Sorsunk A Számainkban, Más Néven A Küldetésünk!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretnék  ízelítőt adni Neked abból, hogy mi az életfeladatunk, más néven a küldetésünk, melyet még leszületésünk előtt bevállaltunk, hogy itt a földön teljesíteni fogjuk Vágjunk is bele, érdekes téma következik nem is húzom tovább az időt! 🙂

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. Indításként rögtön két kérdés.
Van köze a küldetésnek az ember boldogsághoz? És vajon az emberek mekkora hányada teszi azt, amit tennie kellene? Jó kérdések igaz? Elgondolkodtál már ezeken? Megmondom neked őszintén, én már fiatalabb koromban is elmerengtem, azon hogy az ember csak akkor lehet boldog , ha olyan tevékenységet végez amiben örömét leli. Képzeld csak el, te csinálsz olyan dolgot amit nem szeretsz? Gondolom, hogy nem, és ha mégis akkor örömmel tölt el az a tevékenység? Jó kérdések igaz, megfigyeléseim azt mutatják igazán boldog csak akkor lehet valaki, ha a küldetését végzi,  ha a megfelelő úton van akkor az boldogságot hoz az életébe, és csak így tud az ember maradandó dolgot alkotni, amely még akkor is fog működni ha már ő nem lesz. Sajnos az a tapasztalatom, hogy az emberek döntő többsége  nem a küldetését végzi, és nem is boldog az élete. Biztos hallottál már emberektől ilyen vagy ehhez hasonló mondatokat: “Úristen, már megint hétfő” vagy “Hála istennek már péntek van”.  Gondolod, hogy akinek ilyen mondatok hagyják el a száját, az mennyire szereti azt a munkát amit nap mint nap végez? Jó kérdés , szerintem a választ nem kell ide leírnom.

Megfigyeléseim alapján, akik  a küldetésüket (életfeladatukat) komolyan veszik, azok számára olyan lehetőségek nyílnak meg, amiket eddig elképzelni sem tudtak. Apropó … tudás. Nemrég hallottam egy jó mondatot: „Problémákat csak az tud megoldani, aki tisztában van azzal, jelenleg mit kezel helytelenül és a probléma csak addig feladat. A feladatokat pedig képesek vagyunk megoldani, ha van hozzá elegendő és megfelelő tudásunk!”probléma, ameddig teljes egészében felismerjük azt, szembesülünk vele; onnantól kezdve már csak megoldandó feladat.

Térjünk a lényegre, beszéljünk egy kicsit a  küldetésről. Definíciója: hosszú távú  elérendő dolog, amelyre egy tevékenység irányul azzal a szándékkal, hogy ezt a végcélt elérjük. Ez minden egyes ember számára más, és mást jelent,  személyre szabott; mondhatjuk azt is, hogy az ember leszületésekor vállalt életcélja. Ami azt jelenti, hogy ebben az életünkben a feladatunk ,hogy tanuljunk,  a gyakorlatba  átvigyük megszerzett tudást, és  továbbadjuk embertársainknak. Mikor érezzük jól magunkat? Akkor, amikor olyan tevékenységet végzünk, amit szeretünk csinálni, nem? Ha ezt tesszük, akkor garantáltan jól érezzük majd magunkat. Ennek a következménye, hogy helyesen cselekszünk mindennapjainkban és ezáltal szinte automatikusan boldog életünk lesz, hiszen  helyes döntésekkel elkerüljük a problémákat. Ha pedig  felmerül egy akadály az feladatként fogjuk fel, és azt természetesen meg tudjuk oldani. Gondolom, most felmerülhet benned egy kérdés, hogy jó-jó, de hogyan lehet ezt hitelesen megtudni? A mai világban már szinte a vízcsapból is az folyik, mindenki ígér sok csodálatos dolgot, és mégsem azt kapják az emberek 100 százalékban amit szeretnének.

Nos, ennél sokkal egyszerűbb és biztosabb módszert ajánlok Neked, amivel Te is megtudhatod saját küldetésedet és elindulhatsz az úton ami a tiéd. Mint általában minden valóban működő dolog, időnként ez sem lesz „könnyű pálya”, de ha vállalod „belenézel a saját tükrödbe”, garantálom megéri és a célnál a jutalom sem marad el! Egyik ilyen módszer a saját horoszkópod elkészítése, de ennek hátránya, hogy nagyon részletesen kell összeállítani, sok időt vesz igénybe és nagy szaktudást igényel.  A másik, amivel én is el tudtam készíteni magamnak, az a számmisztika, idegen szóval numerológia. Ez a módszer az előzővel ellentétben sokkal egyszerűbb és kevesebb szaktudást igényel a megismerése. Mikor a PPh szervezettel, és vezetőjével Szedlacsik Miklóssal találkoztam, megmondom neked útkereső fázisban voltam. Miklós tanításainak segítségével, ma már tudom, mi a küldetésem, elmondhatom hogy boldog ember vagyok, és hálásan köszönöm a teremtőmnek, hogy megismerhettem  Miklóst, hiszen a tudás nélkül amit ő közvetít a számomra, valószínűleg még mindig az utamat keresném. Most pedig nézd meg  a videót  Szedlacsik Miklós ember- és életjobbító mester-coach előadásából, címe: “Sorsunk a számainkban”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista

Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.