Hogyan Tudsz Kiváló Párkapcsolatod Kialakítani!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném bemutatni, hogyan tudsz kiváló párkapcsolatot kialakítani, mi szükséges ahhoz, hogy hosszú távú boldog életet élhess azzal az emberrel,akinek meghatározó szerepet szántál, az életedben.

Ma is szintén a múltból indul blog bejegyzésem, remélem nem baj ha egy kis nosztalgiával kezdek. Gyerekkoromra ugranék vissza, ha olvastad már előző bejegyzéseimet,  biztosan emlékszel, ha még nem, akkor most mondom, hogy én már kis gyerekként is szerettem megfigyelni az embereket. Ne úgy képzeld, hogy a meztelen nőket a zuhanyzóban:), hanem a viselkedésüket különböző szituációkban. Figyeltem fiatal párokat, kik azok akik hosszú távú párkapcsolatot tudnak kialakítani, és ki az aki úgy váltogatja a partnerét,mint más az alsóneműjét. A szüleim párkapcsolatának nap mint nap szemtanúja voltam, boldog gyermekkorom volt, ez annak köszönhető, hogy  a szüleim harmonikus  párkapcsolatban éltek. Azt láttam gyerekként, hogy nagyon szeretik egymást, példamutatóan neveltek  fel minket (engem, és a hugomat). Az apám soha nem ivott, minden energiájával azon dolgozott, hogy jobb életet teremtsen a feleségének, és a gyerekeinek, mint ami neki jutott. Ritkán tapasztaltam veszekedést a szüleim között, mindig az egyetértésre, és a közös kompromisszumra törekedtek. Azt láttam tőlük, hogy minden családi dolgot megbeszéltek, és együtt végezték a feladatokat is. Közös céljaik voltak amik azt vettem észre, erősítették a közöttük lévő kapcsolatot. Jó érzés volt látni, mikor már, az ötvenes éveikben voltak, és együtt mentek valahová, édesanyám mindig belekarolt apámba. A végtelen nagy szeretet, és tisztelet jele volt  az én szememben.

Nyilván ezt a párkapcsolati mintát vettem át, hiszen hasonló terveim voltak, mint édesapámnak. Szép család, otthon megteremtése, gyerekek, és később a gyermekeimnek átadni azt a tudást, hogy boldog párkapcsolatot alakítsanak ki, és ezáltal kiegyensúlyozott életet tudjanak élni. Mikor párkapcsolatot kerestem, fontos volt  az illető hölgy  hogyan gondolkodik. Milyen az élethez való hozzáállása, mik a céljai. mit akar elérni az életben. Volt többször is hogy árnyékra vetődtem:), már bent voltam jó pár hónapja egy kapcsolatban, és akkor derült ki hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Egy kis szösszenet erről a dologról, szerettük egymást a hölggyel(én legalábbis így voltam vele), céljai is voltak, amik egyeztek az enyémmel  mondhatom, hogy boldogan éltük mindennapjainkat. Most jön az a bizonyos “de” egy idő után (nem azonnal a párkapcsolat elején) előjött a féltékenység, amely kezdte ezt a jónak tűnő kapcsolatot lerombolni. Eljött az a pillanat,ami már nagyon kellemetlen volt, mikor a hátán fekve hisztizett , laza “csótánytangót nyomott ” le a nappaliban. Akkor úgy döntöttem, végleg megszakítom vele a kapcsolatot, hiszen nincs szükségem olyan emberre aki nem bízik bennem, a hisztit pedig egyenesen utálom.

Az ember mindig tapasztal valamit, én úgy álltam hozzá az életemben mindenhez, hogy “Nyerek, vagy tanulok, de sohasem veszítek”  ez így volt párkapcsolatok terén is, és  ki merem állítani jól működik. A szüleim példájából kiindulva, hozzáadva egy kis tudást ( hiszen én utánanéztem különböző helyeken) hogyan alakítsak ki hosszan tartó boldog párkapcsolatot. A legelső amit megtanultam a másik félnek a tisztelete, és hogy soha ne tegyek olyan dolgot, amit nem szeretném ha velem tennének.  Illetve amit adsz, azt kapod vissza , tehát, ha szeretetet adsz, azt kapod,ha haragot, és megvetést akkor bizony azt. Mikor a feleségemet megismertem, hasonló szemléletünk volt az életről, az első pillanattól tudtam, hogy ő az a nő aki kell nekem. Biztos hallottad már, hogy mindenkinek megvan a másik fele a világban, bátran állíthatom, ezt én megtaláltam. Házasságunk, boldog, és harmonikus, közös céljaink vannak, a gyerekeknek mintát tudunk mutatni abból milyen egy jó házasság, és biztos vagyok benne, hogy ők is a mi példánkat követik majd. Sokat kell tenni nap mint nap, hogy egy házasság jól működjön, sokan ezt elfelejtik, és az a kapcsolat előbb utóbb kiég, és végül tönkremegy.  Ahhoz, hogy egy házasság, vagy egy párkapcsolat jól működjön tudásra  van szükség. Hála  a teremtőmnek, hogy megtaláltam a PPH szervezetet, és vezetőjét Szedlacsik Miklóst, akinek a tanításai által tudom, hogyan működtessük jól a párkapcsolatunkat, hogy az mindig harmonikus, és boldog legyen.  Miklóstól megszerzett tudásnak köszönhetem, hogy boldog ember vagyok, tudom mit kell tennem, hogy a házasságunk örök életű legyen, és számomra a legnagyobb visszaigazolás, mikor látom a feleségemen azt, hogy boldog. Ez az érzés nekem mindennél többet jelent.  A most következő videóban nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós elmondja, a kiváló párkapcsolat titkát, izgalmas, és hasznos téma, kezdjünk neki:)

 MOST pedig itt a CSELEKVÉS IDEJE! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető, vagy szüneteltethető)

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista

Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.