Álomvilágban Élsz? Ébredj Fel Gyorsan, Mert Súlyos Problémák Jönnek Az Életedben!

Szia, Üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni, hogy milyen különbség volt a régi világban, hogyan gondolkodtak és cselekedtek emberek, és ezzel szemben ma milyen álomvilágban élnek emberek, amiből ideje lenne felébredni.  Vágjunk bele, érdekes téma vár ránk.:)

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket. Mikor kisfiú voltam imádtam nagymamámnak a történeteit hallgatni. Egyrészt mert bölcs asszony , másrészt kíváncsi voltam hogyan éltek emberek abban a régi világban. Mesélte, hogy az élet teljesen más volt mint manapság, többet kellett dolgozni, nem volt ilyen fejlett a technika, de amit ő a legfontosabbnak vélt, hogy a családok összetartók voltak. Elárulta, hogy egy családban mindenkinek meg volt a szerepe. A családfő (nagyapám) dolgozott “kenyeret keresett a családnak”nő pedig otthon volt, gyereknevelés volt a fő feladata, biztosította a férfi, és a gyerekek számára az “otthon melegét.” Lényeges feladat hárult akkor a nőkre, hiszen ők támogattak egy férfit, hogy el tudja tartani a családot, illetve hogy a férfi képes legyen azokat célokat elérni amit kitűzött magának. Ez nyilván akkor változott meg, amikor nagyapám meghalt, és nagymamámnak el kellett menni alkalmazottként dolgozni, hiszen akkor egyedül tartott el három gyereket.

Édesanyámék korosztályánál már változott a helyzet, mert, ők már nem ebben a szituációban éltek. Tehát édesanyám nem volt otthon, és nevelt minket hanem elment alkalmazottként dolgozni, mint édesapám, és azon hajtottak, hogy anyagilag minél “rendezettebbek” legyünk. Visszagondolva gyerekként, az a helyzet számomra nem volt a legideálisabb, hiszen én is szerettem volna úgy hazaérni az iskolából, hogy az anyám meleg étellel vár, viszont abban a helyzetben nem volt lehetséges. Itt már volt egy kis különbség a nagyszüleim világához képest, hogy a nők is elmentek alkalmazottként dolgozni, és sokkal kevesebb idejük maradt  a gyereknevelésre. Nem tudták a nők biztosítani az “otthon melegét”  mint nagymamám idejében.  Anyagiasabb világ volt mint a régi, csak mikor a férfi, és a nő is hazatért a fárasztó nyolc órából akkor a munkahelyi gondokat is hazahozták, és ez családokban markáns vitákhoz vezetett. A nők már nem tudták a férjüket támogatni, úgy mint régen, gondolj csak bele. Régen nagyapámék idejében az emberek nagy része vállalkozó volt. Földjük volt, azon dolgoztak, és este mikor hazament egy meleg családi fészek várta, hiszen a nő otthon gyereket nevelt, és ezt a békés családi otthont fenntartotta.  A szüleimnél ez a helyzet már megváltozott, és mondhatom, hogy a család szempontjából nem túl pozitív irányba.

       Az egyre anyagiasabb világ előrehozta azt, hogy a családok anyagi szempontból jobban állnak, eredményesebbek, viszont a családi életben egyre több gond, és probléma látott napvilágot. Véleményem szerint aki csak az anyagi dolgokra hajt, és mindent feláldoz érte el fogja veszíteni a családját, és soha nem lesz igazán boldog ember.

       Az előbbi kis “szösszenetemet”, már egy kicsit a mai világra értem, olyan magasra mentek fel az emberek igényei amit képtelenség kielégíteni. Mondok erre egy példát, véleményem szerint a tíz nőből kilencnek nem tudja  a vele egykorú férfi kielégíteni a vágyait, az igényeit. Lehet hogy számodra ez kicsit furcsa, de ez valóban így van. Azt is  tapasztalom, hogy a nőknek egy bizonyos része már nem akar gyereket szülni, és anya lenni, hanem karriert, sikert, pénzt, és csillogást akar magának. Sőt van köztük olyan aki férjhez sem akar menni, még állandó párkapcsolatban sem gondolkodik. Kérdezem mennyire lesz boldog , aki mondjuk így gondolkodik? Lesz pénze, sikeres lesz a szakmájában, hazamegy egy üres házba, és nézi a négy falat. Ha esetleg beteg lesz, akkor visz neki valaki egy pohár vizet? Jó kérdések ugye? Azt veszem észre, hogy a világ ebbe az irányba halad. Gyerek, család nélkül  vagyonosabban, és boldogtalanul. Természetesen ez nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is igaz. Milyen férfi az aki nem akar családot? Szerintem az nem férfi. Szerinted ebben a világban nem lehetséges, hogy sok ember ” alszik, és egy álomvilágban él?”

     Azért, hogy ez az ” álomvilág” ne ragadjon el tudásra van szükség. Tudásra ahhoz, hogy a családi életet megfelelően tudjunk működtetni, a gyerekeinket példamutatóan tudjuk nevelni egy olyan környezetben amit bátran nevezhetünk “családi fészeknek.”  Olyan munkát végezzünk amiben örömünket leljük, és emberek szolgálatára vagyunk, és annyit keresünk vele, hogy ne kelljen alkalmazotti létben lennünk. Kerestem a lehetőséget, és rátaláltam a PPH szervezetre, és vezetőjére Szedlacsik Miklósra, és tanításainak köszönhetően, boldog családi életet élhetek, tudatosan élem a mindennapjaimat, és haladok azok felé a célok felé amit kitűztem magamnak. Miklós tanítása az útvonal ahhoz, hogy boldog családi életet éljenek az emberek,  anyagi biztonságban. Akarsz ilyen körülményeket megteremteni magadnak? Ki akarsz kerülni az álomvilág csapdájából? Ha IGEN, akkor MOST NÉZD MEG Szedlacsik Miklós videóját, hogy képben légy ezekkel a dolgokkal. A videó címe: “Hogyan lehet felébredni az álomvilágból.”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                          Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.