Ha A Jövő Évi Túlóra Téged Is Érint, Akkor Tekints Meg Egy Megoldást!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben arról fogok beszélni, hogy  napjainkban megszavazott “törvény” mennyire embertelen, és etikátlan. Hogyan tudod úgy alakítani az életed, hogy rád ez a paragrafus ne legyen hatással. Vágjunk is bele, sarkalatos téma elé nézünk, nem húzom tovább az időt! 🙂

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. A régi időkbe repülnék vissza, mikor még kellett minden második szombaton dolgozni. Nem tudom, hogy emlékszel azokra az időkre nekem a szüleim meséltek róla. A hetvenes évekről van szó, akkor még ilyen munkarend volt, hogy minden második szombaton munka, és iskola  volt. Ezen felül akkor még volt  úgynevezett kommunista szombat” is, amit nem fizettek ki az embereknek,akik azon a napon dolgoztak mert  arra a napra járó bérüket fel kellett ajánlani valamilyen szervezeteknek. (helyi óvodának, általános iskolának stb). Képzelheted, milyen örömmel mentek munkába az emberek egy ilyen szombaton, ráadásul amit ki sem fizettek neki. Abban az időben is úgy kellett azokra a napokra ” összevadászni” az embereket, hiszen gondolhatod hogy senki nem akart bemenni dolgozni. A szüleimet  kérdeztem, ők hogyan álltak hozzá a ” kommunista szombathoz”. Nekem ők azt felelték, hogy nem örültek neki, de rengeteg ilyen alkalom volt mikor azokon a napokon bent tevékenykedtek. Pozitívumot annyit láttak benne, hogy munkájukkal segíteni tudták (óvodákat, iskolákat), és  ez jó érzéssel töltötte el őket.

Meg kell hagyni nem volt egy etikus eljárás abban az időben, hogy fizetés nélkül  dolgoztak az emberek, de viszont mikor tudták azt, hogy segíteni tudnak szervezeteknek akkor a jó érzésű emberek mentek, és tették a dolgukat. Mesélek erre egy példát neked. A történet az én óvodás koromra nyúlik vissza a 80-as évek elejére. Volt egy hölgy a falunkban aki jó szervező hírében állt, és segíteni is szeretett  embereknek. Ő körbejárta a falut, és megszervezte, hogy egy szombati napon az óvodai kerítést meg kell csinálni, mert rossz állapotban volt. Kiket keresett meg? Nyilván azokat az embereket akiknek a gyerekei abba az óvodába jártak. Közölte velük, hogy ha segítenek a kerítés megépítésében, akkor a gyerekeik is nagyobb biztonságban lesznek ha kint tartózkodnak az udvaron. Szerinted mentek az apukák kerítést csinálni? Természetesen minden apuka ott segített, akinek a gyereke abba az oviba járt, sőt volt köztük olyan is akinek még csak kicsi gyereke volt, de tudta hogy oda fogja beíratni.

Az emberek szeretnek, jó dolgokat cselekedni, és képesek jó ügyért ingyen is dolgozni. Ellenben ez a ” törvény” amelyet a kormány megszavazott nem lesz éppen etikus az emberek számára. Miért mondom ezt? Elmondom az álláspontomat, először nem érdekel a politika, azt csinálnak amit akarnak, és az van kormányon aki akar. Ez a törvény viszont legálissá teszi azt, hogy a munkáltatók akár egész évben minden szombaton dolgoztassák az embereket. Hová fog ez vezetni családoknál?  Mit gondolsz egy négytagú családnál ha az apának, és az anyának is dolgozni kell a szombatok nagy részében, mi fog történni a családokkal? Mesélek egy történetet egy olyan családról akik éjjel-nappal dolgoztak, hogy anyagilag biztosítsanak mindent a gyerekeik számára. A családban a férfi, és a nő is rengeteget dolgoztak, tisztességes becsületes emberek voltak, a két kislányuk jövője lebegett a szemük előtt. Felnevelték a gyerekeiket, és anyagilag is rendezni tudták a család helyzetét csak a két kislánnyal nem töltöttek minőségi időt. Magyarázták nekik: ” Ez az időszak most azért van, mert anyagilag stabilizálni akarjuk a családot.”  Szerinted a két lányt érdekelte ez a dolog?  Elmondom neked, hogy  nem, ők a szüleikkel időt akartak együtt tölteni, de nem kaptak. Érdekes, hogy milyen az élet mert náluk most fordult a kocka,mert a lányok férjhez mentek, és gyerekeik vannak, és a szülők szeretnék látni az unokákat is csak a dolog nehezen megoldható, mert a lányaik az Egyesült Államokban élnek, és csak évente egyszer jönnek haza. Gondolhatod mekkora fájdalom a szülőknek, hogy ritkán látják a gyerekeiket, és az unokáikat. Ezt a történetet azért meséltem el, mert a most megszavazott törvénnyel, rengeteg családot hasonló körülmények közé sodornak. Elveszik a minőségi időt a gyerekeiktől, és a sors olyan, hogy adok-kapok van. Ami azt jelenti, ha nem töltesz minőségi időt a gyerekeddel, később ezt fogod visszakapni. Milyen érzés lesz idős korodban azt megtapasztalni, hogy csak fényképen látod a gyerekedet, és az unokádat?

Ahhoz hogy kikerüljenek az emberek ebből a “mókuskerékből” illetve ez a most meghozott törvény ne legyen hatással ránk,ne kelljen távol lenni a családunktól, egy olyan szervezetnél kell tevékenykedni amely teljesen családbarát, ami mellett a gyerekeinkkel minőségi időt tudunk együtt tölteni. Kerestem a lehetőséget , és  találkoztam a PPH szervezettel,és  vezetőjével Szedlacsik Miklóssal,  tanításainak köszönhetően, olyan tudással, és tapasztalatokkal gazdagodtam amivel tudatosan élem az életem, olyan szervezetnél dolgozom amely mellett a családomra is időt tudok fordítani, és ez nekem mindennél többet jelent. Felbecsülhetetlen a  tudás amit Miklóstól kapnak az emberek, mert ez az útvonal ahhoz,hogy kiegyensúlyozottak, és boldogok legyenek , a céljaik felé haladjanak, és természetesen úgy hogy a családjukkal minőségi időt tudjanak tölteni. Most pedig nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, azért hogy naprakész légy  ezekkel a dolgokkal. A videó címe:” Miért éppen a PPH”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.