2. Küldetés, mint életfeladat!

 

Szia, üdvözöllek! Mai hírlevelemben is érdemes lesz velem tartanod, mert megismerhetsz  olyan dolgokat, amik eddig ismeretlenek voltak számodra, de most minden titokra fény derül.

Indításként rögtön két kérdés.
Van köze a küldetésnek az ember boldogsághoz? És vajon az emberek mekkora hányada teszi azt, amit tennie kellene? Jó kérdések igaz? Elgondolkodtál már ezeken?

Tapasztalataim alapján, akik ezt komolyan veszik, azok számára olyan lehetőségek nyílnak meg, amiket eddig elképzelni sem tudtak. Apropó … tudás. Nemrég hallottam egy jó mondatot: „Problémákat csak az tud megoldani, aki tisztában van azzal, jelenleg mit kezel helytelenül és a probléma csak addig probléma, ameddig teljes egészében felismerjük azt, szembesülünk vele; onnantól kezdve már csak feladat. A feladatokat pedig képesek vagyunk megoldani, ha van hozzá elegendő és megfelelő tudásunk!”

Térjünk a lényegre. A küldetés definíciója: hosszú távú  elérendő dolog, amelyre egy tevékenység irányul azzal a szándékkal, hogy ezt a végcélt elérjük. Ez minden egyes ember számára más, és mást jelent,  személyre szabott; mondhatjuk azt is, hogy az ember leszületésekor vállalt életcélja. Ami azt jelenti, hogy ebben az életünkben a feladatunk ,hogy tanuljunk,  a gyakorlatba  átvigyük megszerzett tudást, és  továbbadjuk embertársainknak. Mikor érezzük jól magunkat? Akkor, amikor olyan tevékenységet végzünk, amit szeretünk csinálni, nem? Ha ezt tesszük, akkor garantáltan jól érezzük majd magunkat.

Ennek a következménye, hogy helyesen cselekszünk mindennapjainkban és ezáltal szinte automatikusan boldog életünk lesz, hiszen  helyes döntésekkel elkerüljük a problémákat.Ha pedig  felmerül egy akadály az feladatként fogjuk fel, és azt természetesen meg tudjuk oldani.
Gondolom, most felmerülhet benned egy kérdés, hogy jó-jó, de hogyan lehet ezt hitelesen megtudni? A mai világban már szinte a vízcsapból is az folyik, mindenki ígér sok csodálatos dolgot, és mégsem azt kapják az emberek 100 százalékban amit szeretnének.

Nos, ennél sokkal egyszerűbb és biztosabb módszert ajánlok Neked, amivel Te is megtudhatod saját küldetésedet és elindulhatsz az úton ami a tiéd. Mint általában minden valóban működő dolog, időnként ez sem lesz „könnyű pálya”, de ha vállalod „belenézel a saját tükrödbe”, garantálom megéri és a célnál a jutalom sem marad el!

Egyik ilyen módszer a saját horoszkópod elkészítése, de ennek hátránya, hogy nagyon részletesen kell összeállítani, sok időt vesz igénybe és nagy szaktudást igényel.

A másik, amivel én is el tudtam készíteni magamnak, az a számmisztika, idegen szóval numerológia.
Ez a módszer az előzővel ellentétben sokkal egyszerűbb és kevesebb szaktudást igényel a megismerése.

Kattints az alábbi videóra és a 13.perctől kezdve nézz meg egy ezzel kapcsolatos részletet Szedlacsik Miklós ember- és életjobbító mester-coach előadásából.

 

Ha fő vonalakban szeretnéd tudni saját küldetésed, akkor küld el nekem saját születési dátumodat és válaszként visszaküldök egy rövid jellemzést.

További információkért pedig kattints IDE, regisztrálj kötelezettség – és díjmentesen és vegyél részt az ingyenes tudatosságfejlesztő előadásokon.
Amennyiben pedig szeretnéd az egész tudást elsajátítani, arra is van lehetőség – persze az már nem tartozik az ingyenes részhez -, ehhez várunk közénk tanulónak egy mindenki által vállalható tandíjért, egy befektetés személyes fejlődésedért. Ennek módját a regisztrációt követően a megjelenő weboldalon találod.

Következő hírlevelemből megtudhatod hogy az életed mely területéről kapsz problémákat, és azokat, hogyan tudod  megfelelően kezelni.

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista