Hogyan Old Meg A Problémáidat Hogy Ne Kerülj Tőlük Padlóra!

 

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben a problémák megoldásairól lesz szó. Hogyan kapjuk az életünkben a problémákat, miért kapjuk őket, hogyan tudjuk megoldani illetve megelőzni, hogy ne legyenek káros hatással az életünkre. Ugorjunk neki frankó téma vár ránk! 🙂

Úgy gondolom, hogy Te útkereső vagy, és szeretnél kérdéseidre választ kapni, nem? Én pedig örülök, amikor hozzám hasonló gondolkodású emberek találnak rám. Régebben többször gondolkodtam azon, hogy vajon lehetnek még emberek, akik ugyanígy gondolkodnak mint én, vagy talán ezzel teljesen egyedül vagyok? Aztán ahogy telt múlt az idő, egyre több ilyen emberrel találkoztam, akiket ugyanez a kérdés foglalkoztatta ,és megnyugodtam, hogy nem vagyok teljesen egyedül a világon.

Mi is a mai témánk?  Problémák . Na, ez  dolog így nekem először teljesen „kínainak” hangzott, ugyanis csak halvány elképzelésem volt arról, mik az Én valódi, gyökerekben rejtőző problémáim, amik legtöbb esetben tudatalattimból irányítják mindennapjaimat.

Problémák az életünk részét  képezik. Nap mint nap különböző kihívásokkal kell szembe néznünk. Mit gondolsz a problémák sajnálatos “balesetek”, vagy megoldandó feladatok? Régen azt hittem, hogy szerencsétlen balesetek történnek velem, ma már ezeket megoldandó feladatként fogom fel, és tudatosan sokkal könnyebben oldok meg, illetve előzök meg problémákat.

Ugorjunk egy kicsit vissza a múltba, mikor gyerek voltam, olyan sok problémával nem kellett megküzdenem, hiszen éltem a csitrik mindennapi életét, mondhatom boldog gyerekkorom volt. Édesanyám mindig mondta “Addig örülj fiam míg gyerek vagy”  Viszont a szüleimen láttam a problémák hatásait. Szegény családból származtak mindketten, a nulláról indultak, minta legtöbb ember hitelt vettek fel, hogy házat tudjanak építeni, és boldogulni tudjanak az életben, és fel tudják nevelni a gyerekeiket. Láttam, hogy nagy erőfeszítés árán jutottak csak előre. Voltak közöttük nézeteltérések, de arra törekedtek, hogy a tudásuknak megfelelően megoldják a problémáikat.

Mikor fiatal felnőtt lettem, és elindultam az élet ösvényein, akkor tapasztaltam meg ,hogy problémákkal kell szembesülnöm, amikkel gyerekként nem találkoztam. Szerencsésebb voltam a szüleimnél, hiszen nekik senkijük nem volt aki jó tanáccsal lássa el őket, mikor megkezdték közös életüket. Viszont nekem  már tudtak segíteni abban, mit csináljak másképp mint ők, hiszen rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek be az évek során. Tanultak a hibáikból, képezték magukat, és nem szerették volna, ha hasonló dolgokon megyek keresztül mint ők.

Aktívan elkezdtem tevékenykedni huszonéves koromban, hasonló dolgok voltak a fejemben mint a szüleimnek(ház, szép család) viszont problémáim így is adódtak annak ellenére, hogy a szüleimtől jó tanácsokat kaptam, hogyan kerüljem el, vagy oldjam meg a problémáimat. Elkezdtem figyelni az embereket, hogyan élnek, milyen jellegű problémákkal néznek szembe nap mint nap, de az érdekelt a legjobban, ki az közülük akinek sikerül megoldani a gondokat. Mikor  megismerkedtem egy olyan emberrel aki könnyedén tudta kezelni a problémáit (neki is voltak bőségesen), megkérdeztem tőle, hogy mi a titka, egyszerűen mosolyogva annyit mondott ” Két dolgon múlik, hogy kezelni tudj, vagy megelőzz problémát, tudás, és hozzáállás”  Nem mindegy hogyan állunk hozzá egy problémához megoldandó feladatként(pozitívan), vagy  ” Úristen, miért velem történt már megint ez a dolog”  hallani ezt sokszor emberektől (ez a negatív )

A pozitív hozzáállás, nagyon fontos az élet minden területén, hogyan fogjuk fel azokat a történéseket amelyek belépnek az életünkbe. Minden ami történik velünk az értünk van, megoldandó feladat az életünkben, azért hogy fejlődjünk, hogy az élet kihívásait könnyebben tudjuk kezelni. Ma már így fogom fel a problémákat (amelyek nekem már feladatok), és könnyebben boldogulok az életem minden területén. A hozzáállás mellett, nagyon fontos még a tudás megszerzésehogyan oldjuk meg  az aktuális problémát ami bejött az életünkbe, illetve később mikor már a tudásunk nagyobb hogyan előzzük meg.

    Mikor a PPH szervezetre rátaláltam, és Szedlacsik Miklósra, akinek a tanításai által, bátran ki merem jelenteni,hogy ma már problémák nem okoznak gondot számomra. Miklós megtaníttatta velem, hogyan kezeljem, illetve előzzem meg az akadályokat amik az életembe jönnek. A tudásnak köszönhetően, egyre több problémát előzök meg, és ez nagyon jó érzéssel tölt el, boldog ember vagyok. Viszont aki tele van problémákkal az soha nem lehet boldog.

Ebbe a témába bevezetésképp fontos dolog, hogy szinte minden gondunk ,bajunk lelki okokra vezethető vissza, amit mindenki saját magának egy nem túl könnyű, de a jó hír, hogy megtanulható módszerek segítségével felszínre hozhat és meg tud oldani. Erre utal Szedlacsik Miklós A problémáid megoldása című  videójának 26.percétől.

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.