Hogyan Teremts Annyi Pénzt Hogy Elég Legyen Számodra!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni,a pénzzel való helyes bánásmódot és hogyan tudsz annyi pénzt teremteni amennyi elég legyen számodra.

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Mikor kisfiú voltam a szüleimtől azt láttam, hogy nagyon keményen dolgoznak nap mint nap a pénzért. Nem volt szülői támogatásuk, a nulláról indultak. Emlékszem,hajnalban keltek, mentek dolgozni (mindketten alkalmazottak voltak), és délután mikor hazaértek a munkából, elkezdtek otthoni feladatokkal foglalkozni( mellékállásában állatokat tartottak) ebből egészítették ki a családi kasszát. Napi szinten ” két  műszakot húztak le”  azért, hogy a hitelt tudják fizetni, és mi anyagi szinten jobban éljünk.

Sokszor hallottam emberektől azt, hogy ” a pénzért keményen meg kell dolgozni, a pénzt nem adják ingyen”  Bizonyára te is kaptál ilyen, vagy ehhez hasonló instrukciókat. Említhetem azt,hogy iskolás korom óta sulykolták belém, hogy “Tanulj,  legyen egy jó állásod, és akkor több pénzt tudsz keresni mint az átlagember, és akkor fogsz jól élni”  Mivel kisgyerek korom óta, szinte mindenhol ezt hallottam, ezért el is hittem,  hogy ez így működik.

Ennek az elvnek megfelelően indítottam az életemet, tanultam (érettségiztem), a munkahelyen ahol dolgoztam keményen” odatettem magam” . Persze nem úgy,hogy mindenki hozzáférjen csak én ne!:)  Szakmailag is képeztem magam, és a ranglétrán feljebb jutottam, amely magasabb fizetéssel is járt. Hiányérzetem mégis volt, hiába kerestem több pénzt, mégsem tudtam olyan szinten haladni az életben ahogy szerettem volna. Elkezdtem gondolkodni, hogy ez, miért van így, és rájöttem, azzal hogy magasabb a juttatásom, az életszínvonalamat is ” felemeltem” , persze ne úgy képzeld, innentől fogva habzsi-dőzsi:) , hanem tudat alatt bennem volt, hogy többet engedhetek meg magamnak. Drágább ruhákat tudtam venni , többször el tudtam menni, étterembe, színházba, amit a kezdet-kezdetén nem engedhettem meg magamnak.

Elkezdtem belátni, hogy ez sem megoldás arra, hogy nekem mindig elég pénzem legyen, hiszen ismertem olyan embereket akik nálam  jóval magasabb jövedelemmel rendelkeztek, mégsem mondhattam, hogy annyival jobban éltek volna. Annyi volt a különbség , hogy ők még drágább személyes dolgokat birtokoltak.(jobb márkájú ruhákat,órát, autót stb)Viszont ők is hitelből kezdték el felépíteni a házukat, csak ők egy elitebb helyen tették ezt meg, ahol például a telekár ötször akkora volt mint máshol. Tehát összességében azt tudom mondani, hogy alkalmazottként, ha magasabb jövedelmed van, akkor a “pénzköltési igényed ” feljebb fog emelkedni. Viszont az kérdés hogy meddig? Igazából csak addig tudsz “nyújtózkodni”  ameddig a cég ahol dolgozol megengedi. Mivel a munkáltató, adja neked minden hónapban a fizetésedet, és ő dönti el, hogy mikor emel, és azt is hogy mennyit.

Bevallom, hogy a pénzteremtéssel, való kapcsolatot nagyon rosszul láttam mindaddig amíg nem találkoztam a PPH szervezettel, és vezetőjével Szedlacsik Miklóssal. Aki elmondta, hogy az emberek sajnos a pénzt célként tűzik ki, és egész életükben  hajszolják, hogy minél több legyen belőle. Elmondta nekem, hogy a pénz nem más mint csereeszköz. A pénz nem lehet cél!  Most lehet, hogy furcsán nézel, én is le voltam “fagyva” mikor először hallottam. Miklós így folytatta, akkor tudsz annyi pénzt teremteni amennyit szeretnél, ha sok cserét csinálsz, és ezt úgy teszed, hogy olyan szolgáltatást, vagy terméket adsz az embereknek, amire szükségük van, és ha ezek hasznosak számukra, ők ezért cserét(vagyis pénzt) fognak adni. Minél több cserét csinálsz, annál több pénzed lesz.  Alkalmazottként, meg tudod ezt tenni? Jó kérdés, igaz, mert szerintem nem! Alkalmazotti létben azt a céget szolgálod akinél vagy, közvetve nem tudsz embereknek segíteni, jó dolgokat adni. Illetve alkalmazotti létben, hiába teljesítesz jobban mint, mondjuk a kollégáid,nem ad a cég neked ezért több fizetést.

Hogy helyesen bánjon bárki a pénzel, ehhez tudásra van szükség a PPH szervezetnél, megtanulható, hogyan teremts magadnak elegendő pénzt, úgy hogy embereknek segítesz, jobbá teszed az életüket. Szedlacsik Miklós híres mondás ma is a fülemben van: ” Ha segítek embereknek, akkor lesz elég csere, és én sem járok rosszul”  Ezzel a mondással maximálisan egyetértek, és követem ezt az alapelvet. A most következő videóban nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós elmondja, hogyan leszel képes mindig annyi pénzt teremteni  amennyire szükséged van.

 

MOST pedig itt a CSELEKVÉS IDEJE! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető, vagy szüneteltethető)

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:                                                                                                                                                                          Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista

Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.