A Lelked Figyelmeztetése! Tudod Mik A Betegségek Lelki Okai?

Szia, üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben arról lesz szó hogy a lélek hogyan betegíti meg a testet, mik a lelki eredetű betegségek valódi okai. Az emberek nagyobb része a betegségekkel kapcsolatban csak a fizikai dolgokra gondol, pedig ennél ez sokkal bonyolultabb . Vágjunk bele, azt gondolom ez a téma is sok ember számára hasznos információkat nyújt.

     Ha olvastál tőlem már blog bejegyzést, akkor biztosan emlékszel, ha nem akkor most mondom, hogy már gyerekkoromban szerettem megfigyelni az embereket,a viselkedésüket, és különböző szituációkra hogyan reagálnak.  Blog bejegyzésem elején kicsit visszamennék a múltba, de mielőtt ez megtörténne feltennék egy kérdést. A régebbi időben( 80-as években) emlékszel ennyi beteg emberre mint manapság? Jó kérdés, igaz?  Személy szerint én nem emlékszem gyerekként, hogy fiatalok, és itt ezalatt azt értem hogy negyvenes éveiben járó emberek küzdöttek volna valamilyen betegséggel. Persze nyilván az idős embereknél előfordult, de ők már a hetvenes éveikben jártak, és közülük sem volt mindenki beteg. Most pedig kevés olyan ember van akinek az ötvenes éveiben ne kelljen valamilyen gyógyszert szednie. Gondolkodtál rajta, hogy ez mitől van? Pedig abban az időszakban a munkavégzés is nehezebb volt, nem voltak ilyen korszerű gépek mint manapság. Tehát mindenért többet kellett küzdeni, tenni mint a mai világban.

Az emberek még ha nehezebb körülmények között éltek mint most kevesebb stressz jutott az életükbe. Személy szerint én falun nőttem fel az idős bácsikák kimentek reggel kaszálni a rétre, megtették a napi dolgukat, kényelmesen a saját tempójukban, és senki nem piszkálta őket. Sonkát, szalonnát ettek (amire ma azt mondják, hogy egészségtelen) megitták a reggeli pálinkájukat, és mégis nyolcvan éves korukig éltek, és nem is „nyitogatták az orvosi rendelő ajtaját.”  A mai világunk ehhez képest rettentően felgyorsult. Több vagyonnal rendelkeznek az emberek, szinte versengenek egymással, hogy kinek van jobb állása, menőbb autója, és ez a hajtás előhozta a stresszt amely úgy gondolom „betegíti, és gyilkolja az emberi szervezetet.”

Lényeges dolog, ha összehasonlítjuk mondjuk a 80-as éveket, és napjainkat, akkor gondolom egyetértesz velem abban hogy az emberek régen igaz hogy szegényebbek voltak, viszont a hangulati szintjük magasabban volt. Boldogabb embereket láttam akkor, mint napjainkban. Miért mondom ezt? Most az emberek tele vannak problémákkal, és ezek a gondok okozzák azt, hogy az emberek hangulati szintje alacsony. Az emberek nagy része azért dolgozik keményen egész életében, hogy anyagilag megteremtsen magának egy biztos egzisztenciát, és közben a mindennapi stressz lassanként felőrli a szervezetét, és fiatalon már egészségügyi problémái lesznek. Az emberek nagy része azt gondolja ha több pénze lesz akkor boldogabb lesz,  elárulom ez nem így van. Mesélek egy történetet erről. Van egy ismerősöm, ötvenes éveiben jár. Húsz évvel ezelőtt eldöntötte, ötven éves korára nem lesznek anyagi gondjai, és boldogan fog élni. Keményen dolgozott húsz évig külföldön, és valóban rengeteg pénzt keresett, mégis betegeskedik, és saját maga elárulta nekem, hogy nem boldog. Igaz a dalai láma mondása: „Az ember fiatalon feláldozza az egészségét azért, hogy pénze legyen később a pénzét áldozza fel azért hogy egészsége legyen.”

Az ember két részből áll,  fizikai testből, és a lélekből. A léleknek fontos hogy jól érezze magát. Gondold el, mikor boldog, és kiegyensúlyozott vagy mennyire másképp látod a világot, ilyenkor a veled együtt a lelked is örül, és boldog. A lelked csak akkor tud boldog lenni, ha a hangulati szinted magasan van tartósan, másképpen nem. Figyeld meg azokat az embereket, akik bánatosak mert tele vannak problémákkal, és ha ez az állapot hosszú ideig tart akkor az ő lelke rosszul érzi magát. Ha nem vagy jó állapotban, és hosszútávon a hangulati szinted alacsonyan van akkor tuti hogy beteg leszel. Lehet hogy meredek lesz amit most mondani fogok neked, de a betegségek 100 százaléka lelki okra vezethető vissza. A lélek akkor betegíti meg a testet, ha az ember tartósan rossz állapotban van, ilyenkor először a lélek  sérül,  később pedig ez a beteg lélek megbetegíti az emberi testet is.Ezek a beteg emberek elmennek az orvoshoz, aki csak tüneti kezelést csinál rajtuk, hiszen ők csak a fizikai testet kezelik, az emberi lelket nem. Magas vérnyomás betegséget az orvosok szerint nem lehet gyógyítani csak kezelni. Azt mondják a páciensnek: „Innentől fogva minden nap szedni kell ezt a bogyót.” Ezt nevezem tüneti kezelésnek, mert ha a betegségének a lelki okát szüntetnék meg, akkor a fizikai betegség is megszűnne.

 

    Ahhoz hogy a hangulati szintünk magasan legyen képeznünk kell magunkat, tudásra van szükségünk. Tudás által érhetjük el, hogy a lelkünk mindig jó állapotban legyen, és ez a feltétele annak, hogy elkerüljük a betegségeket.  Kutatásomnak, és a teremtőmnek köszönhetően találkoztam egy olyan emberrel akinek a tanításai által olyan tudással, és tapasztalatokkal gazdagodtam amivel tudatosan élem az életem, olyan dolgokkal foglalkozom amely örömmel tölt el, és ezáltal a lelkem is boldog. Hála a tudásnak, és a tanításnak egészséges vagyok, és ezt az egész családom elmondhatja, és számomra ennél értékesebb nincs. Felbecsülhetetlen a  tudás amit kaptam,és kapok, mert ez volt az útvonal ahhoz,hogy kiegyensúlyozott, és boldog emberré váljak, és azokat a célokat amiket kitűztem el is tudjam érni mindezt egészségesen.

 

  Akarod tudni, mik a betegségek lelki okai? Ha IGEN, akkor, iratkozz fel hírlevelemre ITT.  Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét, beleértve az egészséget is. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

 

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.