A Pénzteremtés Helyes Módszere!

Szia, Üdvözöllek  Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben szeretném számodra bemutatni,  mi  a pénzteremtés helyes módszere, hogyan, és milyen eszközökkel tudsz annyi pénzt keresni, hogy elég legyen számodra. Ma is érdemes velem tartanod, mert ez a téma megszámlálhatatlan mennyiségű embert érint, és úgy gondolom nagy jelentőséggel bír. Vágjunk akkor bele!:)

Ma is egy kis múltbéli történettel szeretném kezdeni blog bejegyzésemet . Ha olvastál tőlem írásos bejegyzést, akkor már biztosan tudod  ha még nem, most mondom, hogy már kisgyerek koromban szerettem megfigyelni az embereket, a viselkedésüket.   A szüleimről szeretnék mesélni,  nekik milyen volt a viszonyuk a pénzhez, és megteremtésében hogyan tevékenykedtek nap mint nap. Ha olvastál tőlem blogot, akkor biztosan emlékszel a szüleimet rendszeresen megemlítem, hiszen a múltból a gyerekkori időmből az ő példájukat láttam a legtöbbször. Mindketten hatalmas energiákat mozgósítottak azért, hogy anyagi szinten mi jobban éljünk, ezt úgy értsd, hogy alkalmazottként ” lehúzták” azt a bizonyos nyolc órát a munkahelyen, és otthon kezdődött számukra a “második műszak” (állatokkal foglalkoztak, kertet műveltek), tehát napi szinten 14-15 órát dolgoztak évekig. Anyagilag lépegettünk is előre, lett szép ház (hitel ki lett fizetve), azon kezdtek gondolkodni, hogy az állatokat amit nevelnek, közvetlenül embereknek adják el, és nem egy kereskedőnek. Gondolhatod évekig ki voltak szolgáltatva a kereskedőknek, hiszen ő annyi pénzt adott akkor az állatokért amennyi épp az akkori “értéke volt”. Emlékszem olyan időszakra, mikor plusz bevételünk nem volt, mert amennyi pénz bejött éppen fedezte a költségeket.

Édesapámnak a gondolata jónak bizonyult, hogy közvetlenül embereket szolgáljanak ki.  Kellett egy kis idő míg beindult a dolog, viszont utána, rendszeres vevők lettek, akik meg voltak elégedve a szolgáltatással, és innentől fogva a bevétel nagyobb volt minta kiadás. Nagy jelentőséggel bírt a szüleimnél, hogy jót adjanak az embereknek(erre mindig tanítottak), mert azt meg fogják hálálni.

       Ma már látom, hogy a szüleimnek ebben igaza volt,lényeges hogy olyan terméket, szolgáltatást nyújtsunk az embereknek, amire szükségük van, és amit azzal hálálnak meg ha újra,és újra nálad vásárolnak, és még ajánlanak téged más embereknek is. Elengedhetetlen,  a helyes pénzteremtéshez, hogy olyan terméket, szolgáltatást nyújts az embereknek amire nekik szükségük van. Második pedig hogy egy embernek pozitív céljai legyenek. Mit értek ez alatt, elmagyarázom, és minden világossá válik. Gondolom tapasztaltad, hogy pénzt lehet, tisztességes, és tisztességtelen úton is szerezni. Az emberek egy része megpróbál a “negatív”  eszközökhöz fordulni. Vajon miért teszik ezt? Egyszerű a válasz, az a könnyebb út. Egy csomó ember beleesik ebbe a csapdába, én nem javaslom senki számára ezt  az utat, mert garantálom, hogy az életében rengeteget fog szenvedni. Mesélek erről egy történetet, volt egy gyerekkori ismerősöm egy idős volt velem a srác, iszonyú jó fej volt. Mikor 20-as éveinkben jártunk az élet elsodort egymástól minket,  évekig nem is találkoztunk. Mikor összefutottunk, akkor láttam rajta milyen “menő” lett (autó, ház, saját üzlet, és egyik sem alsó kategóriás volt). Természetesen kiderült, hogy ezek az anyagi javak nem tisztességes úton teremtődtek meg a számára. Beszélgetésünk alkalmával említettem neki, hogy ez az élet nem fog jó irányba vezetni, viszont emlékszem csak mosolygott azon amit mondtam, egyáltalán nem vett komolyan. Pár évvel később eltűnt a srác, a rendőrség , és a családja is kereste, végül három hónap múlva a Dunából húzták ki a holttestét, és fiatalon még nem volt 35 éves véget ért az élete. Azért mondtam el ezt a történetet (bár ez nagyon szélsőséges eset), ha rossz, és negatív célokat támogat valaki akkor az élete is olyan irányba fog sodródni. Tehát mindenkinek azt javaslom, hogy a céljai pozitívak legyenek, amik az emberek boldogulását szolgálják.

            A pénzteremtéshez kell pozitív cél, ami az emberek jövőjét szolgálja, és olyan terméket, vagy szolgáltatást kell nyújtani az embereknek amire nekik szükségük van. Lényeges még ezeken kívül, hogy egy illető milyen kedves az emberekkel, hogyan tud bánni velük, mennyire csapatjátékos. Kérdezem, te szívesen lennél egy légtérben olyan emberrel, aki mindenkivel összeveszik, illetve beleköt másik emberekbe, és csak a hibát keresi bennük? Nyilván te is távol tartanád magad az ilyen emberektől, személy szerint én hamar észreveszem ha ilyen alak kerül a közelembe, ma már szerencsére tudom  kezelni, és ha szükséges akkor el is távolítom a környezetemből.

Keresésemnek köszönhetően rájöttem hogy a tudás az egyetlen megoldás azzal kapcsolatban, hogy a pénzt helyesen meg tudjam teremteni. Kutatásomnak, és a teremtőmnek köszönhetően találkoztam a PPH szervezettel,  vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, és tanításai által rengeteget fejlődtem, és olyan pénzteremtési  tanácsokat kaptam, mely előrébb lendített  az életben. Ma már tudom, hogyan lehet a pénzt megteremteni úgy, hogy közben olyan dolgot adok az embereknek ami számukra jó, és jövőjüket szolgálja. Felbecsülhetetlen az a tudás amit Miklóstól kaptam,és kapok, mert ez volt az útvonal ahhoz, hogy pénzteremtés ne okozzon gondot, boldog családi  életünk legyen, és a gyerekeimet is hozzájuttassam ehhez. Most pedig nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, azért hogy  naprakész légy a pénzteremtéssel A videó címe:” A Pénzteremtés  helyes módszere”  A videó 41 percétől beszél erről a témáról!

        MOST pedig itt a CSELEKVÉS IDEJE! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT.

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében,  boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

 

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá!

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.