Seregnyi Ember Nem Ismeri A Jó Hangulat Titkát, Itt Megmutatom Neked!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogy mennyire fontos a jó hangulati szint elérése, és hogyan maradjunk tartósan jó  hangulati állapotban. Lényeges témai a mai hiszen, a célok megvalósítása, és a problémák megoldása nagyban összefügg a hangulati szintünkkel. Hogyan? Tarts velem, és megmutatom!

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet. Gyerekkoromra megyek vissza a 80-as évekre, én már akkor kezdtem megfigyelni különböző dolgokat, mindig érdekelt, hogyan működik az ember, miért csinálják azt amit csinálnak. Kisfiúként a szüleimet, és a hozzánk közel álló rokonságot tudtam a legjobban szemügyre venni. Abban az időszakban a mi családunk, és beleértve a rokonságot is, nem voltunk anyagilag nagyon eleresztve, magyarul a szegény emberek minden napjait éltük. Viszont ennek ellenére azt tapasztaltam, hogy a felnőttek, és a gyerekek hangulati szintje, igen magas skálán mozgott. Ez alatt azt értem, hogy nagyon sokszor összejártunk a rokonsággal, sok időt töltöttek a szüleink együtt, ha valami nagyobb munka adódott akkor mentek egymásnak segíteni, és emlékszem, mi gyerekek ez idő alatt, nagyon sokat játszottunk . Jó unokatestvéri viszony volt közöttünk. A szülőket figyelve láttam, hogy jobbnál jobb történeteket mesélnek egymásnak, és óriási nevetésekkel tarkítva zajlottak le ezek az összejövetelek. Összességében mindenki boldog volt, pedig anyagilag nem volt senki sem a toppon.

Ezeket a gondolatokat azért írtam le,mert sok ember a mai rohanó világban azt gondolja, hogy ha több pénzt keres, és vagyonosabb lesz, akkor azzal boldog emberré válik, és jó hangulati szinten fog mozogni. A fent említett múltbéli példám nem ezt igazolta, vagyis a pénznek, és a vagyonnak semmi köze nincs ahhoz hogy tartósan jó hangulatba legyünk.  Fontos a pénz a mai világban félre ne érts, de tartósan jó hangulatot nem eredményez. Elmesélek erre egy példát neked. Egy nagyon közeli ismerősöm, már fiatalon eléggé “törtető” volt, és  említette, hogy 30 éves korára milliomos akar lenni, elmondta milyen házba, és hol akar majd élni. Nagyon keményen dolgozott a fiatal éveiben, és mondhatom, hogy a pénz területén sikereket ért el. Viszont az  emberi kapcsolatai, és az egészsége nagyon megsínylette  ezt a dolgot. Nem olyan régen találkoztam vele, és nem látok mást benne mint egy tehetős depressziós embert. Mesélte, hogy van vagyona, mégsem boldog, egész életében hajtotta a pénzt, azt amiről hitte, hogy majd boldogságot nyújt neki hosszútávon, és óriási csalódás lett a vége.

Ha valaki azt hiszi, hogy a pénz hosszú távú boldogságot jelent számára az csalódni fog, méghozzá nagyon. Visszatérnék egy kicsit a fent említett példámhoz, és összehasonlítanám azokat a bizonyos 80-as éveket(mikor még kisgyerek voltam) a mai napjainkkal, mennyit változott a szülők, és az unokatestvérek között a kapcsolat. Elárulom neked, hogy ég, és föld a kettő. Biztos emlékszel, ott elmondtam milyen jó viszony, és hangulat volt azokban az években, ami a mai napokra sajnos már nem mondható el. Nem járunk össze, mindenki intézi a maga dolgát, ha találkozunk túl hosszú időt nem töltünk egymással, és ami számomra nagyon fáj, hogy eltűnt a mosoly az emberek arcáról. Pedig anyagilag mindenki sokkal jobban áll, mint azokban a bizonyos 80-as években. Nem visszasírom a múltat nehogy azt gondold, csak szemléltetni akarom, hogy a pénz nem hoz boldogságot, és tartósan jó hangulatot sem.

Kérdésként felmerült bennem  hová tűnt az a régi jó állapot, minek köszönhető, hogy az emberek hangulati szintje sokkal alacsonyabban van mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. Kutattam erre a kérdésre a választ, és meg is találtam a PPH nevű szervezetnél. A szervezet  alapítója, és vezetője Szedlacsik Miklós elmondta,hogy az emberek hangulati szintje nagyban függ attól , hogy mennyi probléma lép be az életükbe, és fontos hogy az akadályokat le tudjuk-e küzdeni, illetve meg tudjuk-e előzni. Mikor először hallottam elgondolkoztam, és rájöttem Miklós milyen bölcs, és mennyire igaza van. Hiszen ha belegondolsz abba, hogy régen az embereknek kevesebb probléma jutott, mint manapság, persze,hogy jobb hangulati szinten voltak. Ha egy ember rogyadozik a probléma súlyától, hogyan legyen jó állapotban? Jó kérdés igaz?

Hogy  mindig tartósan jó hangulatban legyen az ember a problémái ellenére is tudásra van szükség. A PPH szervezetnél, megtanulható, hogyan teremts magadnak jó hangulatot, hogyan old meg a problémáidat, illetve hogyan előzd meg őket. A rossz hangulati szintet a problémák okozzák, illetve az, hogy az emberek rogyadoznak a problémák súlya alatt, és nincs tudásuk a megoldásához.  A most következő videóban nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós elmondja, hogyan leszel képes mindig jó hangulati skálán mozogni, és azt tartósan működtetni. A videó címe: ” A jó hangulat elérése”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITTViszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.