7.Hogyan tudod az életed minden területét rendbe tenni!

Hírlevél sorozatom immár hetedik részét látod, amiben ízelítőt adok Neked abból az igen nagy tudásanyagból, hogy mit is lehet tenni azokkal a helyzetekkel, életterületekkel, amikkel jelenleg nem tudunk helyesen bánni és azt gondoljuk, hogy az ott felmerült problémát nem tudjuk megoldani?!

Elárulom, a válasz egy mondatban is megfogalmazható. Megfelelő tudás által képessé kell válnunk azok kezelésére és megoldására, ugyanis én tudom a jó hírt, hogy minden képességet el tudunk sajátítani persze az arra megfelelő, személyre szabott tanulási módszer segítségével (PPH-nál elérhető).

Nos, így leírva egyszerűnek hangzik, a valóságban viszont igenis tenni kell érte, legtöbbször kemény felismerésekkel kezdve és sokszor saját magunkkal. Nem mindig kellemes belenézni a tükörbe, és kimondani mit csináltam idáig rosszul, és mit fogok tenni ezek után, hogy a hibákat meg tudjam oldani, illetve később akár megelőzni.

Felteszem a kérdést, mert akkoriban bennem is hasonló gondolatok keringtek, hogy ki nem szeretne életében, az eddigi félrevezetések helyett valós megoldásokat kapni és segítségükkel sorra megoldani eddigi gondjaikat?  Zárójelben kérdezem, hogy szoktad magadat néha megdicsérni? Ha igen, gratulálok; ha nem, javaslom, kezdd el, mert Te is megérdemled az elismerést! Ha valamit jól csinálsz, dicsérd meg magad! Gondolom te is hallottad azt a mondást, ne dicsérd magad, mert az „Öndicséret büdös”.  Elárulom ez egy marhaság, ha jó dolgot teszel, legyen az bármi , légy rá büszke. Az első, és legfontosabb dolog, hogy magadat tiszteld, és szeresd! Miért mondom ezt a dolgot, azért mert ha magadat tudod szeretni akkor, tudsz mást is! Nekem háborog sokszor a lelkem, de tudod, mi tud engem felépíteni önmagamban? Mikor emberek megköszönik azt, amit adtál nekik, az igen azért érdemes tenni, dolgozni! Viszont adni csak akkor tudsz, ha van miből, és éppen ezért magadat kell  a legjobban szeretned, és tisztelned! A szeretetnek, és a tiszteletnek belőled kell áradni!

Kíváncsi vagy mik az életünk legfontosabb területei? A Nyílt Akadémia coach képzései által és a PPH vezetők segítségével – egyedülállóan – meg tanulsz helyesen bánni:

  1. Önmagaddal,
  2. pároddal,
  3. gyerekeiddel,
  4. szüleiddel,
  5. másokkal,
  6. a munkáddal,
  7. a pénzzel,
  8. a környezeteddel,
  9. a hatóságokkal,
  10. a szellemvilággal (teremtőddel, segítőiddel).

Hallottad már a fentieket így összefoglalva?
Kattints az alábbi linkre és a videó 21.percétől ennek első elemével ismerkedhetsz meg Szedlacsik Miklós bemutató előadásából.

 

További információkért pedig kattints IDE, regisztrálj kötelezettség – és díjmentesen és vegyél részt az ingyenes tudatosságfejlesztő előadásokon.
Amennyiben pedig szeretnéd az egész tudást elsajátítani, arra is van lehetőség – persze az már nem tartozik az ingyenes részhez -, ehhez várunk közénk tanulónak egy mindenki által vállalható tandíjért, egy befektetés személyes fejlődésedért. Ennek módját a regisztrációt követően a megjelenő weboldalon találod.

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista