Hogyan Hozhatod Helyre Megromlott Párkapcsolatodat!

Szia, üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben arról lesz szó Hogy egy teljesen megromlott, és már menthetetlen párkapcsolatot hogyan lehet helyrehozni. Ez a téma életbevágó, hiszen Magyarországon a házasságok több mint fele válással végződik. Fussunk neki, érdekes és sarkalatos téma vár ránk!:)

     Ha olvastál tőlem már blog bejegyzést, akkor biztosan emlékszel, ha nem akkor most mondom, hogy már gyerekkoromban szerettem megfigyelni az embereket,a viselkedésüket, és különböző szituációkra hogyan reagálnak. Blog bejegyzésem elején mindig visszatérek kicsit a múltba, ez ma sem lesz másképp. Mikor gyerek voltam a szüleim házasságát figyeltem meg. Jó példa volt előttem, hiszen kitűnő házasságban élnek mind a mai napig. Mi a titka egy több mint 40 éves házasságnak? A szüleim szegény családból származtak. Összekerültek „ egy inggel, és egy gatyával”, és mindent amit ez alatt az idő alatt teremtettek azt a két kezük munkájának köszönhettek. Összetartók voltak mindig, pedig ahogy mesélték voltak „ szűkös időszakok.” Gyerekként emlékszem, nem voltunk gazdagok, nem éltünk fényűzésben, de a szüleim  arra törekedtek, hogy anyagilag egyre jobban éljünk. Mikor rákérdeztem náluk mi a jó házasság titka, mindketten csak annyit feleltek: „ Szeretni kell a másik embert ennyi az egész, ha a szeretet megvan, akkor minden vihart át lehet vészelni.”

Természetesen a mai kapcsolatok, és házasságok már nem tartanak 40 évig, sajnos. Lehet valamit tenni egy megromlott kapcsolatért? Van egy érzés a szerelem. Mindig is létezett, van ma is, és örökké bennünk él. Mennyire élvezzük milyen fiatalon tart , és mégis hányan vannak akik hallani sem akarnak róla! „ Tapasztalatból tudjuk”, hogy ez az érzés pár év házasság után teljesen eltűnik, és nem jó ez így. Létezik olyan hogy boldoggá, örökre szólóvá tehető egy kapcsolat?

Emlékszel arra, amikor beleszerettél abba a fiúba vagy lányba? Nem számított mije van, kije van, hogy mit visel és hogy néz ki. Egyszerűen csodálatos volt. Nem számított semmi őt láttad, és mindenestül kívántad. Őszintén szeretted, és ez azt jelenti, hogy amikor rá gondoltál az maga volt a megtestesült boldogság, és öröm. Rágondoltál, és jóleső érzés áradt szét a testedben. Ha randevúzni mentél vele elmondhatatlan izgalmat éreztél, egyfajta euforikus állapotban voltál attól, hogy újra látod őt.

Amikor vele voltál egyszerűen megszűntek a problémák, a külvilág köddé vált, teljesen feltöltődtél azzal az elmondhatatlanul élettel teli érzéssel, amelyet nagyon nehéz nevén nevezni. Ismersz olyan helyet, ahová belépsz és elmúlik minden gondod, és csak az örömöt érzel?  Ez lehet az otthon melege, a hely ahol szeretve vagy, és ahol szeretsz. A csodálat mellé kialakul a felelősség érzése is, hogy fontos számodra  a másik személy jóléte , biztonsága, céljai, és minden körülmény ami őt érinti. Eszed ágában sincs elhagyni őt, ha nincs pénze, ha beteg lesz vagy ha bajban van. Nem tennél ilyet.

Az ember isteni tulajdonsága a szeretet, mely képessé teszi arra, hogy valakivel leélje az életét. Ez egy szükséglet is egyben, hiszen mindannyian arra vágyunk, hogy legyen egy társunk. Ehhez kell tudni szeretet adni, és elfogadni. Én hiszek a házasságban, és hiszek abban, hogy ha két ember egykor szerette egymást, akkor még a romokban heverő kapcsolat is megmenthető.

  Manapság mégis rengeteg házasság megy tönkre.

Megdöbbentő tény, hogy a felmérések szerint az emberek jelentős százaléka, nem él számára kielégítő párkapcsolatban. A 20 évvel ezelőtt megkötött házasságok egyharmada végződött válással, a jelenlegi házasságoknak pedig a fele. Tény egyébként az is hogy a házasságkötések száma csökkent. Ha szétnézek a nagyvilágban, vagy a környezetemben, nagyon is szemmel látható ez a sajnálatos állapot, hogy egy okos attraktív nő magányba menekül, mert ezerszer elárulták már, megcsömörlött férfiak, és nők élnek együtt semmi jót sem várva, vagy a házastársak veszekedéseikkel törik össze gyermekeik lelkét. A megértés hiányával, egyre kevesebb kommunikációval, hűtlenkedéssel, és paráználkodással találkozunk.

Viszont a párkapcsolatok legnagyobb része a kezdetben boldog volt! Amikor egy pár visszaemlékszik a megismerkedésükre, és az első évekre, igenis beismerik, hogy szerették egymást, és többségük a szerelem érzését is átélte! Mégis a gyönyörű nő miért tűnik most ronda sárkánynak, és a csodálatos férfi mitől lett szörnyeteg?  Miért nem lehet szeretni a ráncot az arcán, miért nem lehet elviselni egymást egy életen át? Mi romlik el annyira hogy sokan azt mondják nincs más kiút csak a válás?

Valójában a probléma tényleg elképesztően összetett, hisz ha  egy párkapcsolat szereplőit vesszük sorra akkor kiderül, hogy sem a férfi, sem pedig a nő nincs túl jó állapotban, és ha a saját problémáit nem tudja kezelni, hogyan lehet elvárni, hogy egy másik személlyel kapcsolatos boldogtalanságát megoldja? Hogyan lehetne felelős egy másik személyért, ha magáért sem tud elég felelősséget vállalni? Hogyan tudná napról napra megújítani, teremteni a házasságát, ha ezt soha nem gyakorolta, és nem tanulta meg, hogy hogyan csinálja? Hogyan tudna rendbe hozni bármit is, ha nincs meg az eszköze hozzá?

Lehet,hogy a megfelelő partnerrel élsz együtt, de a kapcsolatotok mégis a végét járja,  lehet hogy nem a megfelelő párt választottad ki magadnak? Ám bármi is a helyzet lehet rajta segíteni, de nem azzal hogy megnyomjuk a piros gombot! Meg tudod tanulni, hogyan teremtsd a kapcsolatodat, vagy hozd helyre ha már nagy baj van. Ha nem jó a párkapcsolatod, ez hatással van a személyes jólétedre, a munkádra nem beszélve arról, hogy egy rossz lépés milyen sok ember életében tehet kárt. Ha kiváló párkapcsolatot akarsz teremteni, vagy helyrehozni a megromlott kapcsolatodat akkora PPH-nál megtalálod a MEGOLDÁST. A szervezet vezetője Szedlacsik Miklós tanításainak köszönhetően már a teljesen tönkrement házasság is helyrehozható. Felbecsülhetetlen az a tudás a mit Miklós átad az embereknek mert ez az útvonal ahhoz, hogy újra boldog párkapcsolatban, házasságban éljenek. Akarsz ennek a tudásnak a birtokába kerülni? Helyre állítani megromlott párkapcsolatodat? Ha IGEN, akkor MOST NÉZD MEG Szedlacsik Miklós INGYENES előadását amely arról szól hogyan lehet egy már veszettnek hitt párkapcsolatot helyrehozni. Az előadás címe: „ Megromlott párkapcsolat rendezése.”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.