Mit Csinálj, Ha Nincs Elég Önbizalmad! Miért Alakul Ki Az Önbizalomhiány!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogyan bánj helyesen önmagaddal, hogy el tudd érni azokat a dolgokat az életben amiket szeretnél, illetve ennek a tudásnak köszönhetően hogyan érezd magad nagyszerűen a saját bőrödben.

Kezdeném egy gyerekkori történettel és felvázolom, hogy az önbizalom, és a helyes bánásmód mennyire fontos az ember életében, és ezek nélkül  az emberi fejlődés nem nagyon lehetséges. Gyerekkoromban, mikor még csak  hat éves voltam imádtam focizni, már akkor meghatározó szerepet játszott ez a sportág az életemben. Élveztem minden egyes pillanatot amit a pályán tölthettem. Nagyon jól ment a játék, már 14 éves koromban játszottam a felnőtt csapatban, és gólokat is rúgtam elég szép számmal. Profi focista akartam lenni, nekem példaképeim voltak ” Varga Zoltán, Albert Flórián, Nyilasi Tibor, és természetesen Diego Maradona”  Nem tudom neked mondanak-e valamit ezek a nevek, mindegyik kiváló focista volt. Az embernek szüksége van példaképre akit követhet.

    Bátran állíthatom, hogy sikeres voltam ebben a sportágban, már gyerekként, viszont ha jól csinálsz valamit akkor az szüli az irigy embereket. Egyre több volt körülöttem, akik annak örültek a legjobban, ha a pályán nem sikerülnek úgy a dolgok ahogyan szerettem volna. Kinyilvánították, nem tetszésüket, leértékelték a játékomat. Miután ez egyre gyakrabban történt elkezdtem gondolkodni ” Ezeknek az embereknek igazuk van?”  Biztos veled is volt már olyan dolog amit sokszor hallottál mástól foglalkoztatott, hogy vajon igazat beszél-e az illető. Nagyon sok irigy ember van, ez manapság népbetegségnek is felfogható. Most felnőtt fejjel már tudom, hogy azok az emberek akik csak irigykedni tudnak, azok nem akarnak semmit kezdeni a saját életükkel, és másokat akiknek vannak céljaik, megpróbálják elnyomni, leértékelni, mert azt hiszik hogy ha valaki valamiben tehetséges az veszélyezteti az ő túlélésüket.

Hibát követtem el mikor az elmében elkezdtem beültetni azokat a dolgokat amiket ezek az emberek mondtak rólam. A játékban egyre többet hibáztam, és a végén egy súlyos baleset is történt velem a pályán aminek következtében kórházba kerültem, több hónapot ki kellett hagynom, és profi karrierem teljesen elszállt. (Később beszélek róla, hogy a balesetnek mi köze van a leértékeléshez)

Most már tisztában vagyok azzal,  nem volt elég tudásom ahhoz, hogy az ilyen helyzeteket megfelelően kezeljem (a leértékelőkön csak mosolyogjak, és hogy az ő véleményük nem számít, hiszen ezeknek az embereknek nincsenek céljaik, tehetségük, és csak az okoz számukra örömöt, ha másnak  a tehetségét, önértékelését, önbizalmát csorbíthatják)

Most már tudom, hogy az önmagammal való helyes bánásmód mennyire fontos, és sokat jelent az ember életében. Tanulásomnak, és a megszerzett tudásomnak köszönhetően, ma már ezeket  a szituációkat, és az ilyen beállítottságú embereket könnyedén tudom kezelni. Soha többé nem hagyom, hogy leértékeljen bárki is engem, és ezt még saját magamnak sem engedem meg. Most gondolom felkaptad a fejed ezen az utóbbi  mondaton. Igen, még magamnak sem engedem meg, mert hibázni, hibázhatok mivel ember vagyok, de magamat le nem értékelhetem. Amit pedig elhibázok, azt ki tudom javítani. Ezt ajánlom neked is mikor valami hibát követsz el ne mond azt ” Istenem mekkora hülye voltam” hanem csípd magad nyakon, és mond magadban azt,hogy hibáztam, és helyre fogom hozni. Az önbizalmad, és az önbecsülésed az egekbe fog nőni, jobban érzed magad, kevesebbet fogsz tévedni, boldogabb leszel, és ezt a körülötted lévő emberek is érzékelni fogják. Bármire képes vagy az életben, ha önmagaddal helyesen tudsz bánni, hiszen te vagy mindennek a kiinduló pontja. Ha saját magaddal nem tudsz jól bánni, hogy fogsz bánni idegen emberekkel? Jó kérdés igaz? Temérdek ember azt gondolja, hogy idegenekkel jól bánik , közben tükörbe sem mer belenézni. Véleményem szerint a legfontosabb  szabály: “Szeresd magad, mert ha magadat tudod szeretni, és tisztelni, csak akkor tudsz majd mást is.”

Rájöttem arra, hogy helyesen tudjak bánni önmagammal, képeznem kell magam, tudásra van szükségem. Lényeges dolognak tartottam ezt a kérdést, mert kulcsfontosságú ha az életben nagy célokat akarok megvalósítani. Kutatásomnak, és a teremtőmnek köszönhetően találkoztam a PPH szervezettel,és  vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, és tanításainak köszönhetően, olyan tudással gazdagodtam ami visszaadta az önbizalmam, és megismertette velem, hogy csak akkor tudok jót nyújtani valakinek, ha az önbecsülésem rendben van. Felbecsülhetetlen a  tudás amit Miklóstól kaptam,és kapok, mert ez volt az útvonal ahhoz,hogy azokat a célokat amiket kitűztem magamnak teljesíteni tudjam. Most pedig nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós videóját aki elmondja, hogyan bánj helyesen önmagaddal, mik azok a dolgok amik az önbecsülésedet, és az önbizalmadat emelni tudják. A videó címe: ” Önmagaddal való helyes bánásmód.”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

 

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, hogy tanulóvá tudj válni, és megszerezd, ezt a fantasztikus tudást!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista

Telefonszám:+36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.