Hogyan Őrizd Meg Legfontosabb Kincsedet!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném megmutatni neked, hogyan őrizd meg az egészségedet, mik váltják ki a betegségeket, és hogyan lehet akár egy súlyosabb betegségből  is felépülni. Úgy gondolom, ma is érdekes téma elé nézünk, irány csapjunk a lovak közé! 🙂

Ma is szintén a múltba repülnék vissza, és így kezdeném blog bejegyzésemet.  Mikor kicsi voltam, tehát úgy képzeld, hogy néhány éves, édesanyám állítása szerint beteges gyerek voltam, sokszor megfáztam, hamar belázasodtam, és rendszeresen orvosnál kötöttem ki. Aki mindig meggyógyított, viszont neki is feltűnt, hogy “sűrűn” látogatjuk őt. Végül azt állapította meg, hogy drága édesanyám “túlféltett” engem. Úgy képzeld a dolgot, hogy mikor már az idő , melegnek volt mondható, ő akkor is úgy felöltöztetett, mintha  csak néhány fok lenne odakint. Persze kimelegedtem, egy kicsit megfújt a tavaszi szél, és a megfázás,  a hőemelkedés borítékolva volt. Az orvos elmondta édesanyámnak, hogy az a hőmérséklet amiben ő jól érzi magát, az egy kisgyereknek is teljesen megfelelő. Tehát, ha ő egy pólóban “elvan”, akkor a gyerekre sem kell pulóvert, és dzsekit adni. Ez egy kicsit jó tanács azoknak akiknél újszülött van, nem kell neki 35 fokot csinálni a szobában, ha a szülőknek jó érzés a 24 fokban fürödni, akkor a kisbabának is tökéletes lesz, garantálom nem fázik meg, és jól fogja érezni magát. A saját példámból kiindulva, a dolog bátran állíthatom, hogy működött.

     Később mikor kamasz srác lettem, már nem voltam rendszeres” látogatója az orvosi rendelőnek” Évekig nem láttam a házi orvosomat, egészségesen éltem, ehhez hozzájárult az, hogy szüleim,és nagymamám tanácsára (aki egy nagyon bölcs asszony volt), hogy olyan ételeket fogyasszak aminknek magas a vitamintartalma. Szerencsés voltam, hiszen a gyümölcsöket, és dióféléket, és a magvakat mind a mai napig szeretem. Persze megettem, én mindent hiszen imádom a jó pörköltet, a tartalmasabb ételeket, viszont odafigyeltem, hogy szénhidrát, és cukortartalmú ételeket ” mértékkel” fogyasszak. Na, és még egy fontos dolog a mozgás. Mindig is szerettem sportolni, mind a mai napig hódolok ennek a szenvedélynek, igaz már nem annyira aktívan mint a húszas éveimben, de ma is az életem része a mozgás, és a sport. Tehát egészséges voltam, és vagyok, és ha mégis elkapott egy betegség, akkor megpróbáltam belőle gyógyszerek szedése nélkül kigyógyulni.  Nagymamám akit már megemlítettem, sok jó tanáccsal látott, ő mindig is a gyógynövények erejében hitt, és távol tartotta magát a gyógyszerektől. 90 éves koráig élt, és az utolsó napig aktív volt, ma is használom azt a tudást amit tőle szereztem.  Állítása szerint ” fűben-fában orvosság van”  ez a mondata ma is a fülembe cseng.  Azt gondolom, fontos a megfelelő étrend, a rendszeres mozgás, és ha betegek leszünk ne egyből gyógyszer felé nyúljunk, hanem a gyógynövények irányába, mert mellékhatások nélkül hozzák helyre a beteg szervezetet.

Szeretnék, néhány szót említeni a gyógyszerekről is. Van olyan szituáció, és helyzet amikor kell gyógyszert alkalmazni, gondold el nagyobb gyulladásoknál a szervezetben, ami ráadásul igen magas lázzal is jár, meg kell szüntetni, a fertőzést. Ehhez szükség van gyógyszerekre, viszont azok a fránya mellékhatások, láttál már olyan gyógyszert amelynek nincs mellékhatása? Jó kérdés igaz, mert szerintem ilyen nincs. Sokszor a mellékhatások, nagyobb kárt tudnak okozni egy embernél mint azt sokan gondolják. Elmesélek egy sztorit amely egy ismerősömmel történt, aki egy torokfájás miatt kapott gyógyszertől, allergiás rohamot kapott, és majdnem megfulladt. Szerencsére időben értek be a kórházba, és kiderült, hogy a gyógyszer amit beszedett, az egyik összetevőjére allergiás volt, és ez majdnem az életébe került. Vannak olyan emberek, főleg az időseknél fordul elő, hogy egyre több egészségügyi problémája van. Szoktam, hallani tőlük ezt a vérnyomásomra szedem, ezt a cukromra szedem, ez a vérhígító, és reggel bevesz  egy marék gyógyszert ami telis tele van mellékhatásokkal, és a későbbiekben, újabb szervi problémákat okoz számára, és pár év múlva még több gyógyszer kerül a “reggeliző asztalra”

Beszéltem olyan emberekkel, akik még idős koruk ellenére is kiváló egészségnek örvendenek. Állításuk szerint, fontos a stressz mentes élet ( ne idegeskedjünk olyan dolgokon amin nem tudunk változtatni, csak magunknak ártunk vele), a rendszeres sport, az egészséges, és változatos étrend. Ezeket a dolgokat  megtapasztaltam, és természetesen igaznak tartok, és egyetértek vele. Viszont a PPH-nál megtanultam Szedlacsik Miklóstól, hogy a minden betegség lelki okra vezethető vissza. ” A lélek megbetegíti a testet”  Fontos, hogy a testünknek, mindent megadjunk amire szüksége van, és megkíméljük attól ami káros számára. Viszont fontosabb, hogy ezt a lelkünkkel is meg kell tennünk. Ha a lelkileg rendben vagyunk, akkor Miklós állítása szerint, minden betegségtől, megkímélhetjük magunkat. Ha lelki állapotunkat stabillá tesszük, akkor komoly betegségből is meg tudunk gyógyulni.

Hogy  mindig tartósan jó egészségi állapotban legyen az ember tudásra van szükség. A PPH szervezetnél, megtanulható, hogyan őrizd meg az egészségedet, hogyan legyél képes a betegségeket elkerülni, illetve komoly betegségből hogyan tudsz felépülni.  A most következő videóban nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós elmondja, a fent említett dolgokat, biztos vagyok benne, hogy  számodra értékes dolgokat fog közölni.

        MOST pedig itt a CSELEKVÉS IDEJE! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető, vagy szüneteltethető)

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista

Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.