1. Problémamentes és boldog élet elérésé, avagy bizonyítottan működő módszerek!

Szia, üdvözöllek!  Zsebő Norbert vagyok, boldogságteremtő specialista. Ez annyit jelent, hogy megmutatom az embereknek, hogyan tudnak szeretetben, békében, és boldogságban  élni, párjukkal, gyerekeikkel és a környezetükkel!

Első hírlevelemet olvasod és mire a sorozat végére érsz, olyan megoldásokat, különböző eszközöket ismerhetsz meg, amikkel garantálom Neked, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békességben élhetsz önmagaddal és környezeteddel.

Már most az első rész elején hangsúlyozom, hogy tőlem csak olyan információkat fogsz kapni, amiket már én már személy  szerint megtapasztaltam, bizonyosan állíthatom neked, hogy  sikeresen működik a mindennapjaimban! Másrészről pedig jó helyen vagy itt, ha Neked is eleged van már abból, hogy nem kapsz valamiről teljes információt, tökéletesen összerakott képet.

Problémáik ugye mindenkinek vannak és az interneten mindenre “találunk is megoldást” Google a jó barátunk, és nyilván sok hasznos információt nyújt számunkra megfigyeléseim alapján ezen információk nagy része leginkább „félmegoldás” és a valódi megoldások nagyon a háttérben maradnak. Biztosan tapasztaltad már ,bármely témában teljes komplex összetett megoldás nem igazán található. Őszintém bevallom én is tapasztaltam már működő megoldások nélküli „tanításokat”!

Akkor kezdjünk is bele. Elsőként pár kérdés, aminek megválaszolására hagyj magadnak 1 percet, érdemes!
Mit gondolsz arról, hogy milyen irányba tart ez a világ?
Jó lenne Neked megismerni egy egyszerűen és mindenki számára elsajátítható tudást ezáltal képessé válni az összes jelenlegi problémád megoldására, a továbbiak megelőzésére?

Amikor tőlem is megkérdezték, furcsán néztem, és az akkori tudásom alapján nem tudtam mindegyikre válaszolni.
Jó hír, hogy a továbbiakban mindegyik – és még sok – kérdésre választ fogsz kapni úgy, hogy a legtöbbre Te döbbensz rá különböző felismerések által.

Küldetés vagy sorsmisszió

Mi ez és miért elengedhetetlenül fontos tudni? Magyarázatként az én fő küldetésem: az Aranykor létrehozásának előkészítése és minden ezzel kapcsolatos információt átadni az emberiségnek ennek eléréséhez! Továbbiakban pedig választ adni (Neked is tudok választ adni), mi a személyre szabott feladatunk ebben az életben és miként kaphatunk elegendő segítő energiát a Boldogság eléréséhez!

Miután pontosan és részletesen megtudtam küldetésemet, elkezdtem járni utamat, most sokkal jobban érzem magam a bőrömben és tudom ez csak erősödni fog azáltal, hogy másoknak is segítek megtalálni az Ő saját útjukat!

Amikor megismerkedtem Szedlacsik Miklóssal és kezdtem hallgatni előadásait, tanításai alapján felmerült bennem egy kérdés: lehet, hogy szcientológus? Miután alaposan utánajártam a kérdésnek, megnyugodtam, mert semmi arra utalót nem találtam és megtudtam azt is, hogy Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes, mely számomra nagyon fontos dolog volt.

Most pedig kattints az alábbi videóra és nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós – a PPH (Problem Prevention Holding) és a Nyílt Akadémia alapítója és létrehozója – előadásából, akinek hálával tartozok a tőle kapott tudásért, ami folyamatos fejlődés által segít élethelyzeteink megoldásában.

 

További információkért pedig kattints IDE, regisztrálj kötelezettség – és díjmentesen és vegyél részt az ingyenes tudatosságfejlesztő előadásokon.
Amennyiben pedig szeretnéd az egész tudást elsajátítani, arra is van lehetőség – persze az már nem tartozik az ingyenes részhez -, ehhez várunk közénk tanulónak egy mindenki által vállalható tandíjért, egy befektetés személyes fejlődésedért. Ennek módját a regisztrációt követően a megjelenő weboldalon találod.

Hírlevelem második fejezetében részletesen megmutatom, hogy pontosan mit adhat Neked és hogyan oldhatod meg kérdéses élethelyzeteidet saját küldetésed meghatározásával, a sorsmisszió (numerológia) segítségével.

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort!

Üdvözlettel,
Zsebő Norbert
Boldogság teremtő specialista