3 Apró Titok Amellyel Helyrehozhatod Megromlott Párkapcsolatodat!

Szia, üdvözöllek Zsebő Norbert vagyok!

A mai blog bejegyzésemben arról lesz szó, hogyan lehet egy megromlott párkapcsolatot rendezni, és olyanná varázsolni mint amilyen a kezdet kezdetén volt. Miért lényeges téma a mai? Mert manapság az emberek párkapcsolati válságban vannak, és a házasságok több mint fele válással végződik. Életbevágó a mai téma, ne hagyd ki tarts velem ma is!

     Ha olvastál tőlem már blog bejegyzést, akkor biztosan emlékszel, ha nem akkor most mondom, hogy már gyerekkoromban szerettem megfigyelni az embereket,a viselkedésüket, és különböző szituációkra hogyan reagálnak. Kicsit „visszarepülnék a múltba, hogy gyerekként mit tapasztaltam az akkori párkapcsolatokról. A szüleim házasságáról mesélnék egy kicsit. Ők mindketten szegény családból származtak, és összekerültek „ egy inggel,gatyával.”  Nyilván egy idő után a szerelmet felváltotta a szeretet, de ez mindenkinél így van, hiszen szerelmes csak egy bizonyos ideig tud lenni az ember. Rájön, hogy a másik ember sem „ tökéletes”, viszont ez a dolog ettől szép, hogy a másikat a hibáival együtt kell elfogadni, és szeretni. Mivel  szüleim együtt „ küzdötték” végig az életüket, és már több mint 41 éve együtt vannak,a szeretet köztük megkérdőjelezhetetlen. A házasságuk tökéletesnek mondható, néha volt egy kis súrlódás, de minden problémát meg tudtak oldani. Éppen a napokban kérdeztem őket, hogy mi a titka az ilyen hosszú házasságnak mint amilyen az övék. Mindketten azt felelték: „ El kell fogadni a másik embert a hibáival együtt, illetve tisztelni , és szeretni kell a párunkat, ez a titok semmi más.”

Elgondolkodtam ezen az egy mondaton, és igazat kell, hogy adjak nekik. Ők mind a mai napig ha mennek az utcán egymásba karolnak, pedig mindketten már elmúltak 60 évesek. A szüleimnél párkapcsolati mintát, és kiváló házasságot láttam. Ellenben voltak olyan ismerőseim, akiknek a párkapcsolata kudarcba fulladt. Mesélek egy történetet egy fiatal párról akiknek a kapcsolata végül válással végződött. Házasságot kötöttek a húszas éveik elején, és akkor látszott rajtuk, hogy rettentően oda vannak egymásért. A férfi rengeteget dolgozott, hogy a családját el tudja tartani, hiszen a házasságuk után hamarosan született két kislányuk. Napi szinten 12 órát melózott a férfi (vállalkozó volt), és azt lehetett látni, hogy csak a munka volt meghatározó számára. Képzelheted volt pénzük, mégis a kapcsolatuk egyre rosszabbá kezdett válni. A felesége pedig figyelmeztette, hogy erre a hajszolt életre rá fog menni a házasságuk.

Meg is történt amit a felesége jósolt, eltávolodtak egymástól, nem beszélték meg a problémáikat,  a vagyon, és a család is teljesen széthullott. A lányaik már felnőttek, de tudomásom szerint ritkán látogatják az apjukat, és ezen nem is csodálkozom, hiszen kicsi korukban sem töltött velük minőségi időt, és ezáltal a lányoknak szinte „idegen” a saját apjuk. Ezt a kis történetet azért mondtam el, mert ezt a házasságot is helyre lehetett volna hozni, de ahhoz mindkét félnek tenni kellett volna. Biztosan tudod, hogy egy párkapcsolat, vagy egy házasság csak úgy működik ha teszünk érte nap mint nap. A házasságot lehet hasonlítani egy lakáshoz, vagy egy családi házhoz. Azt is folyamatosan szépíteni kell, néha meg kell újítani,mert különben leépül megöregedik, tönkremegy  a párkapcsolatnál ugyanaz a helyzet.

Párkapcsolati válság azért alakul ki mert a két fél között kevés a kommunikáció. Nem beszélgetnek egymással, kezd elfogyni a téma pedig ennek nem kellene így lenni. Mikor egy házasság vagy egy párkapcsolat kezd megromlani, azt mindenki érzékeli, ilyenkor több a feszültség gyakran viták, veszekedések alakulnak ki, és ha ezt a gyerek is látja akkor az nem egy szerencsés helyzet. A legtöbb párkapcsolat azért megy tönkre mert a felek nem ismerik a másik működését. Tehát a férfi nem tudja mit akar a nő, a nő pedig nem tudja mit akar a férfi. Ha  ismernék a másik fél működését, akkor nem lennének párkapcsolati problémák, és ha lennének ,de alkalmaznák az a tudást amivel helyrehozható egy házasság, akkor alacsonyabb lenne a válási statisztika. Mondok egy példát, és világos lesz hogy mire gondolok. A legtöbb férfi nem tudja, hogy egy nővel mindig foglalkozni kell. Folyamatosan napi szinten megerősítés kell egy nőnek, hogy a  férfi szereti. Egy nőnek elég lenne, ha a férje napi szinten átöleli megpuszilja, és az súgja a fülébe: „ SZERETLEK.”  Alkalmanként a férfi vehetne egy csokor virágot, nem azért mert születésnapja vagy névnapja van a hölgynek, hanem csak azért mert van egy párja akit tisztel, és szeret. A Nőknek viszont, hogy meg tudjanak tartani egy férfit a leglényegesebb az lenne,hogy  támogassák a céljai elérésében. Ezt a nők nagy része nem teszi, és a férfi nem érez maga mellett egy olyan „ talpra esett” nőt aki  az „otthon melegét” biztosítani tudja. Magyarul egy férfinek elengedhetetlen hogy céljai legyenek, és a feleségének biztosítani kell egy olyan hátteret, családi fészket ahol a férfi nyugodtan tud dolgozni, és olyan célokat megvalósítani amelyek a családja érdekeit, és jó létét szolgálja.

Ez amit felsoroltam csak egy-egy példa volt, mert ennél összetettebb a dolog. Azért, hogy egy megromlott párkapcsolatot helyre lehessen hozni tudásra van szükség. Rossz kapcsolatban lényeges hogy mindét fél akarjon változtatni dolgon, mert másképpen ez nem működik.  Mikor találkoztam a PPH szervezettel, és vezetőjével Szedlacsik Miklóssal, és tanításainak köszönhetően szembesültem azzal, hogy teljesen elveszettnek ítélt házasságot „ rengeteg munkával, és akarattal” helyre tudták hozni, akkor azt mondtam hogy erre a tudásra nekem szükségem van. Felbecsülhetetlen az a tudás, és tapasztalat amelyet tanításai során Miklós átad az embereknek hiszen ez az útvonal ahhoz, hogy  boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatban éljenek. Akarsz olyan emberré válni aki egy párkapcsolati válságot is meg tud oldani? Ha igen, akkor MOST nézd meg Szedlacsik Miklós videóját, hogy képben legyél ezekkel a dolgokkal. A Videó címe: „ Megromlott párkapcsolat rendezése.”

MOST  PEDIG RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT Viszont szeretnék kérni valamit, ha még nem hoztál meg egy döntést az életeddel kapcsolatban, vagyis úgy állsz hozzá: ” Feliratkozom, majd meglátjuk mi lesz.” Ha ilyen mentalitás van a fejedben, akkor arra kérlek NE IRATKOZZ FEL! Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, segíteni nekik akik érzik, hogy többet akarnak az életben, szellemileg fejlődni szeretnének, és komolyan helyre akarják hozni az életük minden területét. TEHÁT CSAK AKKOR IRATKOZZ FEL, HA KOMOLYAN GONDOLOD A VÁLTOZÁST AZ ÉLETEDBEN!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához, és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ha elindulsz a tudás megszerzésének útján, akkor az életed elindul egy pozitív irányba, jobban kezeled az élethelyzeteidet, kapcsolataid kiválóak lesznek az emberekkel, problémamentes boldog életet élhetsz pároddal, és gyermekeiddel kitűnő viszonyt tudsz majd ápolni. Gyere velem, és hozzunk létre egy olyan világot ahol az emberek szeretetben, békében, és boldogságban, és egészségben élhetnek egymással. Nekem ez a küldetésem, ha te is ezt szeretnéd akkor tarts velem!

Ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes Regisztrációért Kattints IDE
  2. Regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata, és így válsz tanulóvá.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Üdvözlettel:

Zsebő Norbert                                                                                                                                                                    Boldogság teremtő specialista                                                                                                                                            Telefonszám: +36207770467

E-mail: zsebonorbert1977@gmail.com

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.