Hogyan Ismerd Fel Az Elnyomó Személyeket Az Életedben!

Szia, Üdvözöllek  Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogyan ismerd fel azokat a személyeket az életedben akik valamilyen módon elnyomnak téged, és leértékelésben részesítenek. Nagy jelentőséggel bíró  téma a mai, mert az emberek nagy részére, óriási hatással vannak az elnyomó személyek, és ez sajnos nem pozitív. Vágjunk hát bele, nem bánod meg ha ma is velem tartasz!

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. A szüleimhez térnék vissza, és arra az időszakra mikor általános iskolába jártam. A szüleimről annyit kell tudni, hogy szegény családból származtak, és a nulláról indultak az életben, ahogy szokták mondani:” egy inggel,gatyával” alkalmazottként dolgoztak, és szerettek volna a gyerekeinknek jobb életet biztosítani (nekem, és a hugomnak) mint ami nekik jutott. Sokat dolgoztak, de a kemény munka mellett, olyan emberek voltak akik tudtak mosolyogni, és szerették az embereket. Néha azonban tapasztaltam, hogy úgy értek haza a munkából, hogy rosszkedvűen, és kimondottan haragosak voltak. Tapasztalatunk (nekem, és a testvéremnek) az volt, hogy a negatív hangulatukat átvitték ránk. A jó az volt ebben a dologban, hogy olyan család voltunk ahol meg tudtunk beszélni bármit egymással. Őszintén rákérdeztünk náluk:“Tettünk valami rosszat, hogy ilyen haragosak vagytok”.  Ők pedig akkor már lenyugodva annyit válaszoltak:” Semmi rosszat nem tettetek, csak a főnök a munkahelyen felidegesített, és még mindig annak a hatása alatt vagyok.”  Akkor még nem tudtam, viszont ma már van rálátásom a dologra, hogy az illető vezető ember(főnökük) elnyomó személy volt. Megbeszéltük akkor a dolgot, és később már nem tapasztaltunk hasonló viselkedést a szüleinktől, persze a főnökük nem változott meg, viszont ők jobban tudták kezelni a helyzetet, és munkahelyi problémát nem hoztak haza. Ez volt az első alkalom, ahol nem közvetlenül hanem közvetve tapasztalhattam meg hogyan tud hatni elnyomó ember szociális személyekre.

Később mikor felnőtté váltam, személyesen is találkoztam elnyomó, más néven antiszociális emberrel. Viselkedése alapján furcsa volt, hiszen olyan munkatársnak mutatta magát aki megbízható, és mivel még nem volt elég tudásom, hogy felismerjem milyen személlyel van dolgom a bizalmamba férkőzött.  Ma már tudom, hogy a legjobban úgy lehet felismerni az antiszociális személyt, aki a bizalmadba édesgeti magát (iszonyú jól tudja csinálni), és utána tipikusan hátba szúr. Biztosan te is találkoztál, hasonló emberrel aki veled így viselkedett, és szomorú volt megtapasztalni, hogy milyen károkat tud okozni egy ilyen személy az ember életében.

Ma már elmondhatom, hogy hamar fel tudom ismerni az antiszociális személyt, és tisztában vagyok azzal mit kell tennem, hogy ne legyen hatással az életemre. A fent említett egy tulajdonság tipikusan jellemző erre a típusú emberre, viszont ezen kívül még van 11 olyan jellemzője amivel be lehet határolni ki az elnyomó személy, és ki az aki nem. Elárulom neked, hogy a föld lakosságának a 20 százaléka antiszociális ember, azaz minden ötödik. Tehát biztos vagyok benne, hogy a rokonságodba, vagy az ismerősi körödbe, és a munkahelyeden is találkozhatsz ilyen emberekkel. A legnagyobb baj az, hogy ők hatással tudnak lenni a szociális személyekre, és elnyomják őket( biztosan emlékszel blog bejegyzésem elején meséltem a szüleimről, és a főnökükről), és a szociális emberek tovább adják ezt az elnyomást, s úgy viselkednek mint egy antiszociális személy. Nehéz megkülönböztetni első látásra, ki az antiszociális, és ki az aki teljesen normális szociális személy ,csak kapott egy elnyomást, és ezáltal antiszociálisként viselkedik.

Első időkben, küzdöttem ezzel a dologgal, és rájöttem hogy a tudás az egyetlen megoldás azzal kapcsolatban, hogy az ilyen személyeket megfelelően kezeljem, illetve ha szükséges akkor ki tudjam iktatni az életemből. Keresésemnek, és a teremtőmnek köszönhetően találkoztam a PPH szervezettel, és vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, akinek a tanításainak köszönhetően ma már rövid idő alatt meg tudom állapítani, ki az elnyomó személy, és hogyan kezeljem az ilyen embert. Megmondom neked őszintén ennek a tudásnak a megszerzése óriási változást hozott az éltembe. Gondolj bele az ilyen szintű embereket tudom kezelni, nincsenek rám hatással, nem húzzák le a hangulatomat, és ami nagy jelentőséggel  bír, hogy elnyomást nem adok tovább a szeretteimnek. Ehhez viszont kellett Miklóstól szerzett tudás, hogy teljes mértékben fel tudjam ismerni ezeket a személyeket, és megfelelően tudjam őket kezelni. Most pedig nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, azért hogy jobban felismerd ezeket az embereket, akik a te életedet, és mindennapjaidat megkeserítik. A videó címe: ” Az elnyomók felismerése”

 

MOST pedig itt a CSELEKVÉS IDEJE! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

 

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.