Hogyan Juthatsz El Egy Vezetőképzőre a PPH Spirituális Szervezetnél?

 

 

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra megmutatni, hogy hogyan tudsz eljutni egy vezetőképzőre PPH spirituális szervezetnél. Hogyan tudsz fejlődni a spiritualitás terén, milyen helyekre utazhatsz el a PPH spirituális szervezet által, akár teljesen ingyenBővebben a videóban beszélek erről!

 

A videóban egy víziót is fogsz látni. El fogom mondani a saját történetemet, hogyan indultam, mennyire hittem a szellemi dolgokban, és most hogyan látok dolgokat, miután már két éve tanulok a szellemiségről. Milyen szellemi beállítottságú csapat létrehozásán dolgozom. Hogyan tervezem a jövő évemet, és hol lesz a vezetőképző 2020 nyarán. Ezek bemutatásra kerülnek a fenti videóból, indítsd el, és nézd meg!

 

Rá fogsz jönni, hogy, ha te ezt elkezded a spirituális, szellemi fejlődést nincs vesztenivalód. Mit adhat neked ez a spirituális szervezet?  Hová tudsz eljutni vezetőként?

Minden további részletet a videóban találsz.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre, és iratkozz fel az INGYENES BOLDOGSÁG TEREMTŐ hírlevél listámra, amiben információkat kapsz az ember és az élet működésével kapcsolatban!

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

zsebonorbert1977@gmail.com

Üdvözlettel

Zsebő Norbert

20/777-0467

 

 

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.