Megérkezett a Tudás, Amivel Eléred a Célod!

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról lesz szó, miből tudod felismerni, hogy jó úton jársz az életedben, és ezáltal a célod felé haladsz. Miért lényeges ez a dolog az ember számára? Ha rossz útra tévedsz, akkor az élettől elég nagy pofonokat fogsz kapni. Gondolom a célod felé szeretnél haladni, akadályok nélkül, ugye? Ugorjunk neki frankó téma vár ránk! 🙂

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. Az édesapám nekem a legnagyobb példaképem, mert egy olyan ember aki egész életében a családjáért, dolgozott, és küzdött. Mikor édesanyámmal elkezdték az életüket, nagy célokat tűztek ki maguk elé. Apám mivel a családjáért élt ezért fáradhatatlanul dolgozott napi szinten 14-15 órát, és természetesen ebben a megfeszített munkatempóban partner volt édesanyám is. Csak  becsületes, és tisztességes dolgokban vettek részt, emlékszem mindig azt mondták: “Fiam, én szeretek minden este nyugodtan lefeküdni, és nem félni attól, hogy éjszaka mikor törik rám az ajtót.”  Soha nem hozták olyan helyzetbe a családot ,hogy a törvénnyel összeütközésbe kerüljünk. Arra neveltek, hogy: ” csináld amit szeretsz, segítsd az embereket, és akkor a végén a jutalom sem marad el.”  Az apám végigdolgozta az életét, és mikor visszanézett az elmúlt 45 évre (honnan indult, és hová jutott), azt mondta: ” kemény volt, sokat kellett küzdeni, de megérte.”

Nem volt kérdés ilyen nevelés hatására, hogy tisztességtelen úton  nem fogok járni. Pedig az ördög minden helyen feltűnik, és a könnyű pénzszerzési lehetőség fiatal koromban előttem is lehetőségként mutatkozott meg. Soha nem engedtem az ilyen, vagy hasonló csábításnak, hiszen szégyent az apámra nem hoztam volna, és a saját életemet sem akartam elcseszni. Ellenben voltak gyerekkori barátaim akik belementek “sötét üzletekbe”  , és lehet mondani anyagilag ment is nekik a szekér  viszont voltak közöttük olyanok aki túlságosan is “belemerültek”  ebbe az életbe, és meg is kapták a törvénytől a megfelelő büntetésüket. Lehet mondani, hogy az egész hátralévő életük tropára ment, azért mert “rossz útra tévedtek.”  A könnyű pénzszerzési lehetőséget nem javaslom, láttam családokat, életeket tönkremenni ez miatt. Hidd el nem éri meg!

      Akkor végül is mit kell tenni? Jó kérdés igaz?  A legjobb út amit tehetsz, ha azt csinálod amit szeretsz, és ez egy olyan tevékenység amivel emberek életét előrébb tudod vinni. Ha azzal a tevékenységgel amit végzel emberekre pozitív hatással van. Kifejtem egy példában az előbbi állításomat. Ismerek egy középkorú embert akinek pék a szakmája. Imádja a hivatását, saját péksége van. Olyan szenvedéllyel süti a (kenyereket, zsemléket, kakaós csigát, stb), hogy ilyen dolgot ritkán tapasztalni. Mindig megkérdezi a vásárlókat, hogy vannak megelégedve a termékeivel, és látom a csillogást a szemeiben mikor dicsérik a portékáit, amit saját kezűleg készített. Neki nem munka amit nap mint nap csinál, hanem hivatás. Akkor érzi a legjobban magát, ha jót adhat az embereknek.

        Minden embernek ezt kéne megtalálnia, hogy az amit nap mint nap végez az ne munka legyen számára, hanem hivatás. Aki a “helyes úton”  halad nincsenek gondjai az életben, mert boldog ember. Azt csinálja amit szeret, és alig várja, hogy dolgozhasson, teremthessen valami jót az emberek számára. Lényeges, hogy teremtsünk, hiszen mi emberek ezért vagyunk ezen a föld nevű bolygón. Aki viszont nem a helyes úton jár az garantálom, hogy tele lesz problémákkal. A problémának négy fajtája léphet be az ember életébe: anyagi probléma, családi probléma, baleset, és a betegség.  Megkérdezem tőled a négy közül van az életedben jelen valamelyik? Ha a válaszod nem, akkor gratulálok, mert akkor te egy olyan ember vagy aki biztosan a helyes úton jár, a céljai felé halad, és boldog ember. Viszont, ha a négy közül bármelyik is jelen van az életedben akkor nagy valószínűséggel nem a céljaidat követed, és nem azt a munkát végzed amit igazán szeretnél, és ezáltal nem is tudod úgy segíteni az embereket .

Lényeges dolognak tartottam, hogy megtaláljam azt az életfeladatot, küldetést amire nem munkaként tekintek, hanem mint hivatásra. Kutatásomnak, és a teremtőmnek köszönhetően találkoztam a PPH szervezettel,és  vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, és tanításainak köszönhetően, olyan tudással, és tapasztalatokkal gazdagodtam amivel embereknek meg tudom megváltoztatni, az életét, segítek nekik megtalálni az életfeladatukat, és ezáltal boldogsághoz juttatom őket. Felbecsülhetetlen tudás amit Miklóstól kaptam,és kapok, mert ez volt az útvonal ahhoz,hogy minél több boldog, és kiegyensúlyozott ember legyen a világon. Most pedig nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, azért hogy  naprakész légy  ezekkel a dolgokkal. A videó címe:” A rossz útra tévedés ismérvei”

     MOST pedig itt a CSELEKVÉS IDEJE! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében,  boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

 

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.