Mit Tud Nyújtani a PPH Vezetőképző Egy Szellemi, Spirituális Ember Számára?

 

Szia Üdvözöllek, Zsebő Norbert vagyok!

 

Mai blogbejegyzésemben szeretném számodra bemutatni milyen egy vezetőképző a PPH spirituális szervezeténél, és hova tud eljuttatni téged az itt kapható tudás! A videóban elmondom hogyan indultam el a spirituális úton, mennyi ideje vagyok a PPH szervezeténél, és hova szeretnék eljutni, és ez a szervezet hová tud téged is eljuttatni. Bővebb információt kaphatsz a fenti videóból!

 

A videóban egy víziót is fogsz látni. Beszélni fogok magamról, mennyi ideje vagyok a PPH spirituális szervezeténél. Hogyan változott meg az életem ezalatt a két év alatt mióta itt vagyok, és  tevékenykedem. Elmesélem, hogyan sikerült a tudás által rendeznem az életem. A videóban mindent részletesen elmondok! Elmondom mit nyújt egy  vezetőképző, hogyan lehet nagy csapatod, és ezáltal anyagi függetlenséged! Indítsd el a videót és nézd meg!

 

Rá fogsz jönni, hogy, ha te ezt elkezded a PPH-nál a spirituális, szellemi fejlődést nincs vesztenivalód.  Mit nyújthat számodra a PPH, és milyen hatással tud lenni a te életedre? Mi az a tudás, és közösség amit nyújtani tudunk?  A videóban elmondom!

Minden további részletet a videóban találsz.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre, és iratkozz fel az INGYENES hírlevél listámra, amiben információkat kapsz az ember és az élet működésével , illetve a PPH üzlettel kapcsolatban!

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

zsebonorbert1977@gmail.com

Üdvözlettel

Zsebő Norbert

20/777-0467

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.