4. A kiváló párkapcsolat titkai!

A mai hírlevelemben egy nagyon izgalmas és eddigi tapasztalataim szerint az egyik legtöbb embert foglalkoztató témát érintek – ez pedig a párkapcsolat.

Mit gondolsz, vajon mennyire boldogok ma az emberek?
Ha engem kérdezne valaki, először is érdeklődnék nála: őszinte vagy udvarias legyek a válaszommal?
Az őszinte válasz szerint a párok nagyon kis hányada éli boldogságban mindennapjait, az udvarias szerint minden rendben a legtöbb embernél, viszont azt tapasztaltam, ez csak a felszín, amit kifelé mutatnak a párok.

Saját példa: A feleségemmel boldog házasságban élünk, van két szép lányunk. Mivel mi is a régi oktatási rendszerben és csupa „féltő-óvó” környezetben nevelkedtünk („szocializálódtunk” szüleink akkori legjobb tudása alapján), ezért annak rendje és módja szerint, gyerekkorban lemásolva a szülői mintát kezdtük közös életünket. Nem tudtuk akkor milyen kihívások várnak ránk, egyszerűen annyi volt bennünk, hogy szeretnénk egy jobb életszínvonalat elérni, mint a szüleink, és gyermekeink számára a lehető legtöbbet nyújtani.

Rengeteget dolgoztunk, hogy a legjobbat tudjuk adni a gyerekeknek, viszont, sok időt töltöttünk távol egymástól, és persze a gyerekektől is. Jöttek is a gondok egymás után sorban: pénzügyi, érzelmi-párkapcsolati, egészségi és nem utolsósorban gyereknevelés területén is
Tudtad, hogy mai statisztika alapján a legtöbb párkapcsolat pénzügyi és/vagy gyereknevelés körüli viták miatt megy szét? Mikor én ezt megtudtam, „leültem” a döbbenettől.

Mikor a fentieket embereknek elmesélem, nagyon sokan mondják, hogy az Ő helyzetük az teljesen más. Úgy gondolom, nem merik bevallani saját maguknak sem az igazat vagy attól tartanak, hogy rá akarom beszélni őket valami súlyos pénzbe kerülő „csodamegoldásra”.

Sajnos az emberek nem mernek őszintén belenézni a tükörbe, és azt mondani „változtatnom kell, mert, különben baj lesz
Én erre azt tudom mondani, hogy hála Teremtőmnek több  éves keresgélés után találtam olyan tudást, fejlődési, konkrét megoldásokat is tartalmazó, mindenki számára elérhető lehetőséget, ami segített megoldani a fent felsorolt problémákat a – párkapcsolatot is beleértve!

Célul tűztem ki magamnak, hogy ezt a tudást – saját tapasztalataimra is alapozva – eljuttatom a tőlem telhető legtöbb ember számára, hozzásegítve Őket ahhoz, hogy boldogságban, békében és szeretetben élhessenek párjukkal és gyerekeikkel.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet és ismersz valakit, akinek esetleg van párkapcsolatra vonatkozó és megoldásra váró helyzete, részletekért kattints az alábbi videóra a 34.perctől.

 

További információkért pedig kattints IDE, regisztrálj kötelezettség – és díjmentesen és vegyél részt az ingyenes tudatosságfejlesztő előadásokon.
Amennyiben pedig szeretnéd az egész tudást elsajátítani, arra is van lehetőség – persze az már nem tartozik az ingyenes részhez -, ehhez várunk közénk tanulónak egy mindenki által vállalható tandíjért, egy befektetés személyes fejlődésedért. Ennek módját a regisztrációt követően a megjelenő weboldalon találod.

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista