Milyen Jelentősége Van A Karácsonynak, És A Szeretetnek Az Életünkben?

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra megmutatni, hogy a karácsony, és a szeretet milyen kapcsolatban vannak egymással. Mi a különbség egy 30 évvel ezelőtti karácsony, és a mostani között. Bővebben a videóban beszélek erről!

 

 

A videóban egy víziót is fogsz látni. El fogom mondani a saját történetemet, gyerekként milyen karácsonyokat éltem meg, mennyire meghatározó volt számomra az ünnep, és hogyan tartjuk most a karácsonyt. Ezek bemutatásra kerülnek a fenti videóból, indítsd el, és nézd meg!

 

A szeretet kérdése rendkívül meghatározó egy ember életében. A szeretet mindennek az alapja, hogy az ember sikeres, és boldog életet éljen. A PPH spirituális szervezetnél tanulható, hogy hogyan működtethető a szeretet, és ezáltal  elérhetőbb, egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet. Bővebb információ a videóban!

Minden további részletet a videóban találsz.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre, és iratkozz fel az INGYENES BOLDOGSÁG TEREMTŐ hírlevél listámra, amiben információkat kapsz az ember és az élet működésével kapcsolatban!

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

zsebonorbert1977@gmail.com

Üdvözlettel

Zsebő Norbert

20/777-0467

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.