Milyen Érzés Mikor Elismerést Kapsz a PPH-nál?

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogyan értem el a menedzseri szintet a PPH nevű spirituális szervezetnél. Elképesztő élmény volt számomra amikor kint álltam a színpadon, és több száz ember megtapsolt. Milyen elismerést kaphat egy ember aki idejön tanulni a szervezetünkhöz? Bővebben a videóban beszélek erről!

 

A videóban egy víziót is fogsz látni. El fogom mondani a személyes történetemet, hogy miért választottam ezt a spirituális szervezetet, milyen tudással gazdagított, és hogyan tudtam alkalmazni a mindennapi életem során. Fantasztikus érzés volt, amikor az egyik emberem kint állt a színpadon, elismerésben részesült a teljesítményéért. Megható volt számomra amikor kimondta, hogy a munkájának elérésében nekem is részem volt. Ezek a dolgok kiderülnek a fenti videóból, indítsd el, és nézd meg!

 

Rá fogsz jönni, hogy, ha te ezt elkezded a spirituális, szellemi fejlődést nincs vesztenivalód. Hogyan lehet menedzseri szintre eljutni ebben az üzletben? Hogyan kaphatsz elismeréseket?

Minden további részletet a videóban találsz.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre, és iratkozz fel az INGYENES BOLDOGSÁG TEREMTŐ hírlevél listámra, amiben információkat kapsz az ember és az élet működésével kapcsolatban!

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

zsebonorbert1977@gmail.com

Üdvözlettel

Zsebő Norbert

20/777-0467

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.