Akarod, Hogy A Gyereked Eredményes Legyen Felnőttként?

Szia, üdvözöllek! Zsebő Norbert vagyok.

Mai blog bejegyzésemben arról lesz szó, hogyan kell helyesen nevelni a gyereket, úgy hogy sikeres és boldog ember váljon belőle. Ez egy olyan téma amely minden felnőttet érdekel, hiszen minden ember a legjobbat szeretné a saját gyerekének. Ugorjunk neki frankó téma vár ránk! 🙂

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket.  Néhány mondatot említenék a szüleimről, és az ő gyereknevelési technikáikról. Ők mindketten szegény családban nőttek fel,  apaminta nélkül( korán meghalt mindkettőjük édesapja). Szó szerint mondhatom az élet “kemény emberré”  nevelte őket. Állandóan dolgoztak, hogy a gyerekeiknek (nekem, és a húgomnak) mindent meg tudjanak adni, olyan dolgokat ami nekik nem jutott. Elég “konzervatívan” neveltek minket, és hamar fel kellett nőnöm. Hét évesen egyedül keltem, és mentem iskolába, tőlünk nyolc kilométerrel távolabb lévő községbe(mi falunkba nem volt általános iskola). Már gyerekként bevontak a “munka világába” , kaptam bőségesen feladatot, ami akkor nem esett éppen a legjobban, ma viszont már hálát adok érte, hogy ilyen nevelésben részesültem.

Lehet bátran kijelenteni, hogy szüleim nagyon szerettek minket (engem, és a húgomat), és mégsem “kényeztettek” el minket. Megkövetelték, hogy az iskolába jól teljesítsünk, és az otthoni munkákból is kivegyük a részünket. Ők azt az elvet vallották, hogy: “valamit valamiért, a világon semmit sem adnak ingyen.”  Jó néhány év elteltével, bátran állíthatom ez a mondás igaz. Mesélek neked egy ellenpéldát is. Egy helybeli srác akivel együtt gyerekeskedtünk (egy idős volt velem) egy elkényeztetett  “anyámasszony katonája .” Mindent megtettek a szülei helyette, semmiért nem kellett neki az életben megküzdeni, és olyan hangnemben beszélt velük amit én soha nem merészeltem volna megengedni magamnak. Egy osztályba jártunk, és nem lehetett vele semmilyen programot szervezni, mindenért kiakadt, és hisztizett. Általános iskola után elváltak útjaink, és neki a szülei azóta meghaltak. Képzeld el a gyerek magatehetetlen, ma úgy néz ki mint egy hajléktalan (pedig gyerekként minden jóban részesült), alkoholista, és ha így folytatja nem tartom valószínűnek hogy megéri a 45 éves kort. Hiába adtak meg neki a szülei mindent, csak megvetést kaptak tőle, és egy olyan gyereket neveltek aki felnőtt korára képtelen eltartani saját magát.

Mikor már nekem lettek gyerekeim előttem volt a szüleimtől örökölt jó példa, és láttam a rosszat is, mikor valaki elkényezteti a gyerekét, és semmit nem követel tőle az hova vezet.  Szülőként eldöntöttem, hogy úgy nevelem fel a gyerekeimet, hogy meg tudják állni a helyüket az életben, boldog emberek legyenek, és mindig jó kapcsolatot tudjunk ápolni egymással. A legsarkalatosabb az volt, hogy olyan körülményeket teremtsek meg a gyerekek számára amiben biztonságban érzik magukat. Már gyerekkorban bevontam őket én is a munkába. Kicsiként már felelősséget adtam a kezükbe (saját szobájuk tisztán tartásáért ők voltak a felelősek), viszont kamaszkorú gyerekkel, már nem olyan egyszerű, és bele kell képzelni magát az embernek az ő helyzetébe. Biztosan te is voltál 16 éves, nyilván neked sem tudott senki okosat mondani akkor csak a veled egykorúak. Igen, most én is ebben a helyzetben vagyok, viszont rájöttem hogy képeznem kell magam ezen a területen, hiszen egy ennyi idős gyerekkel az ember nehezen érteti meg magát. Szokták  “okos emberek”  emlegetni: “ ez a legnehezebb kor, ezt kell túlélni.” Személy szerint nem túlélni szeretném, hanem megérteni a gyerekemet, és segíteni a jövőjében, hogy olyan területre lépjen az életben amit szeret, és boldogsággal  tölti el.

         Lényeges dolognak tartottam, hogy a gyerekeimet megfelelően neveljem, és később boldog, kiegyensúlyozott felnőtteket lássak bennük akik majd ezt a tudást a saját gyerekeiknek is átadják. Kutatásomnak, és a teremtőmnek köszönhetően találkoztam a PPH szervezettel,és  vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, és tanításainak köszönhetően, olyan tudással gazdagodtam amivel a kamasz lányommal is megtalálom a közös hangot, bármit meg tudunk beszélni, és látom hogy a céljai felé halad. Felbecsülhetetlen tudás amit Miklóstól kaptam,és kapok, mert ez volt az útvonal ahhoz,hogy a gyerekeimet jól neveljem, boldog, kiegyensúlyozott ember váljon belőlük, és ez számomra mindennél többet jelent. Most pedig nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, azért hogy  naprakész légy  ezekkel a dolgokkal. A videó címe:” Eredményes gyereknevelés”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét.  TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni, anyagilag független szabad emberré tudsz válni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.