Önmagaddal Való Helyes Bánásmód!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogyan bánj helyesen önmagaddal, hogy el tudd érni azokat a dolgokat az életben amiket szeretnél, illetve ennek a tudásnak köszönhetően hogyan érezd magad nagyszerűen a saját bőrödben.

Kezdeném egy gyerekkori történettel és felvázolom, hogy az önbizalom, és a helyes bánásmód mennyire fontos az ember életében, és ezek nélkül  az emberi fejlődés nem nagyon lehetséges. Gyerekkoromban, mikor még csak  hat éves voltam imádtam focizni, már akkor meghatározó szerepet játszott ez a sportág az életemben. Élveztem minden egyes pillanatot amit a pályán tölthettem. Nagyon jól ment a játék, már 14 éves koromban játszottam a felnőtt csapatban, és gólokat is rúgtam elég szép számmal. Profi focista akartam lenni, nekem példaképeim voltak ” Varga Zoltán, Albert Flórián, Nyilasi Tibor, és természetesen Diego Maradona”  Nem tudom neked mondanak-e valamit ezek a nevek, mindegyik kiváló focista volt. Az embernek szüksége van példaképre akit követhet.

    Bátran állíthatom, hogy sikeres voltam ebben a sportágban, már gyerekként, viszont ha jól csinálsz valamit akkor az szüli az irigy embereket. Egyre több volt körülöttem, akik annak örültek a legjobban, ha a pályán nem sikerülnek úgy a dolgok ahogyan szerettem volna. Kinyilvánították, nem tetszésüket, leértékelték a játékomat. Miután ez egyre gyakrabban történt elkezdtem gondolkodni ” Ezeknek az embereknek igazuk van?”  Biztos veled is volt már olyan dolog amit sokszor hallottál mástól foglalkoztatott, hogy vajon igazat beszél-e az illető. Nagyon sok irigy ember van, ez manapság népbetegségnek is felfogható. Most felnőtt fejjel már tudom, hogy azok az emberek akik csak irigykedni tudnak, azok nem akarnak semmit kezdeni a saját életükkel, és másokat akiknek vannak céljaik, megpróbálják elnyomni, leértékelni, mert azt hiszik hogy ha valaki valamiben tehetséges az veszélyezteti az ő túlélésüket.

Hibát követtem el mikor az elmében elkezdtem beültetni azokat a dolgokat amiket ezek az emberek mondtak rólam. A játékban egyre többet hibáztam, és a végén egy súlyos baleset is történt velem a pályán aminek következtében kórházba kerültem, több hónapot ki kellett hagynom, és profi karrierem teljesen elszállt. (Később beszélek róla, hogy a balesetnek mi köze van a leértékeléshez)

Most már tisztában vagyok azzal,  nem volt elég tudásom ahhoz, hogy az ilyen helyzeteket megfelelően kezeljem (a leértékelőkön csak mosolyogjak, és hogy az ő véleményük nem számít, hiszen ezeknek az embereknek nincsenek céljaik, tehetségük, és csak az okoz számukra örömöt, ha másnak  a tehetségét, önértékelését, önbizalmát csorbíthatják)

Most már tudom, hogy az önmagammal való helyes bánásmód mennyire fontos, és sokat jelent az ember életében. Tanulásomnak, és a megszerzett tudásomnak köszönhetően, ma már ezeket  a szituációkat, és az ilyen beállítottságú embereket könnyedén tudom kezelni. Soha többé nem hagyom, hogy leértékeljen bárki is engem, és ezt még saját magamnak sem engedem meg. Most gondolom felkaptad a fejed ezen az utóbbi  mondaton. Igen, még magamnak sem engedem meg, mert hibázni, hibázhatok mivel ember vagyok, de magamat le nem értékelhetem. Amit pedig elhibázok, azt ki tudom javítani. Ezt ajánlom neked is mikor valami hibát követsz el ne mond azt ” Istenem mekkora hülye voltam” hanem csípd magad nyakon, és mond magadban azt,hogy hibáztam, és helyre fogom hozni. Az önbizalmad, és az önbecsülésed az egekbe fog nőni, jobban érzed magad, kevesebbet fogsz hibázni, boldogabb leszel, és ezt a körülötted lévő emberek is érzékelni fogják. Bármire képes vagy az életben, ha önmagaddal helyesen tudsz bánni, és tisztában vagy a képességeiddel. Hiszen van egy mondás: ” Az életben sok dolog van ami csodálatos, de az embernél nincs csodálatosabb”

Hogy helyesen tudjak bánni önmagammal, a PPH-nál tanultam meg Szedlacsik Miklós tanításainak köszönhetően. Miklós volt aki felvilágosított, a saját képességeimet soha nem értékelhetem le, és ezt nem engedhetem meg másoknak sem. Tanításoknak köszönhetem, hogy az önértékelésem, és az önbizalmam rendben van. Miklós elmondása szerint azok az emberek akik leértékelnek, nem mások mint elnyomók, és ha az ember elnyomást kap akkor kialakulhat baleset, vagy betegség (feljebb említettem a súlyos sérülésemet, amit most már tudom, hogy elnyomásnak köszönhettem) . A most következő videóban nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós videóját aki elmondja, hogyan bánj helyesen önmagaddal, mik azok a dolgok amik az önbecsülésedet, és az önbizalmadat emelni tudják.

 

 

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság  teremtő specialista                                                                                                                                          Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.