Mit Csinálj, Hogy Te Legyél A Jövő Sikerembere!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogyan tudsz elérni  kimagasló eredményeket az életben, és azokat a célokat megvalósítani amelyet kitűztél magadnak. Vágjunk bele ismét egy fantasztikus téma áll előttünk!

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket, és a különböző szituációkra való reakciójukat, gondolkodásukat. A múltban, és ezt már gyerekként megfigyeltem, hogy azok az emberek értek el kimagasló eredményeket akik annak a területnek amit végeztek a “mesterei voltak.” Tapasztalataim alapján ezek az emberek imádták azt amit nap mint nap végeztek. Ők nem munkának hanem “hivatásnak” fogták fel amivel foglalatoskodtak. Viszont beszéltem olyan emberrel is aki élt-halt a szakmájáért, és mégis tönkrement. Hogyan lehet ez? Elmesélem neked, az illető autószerelő volt, és a 80-as években ment is neki a “szekér”, nagy szaktekintélynek örvendett. Ki sem látszott akkor a munkából, biztosan emlékszel milyen autók járták akkor az utakat itt Magyarországon. Igen, akkor a lada, trabant, és a wartburg  voltak a népszerű járgányok. Az illető ezeken az autókon kitanulta a szakmát, és kiválóan meg is tudta őket javítani, csakhogy a világ haladt előre, és jöttek be a nyugati kocsik az országba. Ő nem  számolt a világ változásaival, és azt hitte, hogy mindig lesz lada, wartburg, és trabant.  Nem képezte magát az “új autókkal” kapcsolatban, és egyre kevesebb munkája lett, és ma már egy multinacionális vállalatnál dolgozik alkalmazottként. Ebből a kis történetből levonható az a tanulság, ha képezte volna magát, és haladt volna  a korral, akkor ma is kiváló autószerelő mester lenne, és nem kellene alkalmazottként multinacionális cégnél dolgoznia.

Ebből a példából már láttam, hogy ha eredményeket akarok elérni az életben akkor, amit csinálok az jól kell csinálnom, hivatásszerűen, illetve folyamatosan képeznem kell magam  azon a területen   és figyelnem kell a világ változásait ami most 2018-ban igencsak felgyorsult.  Az apám is mindig mondta nekem: “Tanulj fiam, mert akkor könnyebben keresed meg a kenyeredet.”

Ennek a mentalitásnak megfelelően kezdtem meg az életem. Lényegesnek tartottam azt, hogy amit csinálok abban profi legyek, és keményen tíz évig dolgoztam egy multinacionális cégnél szervízelési területen, sikereket értem el, és ez akkor annak volt köszönhető hogy szerettem foglalkozni ezzel a területtel , és mindig a legjobbaktól tanultam. Képeztem magam folyamatosan, és követtem a világ változásait, hiszen ezen  a területen is pillanatok alatt kidobnak egy újdonságot. Az eredmény nem maradt el, hiszen tíz év után nemzetközileg is elismerték a tudásomat, és a tapasztalataimat. Most biztos azt gondolod: “milyen nagyképű, hogy fényezi magát” hidd el szó nincs erről, hiszen vannak emberek akik nálam kiemelkedőbb eredményt értek el. Azt próbáltam kifejezni, hogy  a folyamatos képzés, és a tanulás mennyire meghatározó.

      Bátran állíthatom, hogy sikeres ember voltam a szakmámban, viszont magánéletem, és emberi kapcsolataim nem voltak túl fényesek. Köszönhető volt nyílván a rengeteg időnek amit a munkahelyen töltöttem éveken keresztül. Illetve apámtól mindig hallottam hogy: “Segítsd az embereket fiam, és hidd el a jutalom nem marad el.” Ez a mondat sokszor csengett a fülemben, és rájöttem, hogy azzal  a munkával amit végzek nem tudom igazán támogatni, és segíteni az emberek boldogulását, illetve kerestem a megoldást arra hogyan tudnám az emberi kapcsolataimat erősíteni.

Kerestem a lehetőséget, hogy hol tudnák olyan tevékenységgel foglakozni amiben örömömet lelem, amivel erősítem  az emberi kapcsolataimat, és segíteni tudok úgy embereknek, hogy az életük  megváltozzon pozitív irányba.  Kutatásomnak, és a teremtőmnek köszönhetően találkoztam a PPH szervezettel,és  vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, és most már el tudom mondani, hogy olyan szervezetnél tevékenykedem, ahol segíteni tudok az embereknek megoldani az élethelyzetük összes területét. Jó látni, hogy egy bizonyos idő után aki a PPH szervezetnél tanul, és fejlődik rendeződik az élete, boldog emberré válik a mindennapokban. Felbecsülhetetlen a  tudás amit Miklóstól kaptam,és kapok, mert ez volt az útvonal ahhoz,hogy minél több boldog, és kiegyensúlyozott ember legyen a világon. Most pedig nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, azért hogy  naprakész légy  ezekkel a dolgokkal. A videó címe:” Mi kell az eredményekhez”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.