját kezedbe venni? Ha igen, akkor MOST nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, hogy képben legyél ezekkel a dolgokkal. A Videó címe:” A manipulált társadalom”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITTViszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.