Hogyan Változott Pozitív Irányba Az Életem A Spirituális Tudásnak Köszönhetően?

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, miért éppen a PPH szervezetet választottam magamnak, tevékenységül, milyen jövőképet látok benne,honnan indultam, hová jutottam, mennyit adott nekem ez a cég.

Ugorjunk először is vissza az időben, a gyermekkoromhoz  ahhoz az időszakhoz amikor már fontosabb döntések meghozatala elé kerül az ember. Nyilván te is tapasztalod az életben mindig választás elé sodor az élet, döntenünk kell különböző helyzetekben, szituációkban. Mikor 14 éves kiskamasz lettem, eljött az idő, hogy eldöntsem hova megyek továbbtanulni, mi is szeretnék lenni igazán, mi az amit az életem hátralévő részében szívvel- lélekkel  tudnák csinálni.  Megmondom őszintén a leghalványabb segédfogalmam sem volt ennyi idősen, hogy mi akarok lenni.  Gondolom át tudod érezni ezt a helyzetet, nyilván ennyi idősen sok gyerek küzd hasonló problémákkal. Személy szerint, én a haverokkal akartam lógni, és a csajokat hajtani (ez nagy motivációt is váltott ki belőlem :)) viszont ennél többet akkor nem akartam.

Eljött az idő, döntenem kellett hová megyek tanulni, és az agyamba bevillant egy váratlan ötlet, én már pedig villanyszerelő leszek. Édesapám  próbált róla lebeszélni, mondván hogy tanuljak, érettségizek le, és majd 18 évesen komolyabb gondolkodással döntsek a jövőmmel kapcsolatban. Természetesen nem hallgattam rá, önfejű voltam, és csak azért is elmentem villanyszerelést tanulni. Utólag bátran állíthatom, hogy rossz döntést hoztam 14 évesen, nem szerettem meg ezt a szakmát, és nem is dolgoztam benne, de azért tisztességesen elvégeztem jeles eredménnyel.

Az édesapámnak igaza volt egyetlen dologban nagyon is, hogy tanuljak. Felnőtt életemben, munka mellett érettségiztem le (gondolhatod nem volt egy leányálom munka mellett tanulni négy évet, mikor ezt megtehettem volna gyerekkoromban is). Kezdett benőni a fejem lágya 🙂  Egyre inkább láttam a tanulásnak, és a tudásnak a fontosságát. Fiatal felnőttként, egy multinacionális cégnél kezdtem el dogozni, és tíz év alatt elértem, hogy a legjobb szerviz technikussá váltam, majd később harminc szervizes ember vezetője lettem. Visszagondoltam erre a tíz évre, és a tapasztalatom az volt, hogy a képzés, és a tanulás nélkül nem tudtam volna ilyen eredményt elérni. Az volt az elvem, hogy mindig a legjobbaktól tanuljak nekem ők azt mondták ezt meg lehet tanulni, le lehet másolni, és én nem kérdeztem akkor, hogy ezt miért kell így, vagy úgy hanem elkezdtem lemásolni az ebben a szakmában sikeres embereket. Idővel láttam, hogy ez a szisztéma működik! Persze el kellett telni  néhány évnek, nem úgy voltam mint az öreg székely mikor mondja a fiának ” Igyál fiam inkább mint, hogy tanulj mert az előbb meglátszik rajtad.”  Kivártam azt a bizonyos időt, dolgoztam keményen, képeztem magam szüntelenül, és a szakmai siker nem maradt el.

Bátran állíthatom, hogy sikereket, értem el a munkámban, és szerettem is csinálni azt amivel nap mint nap tevékenykedtem. Mégis hiányérzet volt a lelkemben, a párkapcsolataim nem voltak, hosszú távúak, és sikeresek( ez egy része a sok munkának is volt köszönhető), és én olyan ember vagyok , aki átfogó  megoldást szeretne az élet minden területére. Keresésemnek köszönhetően( vagy a teremtőmnek) az utam a PPH nevű szervezethez, és ennek megalkotójához Szedlacsik Miklóshoz vezetett.  Mivel én körültekintő ember vagyok nagyon alaposan végignéztem a szervezetet, és a vezetőjét. Már az első videók megnézése után, nem volt kérdés, hogy nekem itt a helyem ennél a fantasztikus szervezetnél akiknek a küldetése az aranykor létrehozása, vagyis hogy az emberek szeretetben, békében, és boldogságban tudjanak élni. Szedlacsik Miklós  tanításainak köszönhetően az életem minden területét helyre tudtam, hozni, és a folyamatos tanulásnak köszönhetően egyre inkább fejlődök, a problémáimat sikeresen oldom meg, és elmondhatom neked hogy boldog ember vagyok.  A PPH szervezetnél egy éve vagyok megszereztem a Happines coch  bizonyítványt ( boldogságteremtő coach). Rengeteget tanultam, és a környezetemben élők szerint változtam, és fejlődtem. Ebben az időszakban megtanultam, a helyes gyereknevelés módszerét, hogyan kommunikáljak a gyermekeimmel. A gyereknevelést sem tanítják az iskolákban. Az a minta, amit láttunk gyerekkorban a szüleinktől, vagy jó volt vagy nem egészen. Habár egyáltalán nem mindegy, hogy milyen felnőtt lesz a gyerekünkből vagy az unokánkból. Ezen a képzésen megtanultam hogy ne rontsam el ezt a nagyon fontos dolgot az életedben.

Párkapcsolati coach képzésen megtanultam, amikor valaki az ellenkező nemmel szeretne bánni, olyan valamibe keveredik, amiről semmit nem tanult és tud. Az ember számára úgy tűnik, hogy amikor valaki, egynél is többször megpróbálkozik a házassággal, ami az ellenkező nemmel való bánásmód igazi próbája, másodszorra sem tud róla többet, mint előszörre. Meg kell tanulni hogyan működik a jó párkapcsolat, és hogyan kell hosszú távon jól működtetni.

Szeretetteremtő coach képzésen tanultam, van három tényező, amelyek jelentősége az élet kezelésében kiemelkedő. Ez a három tényező ad választ a következő kérdésekre: Hogyan kellene az emberekkel beszélnem? Hogyan értsenek meg könnyen mások? Hogyan értsek meg könnyen másokat? Hogyan tudom kitalálni, mire gondolnak az emberek? Hogyan tudok a munkámmal jobban boldogulni? Hogyan tudok az emberekkel jobban bánni?

Egészségteremtő coach képzés azt nyújtotta számomra, hogy  a mai korban, sajnos bizonyos hatalmi köröknek egy érdekük van, hogy minél többet legyünk betegek és hamar meghaljunk!
Bizonyára hallottál már róla, hogy a tudomány mai állása szerint, a betegségek több mint 85 %-a pszichoszomatikus eredetű, azaz a lélek megbetegíti a testet. Ezen a tanfolyamon, megismertem, hogy bizonyos betegségeknek mik a lelki okai és hogyan előzhetőek meg, illetve, hogyan kezelhetők a lelki tényezők.

Bizonyára találkoztál már olyan személyekkel, akik nem igazán eredményesek az életük területein. Valószínűleg olyanokkal is találkoztál, akik sikeresek. A sikertelenek nem igazán rendelkeznek önbecsüléssel, önértékeléssel és önbizalommal. A sikeresek viszont rendelkeznek.
Mi miatt van az, hogy egyes emberek nem rendelkeznek eme fontos tulajdonságokkal?
Hogyan lehet megszerezni ezeket a tulajdonságokat? Az önbizalom teremtő coach képzésen megkaptam rá a megfelelő válaszokat!

Összegezve rengeteg tudást kaptam ezalatt az egy év alatt, amire magamtól soha nem jöttem volna rá. Köszönettel  tartozom Szedlacsik Miklósnak akitől ezt a fantasztikus tudást kaptam, és az elkövetkező időkben is kapni fogom. Miklós tanítása az útvonal számomra ahhoz, hogy az életem minden egyes területét rendbe tudjam tenni, és ezáltal szeretetben, békében, és boldogságban tudjak élni. Eldöntöttem, hogy a tudás segítségével meg fogom változtatni az életemet, el is indultam egy pozitív úton. Az én jövőképemben, hogy egy olyan előadóvá, tanítóvá váljak aki olyan tudást nyújtson emberek számára aminek segítségével, helyre tudják hozni az életük minden területét, és szeretetben, békében és boldogságban lesznek képesek élni. Nekem ez a jövőképem, a küldetésem!

MOST RAJTAD A SOR!

Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz,helyre akarod hozni az életed bármely területét, ha a tudás mellett működő módszereket szeretnél kapni az életed javításához, akkor iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista

Telefonszám:+36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

zombori edit

Kedves Norbert!
Köszönöm, hogy megosztottad eddigi áleted.Mielőtt feliratkoznék-többször átgondolva el fogom olvasni a leirtakat.GRATULÁLOK-sikeredhez-gondolom ezért Te nagyon sokat tettél.Rövöden ennyit-gondolom sejted , hogy miért.

Mégegyszer köszönöm-sok boldogságot-szeretetet-békét kivánok Neked és Kedves Családodnak.

üdvözlettel:zombori edit

admin

Kedves Edit!

Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, nagyon jól esett.
Sok boldogságot, szeretetet, és békét kívánok én is neked és a családodnak!

Üdvözlettel: Zsebő Norbert

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.