Miért Ebben Az Időszakban A Legfontosabb A Szellemi Fejlődés?

 

 

 

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni,miért meghatározó a szellemi fejlődés ebben az időszakban. A szellemi, és a lelki fejlődés minden esetben lényeges természetesen. Viszont a koronavírussal kapcsolatos helyzet ami a világban jelen állás szerint van, felerősödött a lelki fejlődés jelentősége. Miért meghatározó a lelki fejlődés? Indítsd el a videót, mindent elmondok benne neked!

 

 

A videóban egy víziót is fogsz látni. Beszélni fogok magamról, mennyi ideje vagyok a PPH spirituális szervezeténél. Hogyan változott meg az életem ezalatt a két év alatt mióta itt vagyok, és  tevékenykedem. Elmesélem, hogyan sikerült a tudás által rendeznem az életemet, Beszélni fogok arról, hogy a szellemi, lelki fejlődés hogyan segít az emberek számára a koronavírus időszakán, túljutni, és a legjobbat kihozni ebből az időszakból. Részletek a videóban, indítsd el és nézd meg!

 

Rá fogsz jönni, hogy, ha te ezt elkezded a PPH-nál a spirituális, szellemi fejlődést nincs vesztenivalód.  Mit nyújthat számodra a PPH, és milyen hatással tud lenni a te életedre? Mi az a tudás, és közösség amit nyújtani tudunk? A videóban elmondom!

Minden további részletet a videóban találsz.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre, és iratkozz fel az INGYENES BOLDOGSÁG TEREMTŐ hírlevél listámra, amiben információkat kapsz az ember és az élet működésével , illetve a PPH üzlettel kapcsolatban!

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

zsebonorbert1977@gmail.com

Üdvözlettel

Zsebő Norbert

20/777-0467

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.