Ismerj Meg Egy Történetet Amely Segítségével Megismered a PPH Spirituális Szervezet Küldetését!

 

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, egy kis történeten keresztül milyen küldetést vállalt be a PPH spirituális szervezet. A történet egy bácsi elbeszéléséből van, aki 8 éves volt amikor a második világháború elkezdődött. Az ő történetét, megfigyelését, érzéseit mesélem el. Bővebben a videóban beszélek erről!

A videóban egy víziót is fogsz látni. Beszélni fogok magamról, mennyi ideje vagyok a PPH spirituális szervezeténél. Hogyan változott meg az életem ezalatt a két év alatt mióta a szervezetnél vagyok, és itt tevékenykedem. Elmesélem, hogyan sikerült a tudás által rendeznem az életemet, milyen érzések vannak most bennem. Ezek a dolgok kiderülnek a fenti videóból, indítsd el, és nézd meg!

 

Rá fogsz jönni, hogy, ha te ezt elkezded a spirituális, szellemi fejlődést nincs vesztenivalód.  Mit nyújthat számodra a PPH, és milyen hatással tud lenni a te életedre?

Minden további részletet a videóban találsz.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre, és iratkozz fel az INGYENES BOLDOGSÁG TEREMTŐ hírlevél listámra, amiben információkat kapsz az ember és az élet működésével kapcsolatban!

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

zsebonorbert1977@gmail.com

Üdvözlettel

Zsebő Norbert

20/777-0467

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.