Mit Csinálj Ha Olyan Ember Van A Közeledben Aki Lelkileg Tönkretesz Téged!

Szia, üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben arról lesz szó hogyan ismerd fel azokat a személyeket akik súlyos lelki károkat okozhatnak számodra. Ezeket a személyeket, hívjuk elnyomóknak. Miért lényeges, és meghatározó ez a téma? Mert az ilyen személy képes egy családi életet, és emberek idegrendszerét tönkretenni. Fussunk neki, érdekes téma lesz a mai is!

     Ha olvastál tőlem már blog bejegyzést, akkor biztosan emlékszel, ha nem akkor most mondom, hogy már gyerekkoromban szerettem megfigyelni az embereket,a viselkedésüket, és különböző szituációkra hogyan reagálnak. Mai témában az elnyomó személyről ( antiszociális) lesz szó, hogy hogyan ismerd fel, és iktasd ki az életedből, mivel súlyos károkat okozhatnak számodra. Külsőleg nem tudod megállapítani ki az elnyomó, és ki nem az. Ezek az emberek lehetnek okosak, ostobák, és intelligensek is. Van köztük olyan aki elképesztően magas pozícióban dolgozik. Némelyik elnyomó személy élvezi, ha környezetével folyamatosan harcban állhat, biztosan ismertél, vagy találkoztál olyan emberekkel akik a környezetükben élőkkel rossz viszonyban voltak, sőt én tudok olyanról is aki végigpereskedte az életét, és úgy érezte jól magát, ha más embereknek árthatott.

Sok elnyomó személy élete végére egyedül marad. Elüldöz maga mellől mindenkit, sőt tapasztaltam olyat is aki idegosztályon kötött ki a párja miatt, mert „ teljesen kicsinálta lelkileg.” Ha esetleg tapasztalsz olyat, hogy szülőkhöz a felnőtt gyerekeik nem látogatnak haza akkor nagy valószínűséggel az egyik vagy mindkét szülő elnyomó személyiség. Az ilyeneknél megfigyelhető, hogy a gyermekeik gyakran keresnek másik városban munkát, vagy olyan párt találnak maguknak akik az ország másik végén lakik. Természetesen a boldog családok gyermekei is elhagyják az otthonukat, de ők tartják a szüleikkel a kapcsolatot, és örömmel mennek haza családlátogatóba. Amikor viszont a szülő elnyomó, a fiaik, és a lányaik hajlamosak felhagyni a kommunikációval, és rettegnek a „ kötelességszerű” hazalátogatástól. Az ilyen gyerekek ritkán, vagy egyáltalán nem térnek haza, és nem szívesen tartják a kapcsolatot a szülőkkel.

Néhány elnyomó személy rengeteg szexuális kapcsolatot létesít, és kifacsart szexuális ízlése van. Ezek között van, krónikus házasságtörő, rejtett perverz, vagy szex őrült személy. Ismertem egy olyan személyt akinek a szexuális élete hihetetlen volt. Kielégítetlen emberről beszélek, szó szerint több száz nővel volt együtt életében, és közülük tíz nőt teherbe is ejtett, akiknek abortuszt kellett csináltatniuk. Ellenben az illető folyamatosan azt hangoztatta: „ Ő csak egészséges, és természetes szexuális életet él.”  Véleményem szerint ez bárminek, de egészségesnek nem lehetett nevezni.

Mesélek egy történetet neked egy házaspárról akiknél a férj volt elnyomó, és a hölgy rettentő sokat szenvedett mellette, öt évig voltak házasok, és utána elváltak. Itt kell megjegyeznem az elnyomó személynek, van egy olyan típusa is aki hideg, és érzelemmentes. Elárulom, hogy a legkegyetlenebb tettekre is képes, ő az a maximalista, aki szájának legenyhébb lebiggyesztésével, egy felvont szemöldökkel, vagy egy jeges pillantással zavarba hoz, vagy megfélemlít másokat. A Hölgy azt mesélte a miután elváltak, hogy a férjével semmit nem tudott megbeszélni, A férfi úgy gondolta, hogy ő mindenben profi, az asszony pedig egy „hülye” aki nem ért semmihez. a hölgy bevallotta ahogy teltek az évek egyre boldogtalanabb lett a férje mellett, állítása szerint, rengeteg sírt. A nő szerette volna még ezek után is megmenteni a házasságát, és javasolta a férjének, hogy menjenek el egy házassági tanácsadóhoz, de a férfi nem volt nyitott erre a lépésre. A Férje azt mondta neki: „Nekem nincs szükségem arra, hogy kimutassam az érzéseimet, én nem vagyok olyan érzelgős mint te.”  A hölgy a házasságban egyszerűen csak biztonságra vágyott, mint a legtöbb nő, viszont a férje mellett elveszítette az önbecsülését, és a humorérzékét is. Nem is csoda hiszen a házassága alatt, csak leértékelést, megalázást, és bántást kapott a férjétől. Képzeld el olyan hatással volt a férfi a nőre, hogy a hölgy öt éven keresztül, bűnösnek, butának, és értéktelennek érezte magát. Mikor a házassága végén járt, már elég erős nyugtatókat szedett, és az idegrendszere is kezdett kikészülni. Miután elváltak egymástól, még két év kellett a nőnek ahhoz, hogy teljesen felépüljön, visszanyerje  önbizalmát, és az önértékelését, és csak utána volt képes egy új párkapcsolatba belevágni. Ha jól tudom most boldogan éli az életét, mert talált egy férfit aki megbecsüli, és úgy értékeli ahogy ő azt megérdemli.

Az elnyomó személyiség lehet dühös, rejtett ellenséges, kiengesztelő, hideg, és érzelemmentes, vagy alacsonyabb szintű érzelmek bármelyikét mutathatja. Az érzelmei megváltoztathatatlanok. Ez csak néhány jellemzője az antiszociális személynek amit a fent említett sorokban olvashattál. Ahhoz, hogy pontosan felismerd, és kezelni tudd őket tudásra van szükség. Ha nem ismered fel az elnyomó személyt, pillanatok alatt ki fog csinálni, és csak azt veszed észre hogy az idegosztályon vagy a kórházban találod magad. Ha fel akarod ismerni az ilyen személyeket, és megfelelően kezelni, PPH-nál megtalálod a MEGOLDÁST. A szervezet vezetője Szedlacsik Miklós tanításainak köszönhetően ma már pillanatok alatt felismerem ezeket a kártékony alakokat, és kezelni tudom őket, nem tudnak már hatással lenni az életemre. Hidd el az én ismeretségi körömben is volt ilyen alak, és több embernek is tudott lelki problémákat okozni. Felbecsülhetetlen az a tudás a mit Miklós átad az embereknek mert ez az útvonal ahhoz, hogy boldog életet tudjanak élni, „kártékony emberektől mentesen.” Akarsz ennek a tudásnak a birtokába kerülni?  Ha IGEN, akkor MOST NÉZD MEG Szedlacsik Miklós INGYENES előadását amely arról szól, hogyan kezeld az elnyomó személyeket. Az előadás címe: ” Az elnyomók felismerése”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.