Hogyan Ismerd Fel Azokat Akik Elszívják Az Energiádat!

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról fogok írni, hogyan ismerd fel, és kezeld azokat az embereket, akik elszívják az energiádat, és ezáltal a kedved, és a hangulatod alacsony szintre kerül. Érdekes téma vár ma is ránk, ne hagyd ki tarts velem!

Mai blog bejegyzésemben is visszarepülnék kicsit a múltba. Előző bejegyzéseimben már megemlítettem,( ha még nem olvastál tőlem származó írást, akkor most elmondom), hogy már gyerekkoromban figyeltem az emberek viselkedését, azt hogyan reagálnak különböző szituációkra, és milyen érzéseket váltanak ki belőlük ezek az élethelyzetek. A szüleim szegény családból származtak, és mikor házasságot kötöttek, voltak céljaik az életben(szép családi ház, gyerekek), és arra törekedtek, hogy mint anyagilag, mint mentálisan többet tudjanak nyújtani a gyerekeiknek, mint amit ők kaptak. A szüleim vidám természetű emberek  voltak, szerették a rokonságot, és idegen emberekkel is hamar barátságot tudtak kötni. Aktív éveikben, míg dolgoztak a kemény munka ellenére is tudtak mosolyogni, és vidámság volt az arcukon. Viszont észrevettem, hogy néha (ez mindkettőjükre igaz volt) szomorúan, és morcosan, és elképesztően fáradtan tértek haza. Akkor még nem tudtam, hogy ennek mi az oka, volt olyan hogy magunkat (magamat, és a hugomat) hibáztattam, hogy valami rosszat követtünk el, és ez okozza szomorúságukat, lehangoltságukat.  Ők soha nem panaszkodtak, viszont amit akkor nem tudtam, de most már képben vagyok vele, a munkahelyükön olyan emberel kerültek kapcsolatba aki elszívta az energiájukat. Magyarul energiavámpírokkal találkoztak, akik mások energiájából táplálkoznak, hogy nekik több legyen.

Mostani tudással, már látom, hogy ezek az energiavámpírok mindenhol jelen vannak. Még mindig maradnák egy kicsit a múltnál, mikor általános iskolába jártam (tudni kell rólam, én egy nyugodt gyerek voltam), nem kerültem semmilyen balhéba, nem kötekedtem senkivel. Viszont volt egy osztálytársam akinek a viselkedése pontosan ellenkezett az enyémmel. Ki tudja miért, rám szállt( szívogatta az energiámat, piszkált, provokált),ezek a dolgok kezdtek rendszeressé válni. Elképesztően rossz hangulatba érkeztem ilyenkor haza, nem tudtam megfelelően koncentrálni a tanulásra, és másokkal is haragosan viselkedtem. Egész nap bennem volt, hogy vajon miért kapom ezt, mikor semmi rosszat nem követtem el vele szemben. Nem volt megfelelő tudásom, helyzet megoldására, első lépésben megkértem hagyjon békén( mostani ésszel tudom, hogy ez nagyon kevés), nem is történt meg, hanem még intenzívebbek voltak a piszkálások, leértékelések. Megelégeltem a dolgot, és azt mondtam “a szünetben szétverem a fejedet apukám, ha szép szó nem segít, akkor majd máshogy  beszélgetünk”. Elfogadta ezt a dolgot( nagy önbizalommal is rendelkezett), és a szünetben valóban “összecsaptunk” . A végeredmény az lett, hogy vérző orral távozott, az én kis “energiavámpírom” később odajött hozzám, és azt mondta legyünk “barátok”.  Soha többé, nem volt konfliktusom vele, és valóban az általános iskolai évek alatt, mondhatom hogy a legjobb barátok lettünk. Megváltozott a viselkedése, nem piszkált, és értékelt le embereket, egy szimpatikus, és pozitív személyiséggé vált.

Később felnőtt életemben találkoztam ilyen emberekkel. Próbáltam őket elkerülni, az általános iskolai éveimből már volt egy kis tapasztalatom. Nem tudom te hogy vagy vele, én ha ilyen ember közelében vagyok egyszerűen kiráz a hideg. Rosszul érzem magam a közelükben. Az első, és a legfontosabb amit megtanultam, ha felismerek egy ilyen személyt aki így viselkedik, megtartom tőle a megfelelő távolságot. Van még egy történetem, ez már felnőtt aktív időszakomban volt. Munkatársról van szó, ő egy olyan ember volt akinek elég sanyarú gyerekkora lehetett, szokott róla mesélni, imádta leértékelni az embereket, és láttam rajta hogy ez akkor esett neki a legjobban ha az illető (a leértékelt) nagyon a szívére vette ezt a dolgot. Az ő lelke akkor örült, ha másnak” fájdalmat” tudott okozni. Volt benne nagy mennyiségű gonoszság is mert, mindenkibe “beleállt” aki azt hagyta. Mondhatom neked, én sem maradtam ki a sorból, nálam is bepróbálkozott. Még ma is emlékszem a szituációra,félrehívtam, hogy négyszemközt tudjunk beszélni, és azt mondtam neki. “Idefigyelj, ezt a stílust amit képviselsz,  tartsd meg annak aki kíváncsi rá, én viszont  nem vagyok senki játékszere, remélem világosan fogalmaztam”  Olyan határozottság volt bennem ami szerintem ritkaság, félelmet láttam a szemében( nem volt egyébként egy bátor valaki), és azt mondta,hogy akkor tartsuk meg a két lépés távolságot. Így is lett, soha többé nem kommunikáltunk, csak nyertem, mert nem volt a közelemben egy olyan ember aki elszívja az energiáimat, és csak rossz hangulatba sodor.

    Mikor a PPH szervezetre rátaláltam, és a szervezet vezetőjére Szedlacsik Miklósra, akinek a tanításai által, bátran ki merem jelenteni, hogy ma már pillanatok alatt felismerem, az energiavámpírokat, és megfelelően tudom kezelni a helyzetet, és a velük való kapcsolatot. Miklós megtaníttatta velem, hogyan kezeljem, illetve előzzem ezeket a szituációkat amik csak rossz hangulatot hoznának az életembe. Most pedig nézd meg vezetőnk Szedlacsik Miklós videóját, ahol bemutatja milyen típusai vannak az energiavámpíroknak, hogyan lehet őket kezelni, hogy ne okozzanak az életedre negatív hatást. A Videó 32. percétől beszél részletesen “az energiavámpírok felismeréséről”

 

 

MOST pedig itt a CSELEKVÉS IDEJE! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

 

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, hogy tanulóvá tudj válni, és megszerezd, ezt a fantasztikus tudást!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista

Telefonszám:+36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.