6. A tartós jó hangulat elérése, nem álom, meg lehet valósítani!

Elérkeztünk hírlevél sorozatom hatodik részéhez, amiben egy különös, de a boldogság elérésének egyik legfontosabb összetevőjéről lesz szó. Már most az elején elárulom, hogy a tartós jó hangulat egy valóságos dolog és nem varázslat, bárki számára elérhető!

Lehet, hogy benned is felmerül ezzel kapcsolatban egy gondolat, ez csak mese, ilyen nincs. Régebben én is csak mosolyogtam ezen, viszont megismerkedtem olyan PPH-n belül tanulókkal, akiknek ez már sikerült, olyan tapasztalatokat és élettörténeteket ismertem meg tőlük, ami alapján eldöntöttem magamban, hogyha nekik sikerült, akkor nekem miért ne sikerülne?!

Ha jól gondolom, Te sem utasítasz el egy olyan lehetőséget, ahol konkrét módszerek segítségével megmutatják hogyan érheted el a tartós jó hangulat szintjét, nem?
(Nem kell megijedni, nem kábító- és egyéb tudatmódosító szerekkel kell elérni ezt az állapotot)

A világon elég sok ember azt gondolja, hogy a jó hangulat attól függ, hogy mennyi pénze van. Előző hírlevelemben említettem, hogy a pénz fontos ebben a világban, viszont a jó hangulati szintnek, és a pénz mennyiségének semmi köze egymáshoz.  Példával szeretném ezt az állításomat neked bemutatni. Személy szerint 40 éves vagyok, a nyolcvanas években voltam gyerek, és azt tapasztaltam, a szüleimen, és a velük egy idős embereken, hogy sokkal boldogabbak kiegyensúlyozottabbak voltak, mint manapság az emberek nagy része. Pedig nem voltak anyagi javaik( autó, bankszámlán pénz, nyaralni nem tudtak elmenni, nem jártak modern ruhákba), és mégis mosoly volt az arcukon, tisztelték, és szerették egymást . Ez akkor globálisan az egész társadalomra igaz volt, tehát a pénz mennyiségének semmi köze a jó hangulathoz.

 

Nézzük, mi függ a jó hangulattól? Ebben az állapotban az emberek:
* meghallják lelkük segítő sugallatait, így kevesebbet vagy egyáltalán nem hibáznak (a hibákat tudatosan kijavítják) viszont  lelked sugallatát csak akkor hallod meg, ha tartósan, jó állapotban,  jó hangulati szinten tudsz lenni, és tartósan ott maradni.
* képesek teremteni (tudod a lelkünk alapjában teremtésre lett létrehozva) Ennek az a lényege, hogy valami olyan produktumot létrehozni, ami veled nem ér véget, amely az emberek jövőjét szolgálja, és segíti.
* egészségesen élhetnek;(gondolom, ezt nem kell magyarázni, hiszen elengedhetetlenül fontos)
* képesek  életterületeiket helyesen kezelni;
* tudnak etikusan élni és kezelni, illetve megelőzni a problémáikat. (az ember hangulati szintje akkor alacsony, amikor tele van problémákkal, illetve nem etikusan éli az életét)
*
hosszabb életet élhetnek stb.

 

Tetszett a felsorolás?

Emlékszel mit írtam első levelemben? Ígértem működő, kipróbált megoldásokat a problémamentes és boldog élet eléréséhez okoskodás helyett tényfeltáró módszerekkel.
Ezen kívül, hogy mire a sorozat végére érsz, olyan megoldásokat, különböző eszközöket ismerhetsz meg, amikkel garantálom Neked, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békességben élhetsz önmagaddal és környezeteddel.

Most pedig kattints az alábbi linkre és a videóból kaphatsz bővebb információt erre a témára vonatkozóan Szedlacsik Miklós boldogság specialista és mester-coachtól.

 

További információkért pedig kattints IDE, regisztrálj kötelezettség – és díjmentesen és vegyél részt az ingyenes tudatosságfejlesztő előadásokon.
Amennyiben pedig szeretnéd az egész tudást elsajátítani, arra is van lehetőség – persze az már nem tartozik az ingyenes részhez -, ehhez várunk közénk tanulónak egy mindenki által vállalható tandíjért, egy befektetés személyes fejlődésedért. Ennek módját a regisztrációt követően a megjelenő weboldalon találod.

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista