Hogyan Iktasd Ki A Félelmeket Az Életedből!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogyan szüntesd meg a félelmeket amik a mindennapi életedben jelen vannak,  miért elengedhetetlen hogy félelem nélkül éljük az életünket, és mennyire gátol minket az előrehaladásban.  Elképesztően nagy jelentőségű  téma a mai, megmondom őszintén az egyik kedvencem.  Vágjunk is bele, nem húzom tovább az időt! 🙂

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. Mai  témánk a félelmek megszüntetése az ember életéből. Ezt azért tartom jelentős témának, hiszen az emberek meghatározó százalékát érinti nap mint nap. Érzékeltem már a múltban is hogy az emberek, félelemben élik az életüket. Egyetlen ellenpéldát véltem felfedezni az pedig  a csecsemők, és a kisgyerekek. Megfigyelted már, hogy az újszülöttek a lét teljes nyugalmával szemlélik a világot( persze, ha rendben van vele minden olyan dolog ami számára hangsúlyos, nem kakis a pelus, pocak tele van, meg van fürdetve, fel van öltöztetve). Ők nem félnek semmitől, ha ezek a dolgok amiket az imént felsoroltam, teljesítve vannak számukra, akkor mosolyognak, látszik rajtuk hogy boldogok, eszükbe sem jut hogy valamitől félni kellene az életben.

Hasonló dolgokat lehet tapasztalni, a kisgyerekeknél is(pár éveseknél, óvodás korúaknál) képesek bármilyen helyzetbe belemenni, szó szerint mint a kamikáze pilóták a legveszélyesebb szituációk sem riasztják vissza őket semmitől. Szoktam látni játszótereken mikor anyukák “üldözik a gyereküket”  ,és kiabálnak velük ” ne menj oda, leesel, megütöd magad mint a múltkor”. Tapasztalataim, és a megfigyelésem azt mutatja, ilyenkor mikor az anyuka rákiált a gyerekére (pedig semmi sem történt), a gyerek összerezzen,  megijed, és egy félelem fog beleköltözni az ilyen szituációkba. Láttam olyan szülőt is aki leszidta, és majdnem meg is verte, a gyerekét csak azért mert a kis srác tempósabban futott  oda a csúszdához. Nyilván félti a gyerekét, és  teljesen érthető ha meg akarja óvni attól, hogy bármi baja történjen.

Ebben a korban kezdik a szülők beültetni a gyerekükbe a félelmet. Képzeld csak el a kisgyerek akire már többször rákiáltottak, hogy “ne szaladgálj, mert elesel” , és ha ráadásul ez még meg is történik, akkor jön az anyától a fejmosás “látod megmondtam, miért nem fogadsz szót?”  Ettől a pillanattól fogva a kisgyerekben lesz egy félelem. Meg akar felelni a szülőnek, és el akarja kerülni a leszidást amit még a múltkor azért kapott, mert elesett. Sajnos így kezdődik egy kisgyerekbe a félelemnek a “beültetése” , és ez folytatódik később az óvodában, és az iskolákban is. Iskolai példa volt, elmesélem neked. Előjött témaként, talán hatodik osztályosok voltunk “Mi akarsz lenni ha nagy leszel?” , és emlékszem volt egy kislány az osztályban aki annyit mondott, hogy gyerekorvos akar lenni, mert szeretne beteg kisgyerekeknek segíteni. Erre az osztályfőnök kinevette, és azt mondta neki “Mit akarsz te hármas matekkal hova fognak felvenni?”  Leértékelte a kislányt, akin látszott, hogy rendkívül rosszul esett neki ez a fajta bánásmód. Szünetben odamentem hozzá, és beszélgetni kezdtünk, erről a dologról, és azt mondta, hogy többé meg sem említi senkinek mi akar lenni mert  tudja, hogy akkor kinevetik. Félt ezek után bárkinek is megnyílni, elég volt neki egy ilyen leértékelő mondat, viszont a történetnek “happy end”  lett a vége, mert a kislány( aki már felnőtt családos anya)kiváló gyerekorvos lett, aki imádja a munkáját, és szakmailag is jelentős eredményekkel büszkélkedhet.  Az álmai fontosabbak voltak neki, mint az a félelem, és leértékelés amit kapott, és sikerült legyőzni neki ezeket a negatív érzéseket, és valóra váltotta azt amit a legjobban szeretett.

Viszont nem mindenki képes a “félelem fogságából ” kiszabadulni. Amitől az emberek leginkább félnek az a halál. Sokan félelemben élik az életüket, félnek, hogy elveszítik munkahelyüket, és akkor nem tudják biztosítani maguknak, és a családjuknak a megélhetést. Van aki retteg attól, hogy elveszítheti, a párját, és a szüleit. Aki félelemben van nap mint nap, annak az arcára ez az érzés egyszerűen kiül. Mások is észreveszik, és sajnos vannak akik ki is használják. Erről is mesélnék neked egy rövid történetet. Munkahelyen esett meg, kolléga volt az illető, és a főnök szinte minden nap cseszegette, de szó szerint. Pedig az illető mindent megcsinált, jó szakember volt, és precízen végezte a munkáját. A főnök mégis látta a szemében a félelmet, és kihasználta a végsőkig, olyan feladatokat is kapott, mely nem tartozott a hatáskörébe. Kérdeztem tőle ennek a “megfelelésnek” az okát, azt mondta: “Tudod ott a család, a lakáshitel, nem akarom, hogy utcára kerüljünk”.

Ahhoz, hogy a félelmeket megszüntesd az életedből, és olyanná válj mint az a csecsemő akit a blog bejegyzésem elején említettem, aki nem fél semmitől, tudásra van szükség.. Keresésem eredményeképpen ma már hálát adok a teremtőmnek, hogy megtaláltam a PPH szervezetet, és vezetőjét Szedlacsik Miklóst. Tanításoknak köszönhetően ma már nincsenek bennem félelmek, sokat kellett, és kell is még tanulnom, hogy a leértékelést megfelelően kezeljem, és ezáltal a félelmeket gyökerestül eltávolítsam az életemből. Félelmek nélkül élni fantasztikus, elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy megtapasztalhatom ezt az érzést, melyet Szedlacsik Miklósnak köszönhetek. Most pedig nézd meg vezetőnk videóját amelynek címe  Félelmeid Megszüntetése”.

       

 

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista

Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.