5. Hogyan tudsz pénzt teremteni, illetve miért nincs az embereknek elég pénze?

 A mai téma úgy gondolom szinte minden embert foglalkoztat, és nagyon kevés az, akit nem érint valamilyen szinten. Mit gondolsz erről?

Figyelem az embereket egy ideje, ismerőseim között is vannak többen, akik valamilyen úton elkezdtek már érdeklődni a szellemiség iránt és sikerült kisebb-nagyobb mértékben elszakadniuk a kizárólagos anyagi világtól. A legtöbben úgy vélekednek, hogy Őket már egyáltalán nem érdekli a pénz és nincs rá szükségük sem. Nos, erről nekem más a véleményem. Régebben én is elkezdtem a fent említett emberekhez hasonlóan gondolkodni, viszont hamar arra is rájöttem, hogy mivel mégiscsak a Föld nevű bolygón élek, ami igencsak anyagból van, így lehet, hogy a pénzhez való viszonyomon kell változtatnom.

Elkezdtem hát kutakodni ezen a területen – persze hol máshol, mint az interneten, kaptam is rá bőségesen megoldást, gondolhatodJ Viszont, végleges, és megnyugtató választ egyik sem ígért, a teljes igazság hiányát éreztem, csak félmegoldások jöttek mindenhonnan.

Most figyelj, mert ez üt mint a buszkerék 🙂 !

Visszaemlékszem gyerekkoromban, mit is tanítottak nekünk a pénzzel kapcsolatban? Hát eszembe jut jó pár nem túl „pozitív dolog” amivel a pénzt illették akkor ,és még napjainkban is: „piszkos, tisztességes úton nem meggazdagodni”, kell egy jó állás és majd akkor lesz sok pénzem, és ha jó állásban ledolgozod az életed, akkor lesz tisztességes nyugdíjad! Gondolom Te is hallottál hasonlókat, nem?

Képzeld, most már tudom, hogy az összes ilyen hasonló példa hibás tudáson alapszik és a legnagyobb probléma az, hogy a pénzt, mint elérendő célt tűzik ki magunknak az emberek, nem pedig, mint csereeszközt! Na, ez a legnagyobb hiba jelenleg, hiszen a pénz az nem más mint egy csereeszköz. Ugyanis a célunk – mindenkinek személyre szabottan – valamilyen módon az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredményeképpen boldog embereket „kapunk” és ehhez csereeszközként fog kapcsolódni a pénz.
Minél több embernek nyújtasz segítséget ,annál több csereeszközöd, vagyis pénzed lesz!

A fentiek alapján mit gondolsz, miért nincs az embereknek elég pénzük? Ugye döbbenetes! Nekem is az volt ráébredni, hogy akkor lesz elég pénzem, ha sok embernek segítek az életét jobbá tenni. Ne értsd félre, most nem az önkéntes segítségnyújtásról és felajánlásokról beszélek, nem vagyok Teréz anya, belőle csak egy vanJ. A munkám által lesz az emberek élete jobb!

A fentiekre nagyon jó példa szervezetünk. A PPH egyedülálló a világon, mert saját fejlődésünk lehetősége, a tanuláson kívül a cég komoly pénzkereseti lehetőséget is kínál. Mégpedig a fent említett folyamat szerint, ugyanis amikor hozzásegítünk valakit személyes fejlődéséhez, ezért cserébe jutalékként pénzt kapunk. Így, ha valaki nagy jövedelmet akar és a jelenlegi „mókuskerekéből” ki szeretne lépni, a legjobb helyen van itt, mert más teendője nincs, mint sok embert hozzájuttatni a tudáshoz. Szerintem ez fantasztikus, nem?

Képessé kell válnunk az életterületeink helyes kezelésére! Ebbe beletartozik a pénzteremtés, és a pénzel való kulturált bánásmód. Kulcsfontosságú a boldog élet eléréséhezés nélküle nem fog menni – mondja Szedlacsik Miklós, mester-coach. Ebben is igazat adok neki, mivel megtapasztaltam ezt is a saját bőrömön! PPH-hoz való csatlakozásom előtt igencsak többféle irányból és sokféle területről kaptam a kihívásokat, amik közül több volt, aminek megoldásáról még fogalmam sem volt.

Ahogy teltek a hetek-hónapok és elindultam Miklós tanításai alapján a fejlődés útján, egyre több felismerésem lett, megtudtam  küldetésemet, dolgomat e világban és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a kapott megoldásokkal sorra kerülnek helyükre dolgaim! Elmondhatom, nagyszerű érzés és nagyon hálás vagyok érte.

Most pedig kattints az alábbi linkre és a videóból első kézből kaphatsz bővebb információt erre a témára Szedlacsik Miklós boldogság specialista és mester-coachtól.

 

További információkért pedig kattints IDE, regisztrálj kötelezettség ,és díjmentesen és vegyél részt az ingyenes tudatosságfejlesztő előadásokon.
Amennyiben pedig szeretnéd az egész tudást elsajátítani, arra is van lehetőség persze az már nem tartozik az ingyenes részhez , ehhez várunk közénk tanulónak egy mindenki által vállalható tandíjért, egy befektetés személyes fejlődésedért. Ennek módját a regisztrációt követően a megjelenő weboldalon találod.

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista