Mik Azok A Gondolatok Amiket Végképp Törölj Ki A Fejedből, Kezd Ezekkel!

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról fogok írni, hogy a gondolataidnak a teremtő ereje  mennyire fontos, hogy a gondolataid milyen töltetűek,(pozitív,vagy negatív) mert nagy részben ezek fogják meghatározni az életedet, és a jövődet. Fantasztikus, és érdekes téma áll előttünk csapjunk bele!

Mai blog bejegyzésemben is visszarepülnék kicsit a múltba. Előző bejegyzéseimben már megemlítettem,( ha még nem olvastál tőlem származó írást, akkor most elmondom), hogy már gyerekkoromban figyeltem az emberek viselkedését. A múltból a szüleim gondolkodását szeretném számodra bemutatni. Ők mindketten szegény családból származtak, összekerültek egy “inggel, és gatyával” ,és keményen két kezű munkával teremtették meg, azt ami most van nekik. Az anyagban hittek, és a szellemiség erejével nem nagyon törődtek kezdetben. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem gondolkodtak, csak a kemény munka erejében jobban hittek. Később, mikor idősebbé, és az élet által kicsit “csiszoltabbá” váltak, kezdtek hinni a szellemiség erejében, és képezni kezdték magukat. Apám mindig mondta ” Tanulj fiam, mert bármit elvehetnek tőled az életben,a házadat, a pénzedet, de a tudásodat soha”  Mikor már a szüleim is képezték magukat több területen, könnyebben tudták az anyagi dolgokat megteremteni, és ekkor látták, hogy a szellemiségnek micsoda ereje van.

A legfontosabb amit megtanultam a szüleimtől az a tanulás, és a gondolkodás. Éreztem magamon, lehet  már te is voltál vele így, hogy ha csak úgy belekaptál valamibe, és ösztönösen cselekedtél, akkor a végeredmény nem lett olyan jó, mint mikor átgondoltad a dolgokat, és úgy hoztál  döntést.  Nap mint nap válaszút előtt állunk,melyről az ösztöneink semmit sem súgnak, szerencsére van agyunk, és tudunk gondolkodni.(már aki:)) Aki pedig gondolkodik az tud saját maga számára jó döntéseket hozni. Döntéseket viszont nem egyformán hozunk, van aki kap egy állásajánlatot, vagy egy üzleti ajánlatot, és túl kockázatosnak tartja, ezért nemet mond rá. Illetve létezik olyan ember aki ugyanerre az ajánlatra izgatottan igent mond, mert pont ellenkezőleg alacsony kockázatúnak látja. Aki rosszul dönt nem fog kihalni, de az élete eredményén látszani fog a gondolkodásának minősége. Aki rosszul méri fel ezeket a döntési helyzeteket, azok élete átlagos lesz, vagy rosszabb. Aki pedig jól méri fel, annak az életén is látszani fog gondolkodásának minősége, hiszen ő szárnyalni fog az életben.

       Sikertelenséget okozó gondolataink is léteznek, és sajnos ezek vannak többségben az átlagemberek fejében. Mondok erre egy példát, mikor valaki elhatározza, hogy megcsinál, elkészít valamit teljesen mindegy,hogy mi az,  és bekerül a fejébe az a gondolat, hogy ez nem fog sikerülni  ezt többször meg is erősíti magában, akkor tuti, hogy az a dolog amibe belekezdett kudarcra van ítélve. A gondolatoknak ereje van, csak akkor vihetsz végig dolgokat bármi is legyen az, ha a fejedben vele kapcsolatban csak pozitív gondolat van. Minden embernek a gondolkodásmódján kell változtatni, az ember képes arra, hogy megtanulja azt a fajta gondolkodást ami jobb döntéseket  eredményez számára.  Természetesen az emberek meg van arról győződve, hogy jó döntéseket hoznak te is, én is, mindenki. Ennek a meggyőződésnek ráadásul meg is van az alapja, hiszen minden áldott nap meghozunk ezerféle döntést, és igyekszünk a legjobban gondolkodni ezekről a döntésekről. Ennyi döntéssel a hátunk mögött, ilyen gigantikus rutinnal, hogy a viharba ne lennénk jó döntéshozók? Természetes, hát hogy ezt feltételezzük magunkról.

Ezek a dolgok mind nagyon szépek, de nézz csak körbe az életedben, ott tartasz ahol szeretnél? Ha, igen akkor persze minden oké, de ha nem akkor az megcáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy a döntéseid nem vezettek oda ahová szerettél volna jutni. Lehet, hogy túlélsz, de nem élsz. Hiába hozol nap mint nap ezerféle olyan döntést, ami mind jól sül el, mégis: a lényeges az életed minőségét alapjaiban befolyásoló döntéseket vagy nem hozod meg, vagy rosszul hozod meg. Beiratkozz-e a tanfolyamra? Elvállad-e azt a munkát? Megszólítsd-e azt a vonzó idegent, vagy éppen véget vess egy kapcsolatnak amiben éppen vergődsz? Ráadásul bizony jelentéktelennek tűnő döntések is drámai hatással vannak az életünkre. Olyan apró döntések, melyek az átlagos emberek ingerküszöbét el sem érik, a kiemelkedően sikeres, és boldog emberek azonban tisztában vannak jelentőségükkel.

    Mikor a PPH szervezetre rátaláltam, és a szervezet vezetőjére Szedlacsik Miklósra, akinek a tanításai által, drasztikusan megváltozott az életem pozitív irányba. Miklóstól megtanultam milyen ereje van a gondolatoknak, és hogyan használjam fel a mindennapi életemben. Most pedig nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós videóját,“A lelki fejődés nem a biztonság szintje” ahol bemutatja, hogy micsoda erővel rendelkeznek a gondolataid, és milyen hatást tudnak kifejteni az életed területeire.

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.